Erdoğan Gülen'e seslendi: Ey Hoca bu ülkeyi karıştırma

Ne dinsiz imansız toplummuş başbakandan önce bu millet değil mi ?
Bakış açınızı sakın değiştirmeyin zira bunu kalbiniz kaldıramaz.

N'oldu
İki dost duşman mi oldu dune kadar birbirlerini övr öve bitiremiyolardı
Şimdi yerden yere vuruyorlar..
Allah iste..

öfffff;

Bu çırpınışları görünce bi trajı komik tiyatro oyunu yazabileceğimi düşünüyorum.

Bu sefer beni yanıtsız bırakmayacağınızı umarak size çok samimi 1 soru sormak istiyorum, durumu netleştirmek adına. Siz sade bir vatandaş olarak cemaatin kirli işlere bulaştığını bir şekilde öğrendiniz de devletin en üst kademesinde bulunanlar mı iç yüzlerini göremedi? Erdoğan, çok zeki devlet adamı, icraatları çok büyük fakat cemaatin içindeki iyi niyetli bir kaç insana kanıp diğerlerinin önünü alamayacak kadar saf, öyle mi?

.......................

arkadasim cok uzun uzun yazmissin ama bos yazmissin cunkü konu ile alakan olmadi bastan sona kadar belli. herhangi cemaate bagli olmadigin sürece hicbir cemaati bilemezsin taniyamazsin ister diyanet olsun ister milli görüs olsun isterse Fetullah Gülen Hocanin cemaatinden olsun. zaten senin herhangi bi cemaate bagli olmaman veya olamaman seni haksiz cikariyor konu ile alakasiz oldugun ortaya cikiyor. hicbir cemaat sana iclerinde olmadigin sürece sana isin gercegini söylemez bellide etmez merak etme. öyle uzaktan bakip konusmak gibi olsa herkes istedigini söyler.keske birine bagli olsaydin böyle konusmazdin
ben sunu soylemek istiyorum sadece kim olursa olsun hangi tarafi savunuyor olursaniz olun, ya savunmadiginiz ve laf attiginiz yani karsi taraf dogru ise hakliysa bunun hesabini düsün baskada söze gerek yok bence.

sibel edmonds kim???

bu konu cemaat ak parti tartismasi degil güzellerim bu konu erdogani türkiyeyi nasil kiskirtabilirim bukadar basariyi düzeni bozabilirim tartismasi.
aynisini gezi parki icinde gecerli insanlari kiskirtip aralarindaki masum sucsuz günahsiz insanlarida kullanip basbakana bas kaldirip aslinda türkiyeyi sallamak karistirmak bölmek isediler niyetleri bu.

Allah askina birakin basbakan cemaat tartismasi diye dile getirmeyi emin olun cematte Fetullah Hocada bu konuyla ilgilenmiyor olan basbakana oluyor sinirlenip catmaya calisiyor ama karsi taraf sakin tavirlarla ibadete devam ediyor.
asil zarar veren insanlar basbakanin yakinlarinda ne yazikkki bnu göremiyor. Allah büyük adaleti yüce olan Rabbim aciga verecek Insaallah. umarim bu konu hakkinda bilgisi olanda olmayanda karisanda karismayanda göz yasi dökmez canlar yanmaz.

birde lütfen cemaat demeyin cemaatin icindeymis gibi gözüken insanlar ortaligi karistirmak isteyenler. yoksa siyasetle ilgisis alakasi olmayan cemmati suclamayin varsada tek tük kisinin yanlislari Allaha havale edelim yoksa bizim hesap vermemiz bile zor olur Allah af etsin

Çok iyi bir özet olmuş yazdıklarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…