- 5 Mayıs 2013
- 2.835
- 4.190
- 198
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Evet islami konseple düzenlenmiş bir düğün,ne olacaktı?Herhangi bir törende göbek atılmasını saçma bulduğumu söyledim zaten.Buradaki ortak nokta "kutlama"Nerden ne cikaracaginizi sasirmissiniz ıslami konsepte uymadığı için göbek atilmamismis o zaman sorun ne?
Göbek atanların ayıbını kapatmak için bunu mu öne suruyorsunuz
Bir kişi söylemiş onu kaç bin kişi okuyodur acaba bunu? Peki şehide kelle diyen kişiyi kaç milyon kişi izlemiştir televizyonda. Şu rte hayranlığı da nasıl bir şeyse adamın dedikleri karşısında kör sağır dilsiz oluverirken normal bir vatandaş bir şey deyince aslan kesiliveriyor insan. Hem burda önemli olan o üyenin dediği haberin başlığı..hepimiz duyduk ne dedi. Hepimiz gördük şehit düşenleri bile iktidar savaşına alet etti. Hepimiz gördük kendi oğullarını askere göndermezken oğlu için üzülen onu feda etmek istemediği halde feda olan acılı babalar için ne dedi. Vicdanımıza elimizi koyar o babanın yerine kendimizi bir nebze olsun koymaya çalışırsak nasıl olur? O baba demiyor mudur şimdi oğlumu şehit verdim ama devletin başındaki bana bunu dedi halkım bazı kesimleri de ya hiç sesini çıkarmadı ya görmezlikten geldi ya da haklı buldu diye. Bunun için miydi oğlumun gitmesi demiyor mudur? Olay buyken üyenin dediği şeye takılıp sadece asıl başlıkla ilgili sessiz kalmak ne demektir acaba?Su konuyu yeni gordum,yaziklar olsun size.
kacakcilik yapanlara da sehit demisler ya.
siz teroriste de sehit dersiniz.
Erdogan dusmanligi neler dedirtiyor neler yaptiriyor su kafalara.
asil siz ne icip yiyorsunuz be!
bundan bile devlet sorumlu oldu.
ne isleri varmis sınırda iyi bir is basindaydilar tabi.kacakcilik gibi ulvi bir iş yapiyorlardi.
utanmadan savunun devleti katil belleyin siz.nasil bir dusmanliktir bu!
Valla kimsenin hayrani degilim.Erdogan gider yenisi gelir.ama onun gibide kimse hizmet etmedi.bazi kör gozler de düsmanliktan bunu gormedi.Bir kişi söylemiş onu kaç bin kişi okuyodur acaba bunu? Peki şehide kelle diyen kişiyi kaç milyon kişi izlemiştir televizyonda. Şu rte hayranlığı da nasıl bir şeyse adamın dedikleri karşısında kör sağır dilsiz oluverirken normal bir vatandaş bir şey deyince aslan kesiliveriyor insan. Hem burda önemli olan o üyenin dediği haberin başlığı..hepimiz duyduk ne dedi. Hepimiz gördük şehit düşenleri bile iktidar savaşına alet etti. Hepimiz gördük kendi oğullarını askere göndermezken oğlu için üzülen onu feda etmek istemediği halde feda olan acılı babalar için ne dedi. Vicdanımıza elimizi koyar o babanın yerine kendimizi bir nebze olsun koymaya çalışırsak nasıl olur? O baba demiyor mudur şimdi oğlumu şehit verdim ama devletin başındaki bana bunu dedi halkım bazı kesimleri de ya hiç sesini çıkarmadı ya görmezlikten geldi ya da haklı buldu diye. Bunun için miydi oğlumun gitmesi demiyor mudur? Olay buyken üyenin dediği şeye takılıp sadece asıl başlıkla ilgili sessiz kalmak ne demektir acaba?
Abdullah Gül'ün oğlunun nikahında göbek mi atılmış ? Kaldı ki nikahta göbek atılması normal iken,imza ve yemek faslı ile sade bir şekilde geçirilmiş ,burada ise hiç olmayacak alakasız bir yerde göbek atmak nedir ya ? Karşılaştırma çok yanlış olmuş...Bir tarafta şatafat olması gereken yerde sadelik tercih edilirken,öbüründe sade geçmesi gereken bir ortamı resmen gazinoya çevirmişler,hemde şu günlerde.
