• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan Gülen'e seslendi: Ey Hoca bu ülkeyi karıştırma

bu millet çok zulüm gördü bu yüzden kendi dinini istediği yerde yaşamasını kanunen yasaklandığı için ,istediği gibi

giyinmesini kendi kararları dıoğrultusunda gerçekleştiremediği için , hep baskı hep eziyet hep kısıtlama hep yasaklama hep hor görme hep örümcek

kafalılıkla itham edildiği için ,başındaki örtüden ötürü öğrenim hakkından men edildiği için ,hep 2. sınıf insan muamelesi görmeye tahammülü kalmadığı için bu millet bu

başbakana sahip çıkıyor . kimse kusura bakmasın öyle yada böyle bu ülkede başa gelenler sandıkla seçiliyorsa sandıkla gider başka alternatiflerle

hükümet düşürme devri geride kalmıştır. kimsenin zoruna gitmesin.

Ne dinsiz imansız toplummuş başbakandan önce bu millet değil mi ? :ssz:
Bakış açınızı sakın değiştirmeyin zira bunu kalbiniz kaldıramaz. :ssz:

N'oldu
İki dost duşman mi oldu:ssz: dune kadar birbirlerini övr öve bitiremiyolardı
Şimdi yerden yere vuruyorlar..
Allah iste..:ssz:

öfffff;

Bu çırpınışları görünce bi trajı komik tiyatro oyunu yazabileceğimi düşünüyorum.

cemaat -başbakan kavgasında kesinlikle cemaatin hatalı olduğunu düşünenlerdenim .
bunun sebebi Başbakan'a olan sempatimden değil ,ha sempatim var ,bir çok icraatini desteklediğim gibi desteklemediğim yönleri de var .
fakat yıllardır bu insanların tabanından gelen biri olduğum için ,konuya Fransız değilim ..
cemaat evlerinde de kaldım ,milli görüş evlerinde de ..
dindar denilen ama dindar kelimesinden hoşlanmadığım ,kendince dinini yaşamaya çalışan bir insanım .
her türlü cemaatten arkadaşlarım da oldu ,çok eskiden beri hepsinin işleyişini de bilirim ..
fakat ben hiçbir zaman bir cemaat içerisinde yer almadım çünkü sürü psikolojisini seven bir insan değilim ,dinimi yaşamak için bir cemaate de ihtiyacım yok ,cemate bağlı insanlara da saygım sonsuz herkesin kendi tercihi sonuçta.
fakat şöyle bir şey var .ben eskiden beri bütün cemaatler içerisinde en hazetmediğim cemaat gülen cemaati olmuştur.
sebebi de söyledikleriyle yaptıklarının birbirini tutmaması .savundukları şeyleri fiiliyatta kendileri de yapmıyorlar .

türk okullarını çok destekliyorum mesela çünkü ülkemizi yurtdışında çok güzel temsil ettiklerini düşünüyorum .
fakat fazlaca kapitalist olmaları ,paraya verdikleri kıymet ,kendilerinden olmayana tü kaka gözüyle bakmaları ,onlara yapılan yardımların hep onların kuruluşlarına gitmesi ,zekatın asıl yerine gitmesi gerekirken hep kendi içlerinde bir yardımlaşma içinde olmaları ,kendi dışlarındaki insanlara zerre kadar bir yardım yapmamaarı ve ayrıca dışlamaları gibi bir çok sebepten ötürü uzun yıllardır kendilerinden hazetmiyorum.
başbakanın tabanında bu cemaatlere mensup fakat cemaatin genel yapısında olmayan ,çok temiz insanlar da var ..
gerçek anlamda Müslüman olanlar da var ,aslında Başbakan da ilk başta bu insanların samimiyetine inanarak onlara müsamaha gösterdi , içlerindeki temiz insanlara güvendi ve temiz işler yapmaları için izin verdi.
Fakat bir süre sonra cemaat bu iyi niyeti kullanarak devletin iliklerine kadar işleyerek ,bunu her türlü sömürdüler ,kullandılar .
Temiz insanlar yerine işten güçten anlamayan insanları ,haksız ve yanlış yere başa getirdiler ,iş yaptırdılar...
Başbakan bu noktada suçlu değildi ,fakat Başbakanın suçu cemaatin bu azgınlık sonrası ne ahlaka ne insanlığa sığan ne de çizmiş oldukları Müslüman profiline uyan haksız ve yanlış işlerinin çığrından çıktığında müdahele etmesiydi.Başbakan bunu çok geç farketti ,zamanında farketseydi ve müdahele etseydi devlet içersinde bu kadar yapılanma olmazdı.
Hakeza AKPARTİ kadrolaşması aslında cemaat kadrolaşmasıdır ,devlet dairelerinde kadrolaşan kesimin %90 ı cemaatçi.
Edaha önce Başbakan bunlara göz yumduğu için bunlar pire gibi ürediler ve devleti ele geçirmeye kalktılar .
Ne zamanki Başbakan bunu farketti ,geç oldu tabiki ,cemaatle zıtlaşmaya girdi ,onları uyardı ,anlamadılar ,bu sefer ikili tartışmaya dönüştü .

Başbakan yine onlara hürmeten bir şey yapmadı onlara aslında ama ta ki 17 Aralığa kadar ,çünkü cemaat kendi çıkarlarına ters gelince kendisi gibi düşünen tabana sahip olan AKPARTİ yi bile hiç çekinmeden harcamaya kalktı .
Zaten Fethullah gülen cemaati siyasette de eskiden beri kendisini kim kollarsa ona oy atan bir yapılanmadır.
Belirli ve istikrarlı bir siyasi görüşü yoktur .Nasıl ki zamanında Ecevite oy verdiler ,Demirele oy verdiler ,şimdide AK PARTİye .
Bundan bile bu insanların ne kadar çıkarcı ve menfaatçi olduklarını anlamak zor değil ...
Ben kim olursa olsun bir Müslümanın diğer Müslümana bu şekilde ihanet etmesini doğru bulmuyorum .
Bir Müslümanın devlette bu kadar haksız ve yanlış işlere ,tepeden inme torpilli makam mevkiye sahip olmasına karşıyım .
Bunu bu ülkede aslında ne AKPARTİ ne başkası en çok cemaat yapmıştır.
Devlet dairesinde çalıştığım için bunları görmek çok daha kolay oluyor.
Başbakana kızgınlığım da bu kadar bunlara yüz vermeyecekti ,herşeyin bir dozu olacaktı.
Haksız iş yaptıklarında önün kesecekti .O noktada eksik davrandı ...
Ve şuan da onun cezasını çekiyor .
Burada mesele Başbakan ve CEMAATTEN çok bu olayların ülkeyi soktuğu kaostur.
Ve bu kaos hepimiz etkiliyor ..

Bu sefer beni yanıtsız bırakmayacağınızı umarak size çok samimi 1 soru sormak istiyorum, durumu netleştirmek adına. Siz sade bir vatandaş olarak cemaatin kirli işlere bulaştığını bir şekilde öğrendiniz de devletin en üst kademesinde bulunanlar mı iç yüzlerini göremedi? Erdoğan, çok zeki devlet adamı, icraatları çok büyük fakat cemaatin içindeki iyi niyetli bir kaç insana kanıp diğerlerinin önünü alamayacak kadar saf, öyle mi?

$1656086_510488402393713_2107848879_n.jpg
.......................