Valla kimsenin hayrani degilim.Erdogan gider yenisi gelir.ama onun gibide kimse hizmet etmedi.bazi kör gozler de düsmanliktan bunu gormedi.
hukumet dusmanligi gozleri bu kadar karartmasin.kacakcilara,teroristlere güzelleme yapilmasin.
kelle lafini kotu anlamda dusunmedim.
egerki kotu bir anlamda soylese tavrim belli olur.Erdoganin her dedigini hakli bulacak degilim.ama bazilari dusmanliktan sacmaliyor artik.
Erdogana degil tum siyasilere sormak lazim sizin ogullariniz neden askerde yok diye.
tek Erdoganinki yok sanki.
Erdoganda dahil,ne bir siyasinin ,ne bir zenginin ogullari askerde degil,olmadi da malesef.hep demisimdir niye hep fakir cocuklari sehit oluyor diye.
Bak bakalım Kılıçdaroğlu nun oğlu gitmiş mi? Ama siz ona da bir kulp bulursunuz şimdi..Hizmet derken evet her yıl bozulan yollarımız avrupa da daha hızlı trenler olduğu halde adı yüksek hızlı tren olan trenimiz hee bi de sarayımız var. Evet tuğla çimento asfalt vs ile çok çalışıldı neden acaba? Onun dışında bizim evdeki ekonomi her sene daha kötüleşiyor sizde nasıl bilmem. Neyse farklı yerden bakıyoruz. .Hizmete de farklı yerden bakıyoruzValla kimsenin hayrani degilim.Erdogan gider yenisi gelir.ama onun gibide kimse hizmet etmedi.bazi kör gozler de düsmanliktan bunu gormedi.
hukumet dusmanligi gozleri bu kadar karartmasin.kacakcilara,teroristlere güzelleme yapilmasin.
kelle lafini kotu anlamda dusunmedim.
egerki kotu bir anlamda soylese tavrim belli olur.Erdoganin her dedigini hakli bulacak degilim.ama bazilari dusmanliktan sacmaliyor artik.
Erdogana degil tum siyasilere sormak lazim sizin ogullariniz neden askerde yok diye.
tek Erdoganinki yok sanki.
Erdoganda dahil,ne bir siyasinin ,ne bir zenginin ogullari askerde degil,olmadi da malesef.hep demisimdir niye hep fakir cocuklari sehit oluyor diye.
Şaşırmış alayı bunlarınAnkara borasu eceline susamış bence
Erdoganin her dedigini didikleyeceginize,gidin de diger siyasilerin dediklerinide didikleyin.iste o zaman samimi olursunuz ancak.
ben bazi dediklerinin carpitildigini gayet iyi biliyorum.
zamaninda diger siyasiler konustugunda sus pus olursunuz.Erdogon olunca ama soyle dedi.eh bunlarida sineye cekin o zaman.magdurumda magdurum diye siz dolaniyorsunuz.kemal kilicdaroglunun oglu daha askere gitmedi diye biliyorum okudugu icin.yaslaninca mi gidecek.
hem kimse doguya gondermez onlari merak etmeyin.sizde kilicdaroglunu savunuyorsunuz,halbuki siyasilerin tuzu hep kuru.
neyse ne aman istediginiz kadar yazin yazamicam.
Erdogan iktidarda, elbette söylediklerine bakacakaz! Cok ilginc bir durum aslinda, laf'a gelince Erdogan söyle uzun adam, böyle iyi adam deniliyor ama konu söyledigi ve yaptigi icin sorumluluk almaya gelince birden bire "yok canim laf carpitiliyor" ve kendimizi ilkokul 1'de buluyoruz "ama ögretemenim mehmey ilk söyledi
Bir zamanlar montajdı fotoshoptu derken şimdilerde moda laf çarpıtmak zaten, nasıl bilmiyorsun hayretler içerisindeyim.
Nasil carpitiliyor anlamadim. Adam canli yaninda söylüyor, Bircok gazete yaziyor, artik gördüklerimize, duydukarimizadami inanmiyalim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?