cemaat -başbakan kavgasında kesinlikle cemaatin hatalı olduğunu düşünenlerdenim .
bunun sebebi Başbakan'a olan sempatimden değil ,ha sempatim var ,bir çok icraatini desteklediğim gibi desteklemediğim yönleri de var .
fakat yıllardır bu insanların tabanından gelen biri olduğum için ,konuya Fransız değilim ..
cemaat evlerinde de kaldım ,milli görüş evlerinde de ..
dindar denilen ama dindar kelimesinden hoşlanmadığım ,kendince dinini yaşamaya çalışan bir insanım .
her türlü cemaatten arkadaşlarım da oldu ,çok eskiden beri hepsinin işleyişini de bilirim ..
fakat ben hiçbir zaman bir cemaat içerisinde yer almadım çünkü sürü psikolojisini seven bir insan değilim ,dinimi yaşamak için bir cemaate de ihtiyacım yok ,cemate bağlı insanlara da saygım sonsuz herkesin kendi tercihi sonuçta.
fakat şöyle bir şey var .ben eskiden beri bütün cemaatler içerisinde en hazetmediğim cemaat gülen cemaati olmuştur.
sebebi de söyledikleriyle yaptıklarının birbirini tutmaması .savundukları şeyleri fiiliyatta kendileri de yapmıyorlar .
türk okullarını çok destekliyorum mesela çünkü ülkemizi yurtdışında çok güzel temsil ettiklerini düşünüyorum .
fakat fazlaca kapitalist olmaları ,paraya verdikleri kıymet ,kendilerinden olmayana tü kaka gözüyle bakmaları ,onlara yapılan yardımların hep onların kuruluşlarına gitmesi ,zekatın asıl yerine gitmesi gerekirken hep kendi içlerinde bir yardımlaşma içinde olmaları ,kendi dışlarındaki insanlara zerre kadar bir yardım yapmamaarı ve ayrıca dışlamaları gibi bir çok sebepten ötürü uzun yıllardır kendilerinden hazetmiyorum.
başbakanın tabanında bu cemaatlere mensup fakat cemaatin genel yapısında olmayan ,çok temiz insanlar da var ..
gerçek anlamda Müslüman olanlar da var ,aslında Başbakan da ilk başta bu insanların samimiyetine inanarak onlara müsamaha gösterdi , içlerindeki temiz insanlara güvendi ve temiz işler yapmaları için izin verdi.
Fakat bir süre sonra cemaat bu iyi niyeti kullanarak devletin iliklerine kadar işleyerek ,bunu her türlü sömürdüler ,kullandılar .
Temiz insanlar yerine işten güçten anlamayan insanları ,haksız ve yanlış yere başa getirdiler ,iş yaptırdılar..
Başbakan bu noktada suçlu değildi ,fakat Başbakanın suçu cemaatin bu azgınlık sonrası ne ahlaka ne insanlığa sığan ne de çizmiş oldukları Müslüman profiline uyan haksız ve yanlış işlerinin çığrından çıktığında müdahele etmesiydi.
Başbakan bunu çok geç farketti ,zamanında farketseydi ve müdahele etseydi devlet içersinde bu kadar yapılanma olmazdı.
Hakeza AKPARTİ kadrolaşması aslında cemaat kadrolaşmasıdır ,devlet dairelerinde kadrolaşan kesimin %90 ı cemaatçi.
Edaha önce Başbakan bunlara göz yumduğu için bunlar pire gibi ürediler ve devleti ele geçirmeye kalktılar .
Ne zamanki Başbakan bunu farketti ,geç oldu tabiki ,cemaatle zıtlaşmaya girdi ,onları uyardı ,anlamadılar ,bu sefer ikili tartışmaya dönüştü .
Başbakan yine onlara hürmeten bir şey yapmadı onlara aslında ama ta ki 17 Aralığa kadar ,çünkü cemaat kendi çıkarlarına ters gelince kendisi gibi düşünen tabana sahip olan AKPARTİ yi bile hiç çekinmeden harcamaya kalktı .
Zaten Fethullah gülen cemaati siyasette de eskiden beri kendisini kim kollarsa ona oy atan bir yapılanmadır.
Belirli ve istikrarlı bir siyasi görüşü yoktur .Nasıl ki zamanında Ecevite oy verdiler ,Demirele oy verdiler ,şimdide AK PARTİye .
Bundan bile bu insanların ne kadar çıkarcı ve menfaatçi olduklarını anlamak zor değil ...
Ben kim olursa olsun bir Müslümanın diğer Müslümana bu şekilde ihanet etmesini doğru bulmuyorum .
Bir Müslümanın devlette bu kadar haksız ve yanlış işlere ,tepeden inme torpilli makam mevkiye sahip olmasına karşıyım .
Bunu bu ülkede aslında ne AKPARTİ ne başkası en çok cemaat yapmıştır.
Devlet dairesinde çalıştığım için bunları görmek çok daha kolay oluyor.
Başbakana kızgınlığım da bu kadar bunlara yüz vermeyecekti ,herşeyin bir dozu olacaktı.
Haksız iş yaptıklarında önün kesecekti .O noktada eksik davrandı ...
Ve şuan da onun cezasını çekiyor .
Burada mesele Başbakan ve CEMAATTEN çok bu olayların ülkeyi soktuğu kaostur.
Ve bu kaos hepimiz etkiliyor ..

arkadasim cok uzun uzun yazmissin ama bos yazmissin cunkü konu ile alakan olmadi bastan sona kadar belli. herhangi cemaate bagli olmadigin sürece hicbir cemaati bilemezsin taniyamazsin ister diyanet olsun ister milli görüs olsun isterse Fetullah Gülen Hocanin cemaatinden olsun. zaten senin herhangi bi cemaate bagli olmaman veya olamaman seni haksiz cikariyor konu ile alakasiz oldugun ortaya cikiyor. hicbir cemaat sana iclerinde olmadigin sürece sana isin gercegini söylemez bellide etmez merak etme. öyle uzaktan bakip konusmak gibi olsa herkes istedigini söyler.keske birine bagli olsaydin böyle konusmazdin
ben sunu soylemek istiyorum sadece kim olursa olsun hangi tarafi savunuyor olursaniz olun, ya savunmadiginiz ve laf attiginiz yani karsi taraf dogru ise hakliysa bunun hesabini düsün baskada söze gerek yok bence.

kızlar sibel edmondsun röpörtajını bi okuyun bence çevirisini yapmışlar facete hep paylaşıyolar
başka bi konuda da söylemiştim
gündemle ve cemaatle ilgili de bi sürü şey söylemiş olayların nasıl başladığı nerde patlak verdiği ile ilgili benim ilgimi çekti siz de bakın bence

sibel edmonds kim???

bu konu cemaat ak parti tartismasi degil güzellerim bu konu erdogani türkiyeyi nasil kiskirtabilirim bukadar basariyi düzeni bozabilirim tartismasi.
aynisini gezi parki icinde gecerli insanlari kiskirtip aralarindaki masum sucsuz günahsiz insanlarida kullanip basbakana bas kaldirip aslinda türkiyeyi sallamak karistirmak bölmek isediler niyetleri bu.

Allah askina birakin basbakan cemaat tartismasi diye dile getirmeyi emin olun cematte Fetullah Hocada bu konuyla ilgilenmiyor olan basbakana oluyor sinirlenip catmaya calisiyor ama karsi taraf sakin tavirlarla ibadete devam ediyor.
asil zarar veren insanlar basbakanin yakinlarinda ne yazikkki bnu göremiyor. Allah büyük adaleti yüce olan Rabbim aciga verecek Insaallah. umarim bu konu hakkinda bilgisi olanda olmayanda karisanda karismayanda göz yasi dökmez canlar yanmaz.

birde lütfen cemaat demeyin cemaatin icindeymis gibi gözüken insanlar ortaligi karistirmak isteyenler. yoksa siyasetle ilgisis alakasi olmayan cemmati suclamayin varsada tek tük kisinin yanlislari Allaha havale edelim yoksa bizim hesap vermemiz bile zor olur Allah af etsin

Ne oldu T.C ibaresini her yerden kaldırıyordun şimdi ona mı sığındın.Türkiye Cumhuriyeti'ne yapılan saldırıymış.Buna sadece sana körü körüne bağlanan yandaşların,etrafında çıkar için dönen zavallılar inanır.Şantaj,montaj derken cemaat sana çok güzel bir kürtaj yaptı.:ssz:

Çok iyi bir özet olmuş yazdıklarınız:46:

Back