• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan Gülen'e seslendi: Ey Hoca bu ülkeyi karıştırma

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
Burdur mitinginde halka hitap eden Başbakan Erdoğan, sosyal medyada yayınlanan ses kayıtlarına değindi. Erdoğan, "Onlar montajcı, montajcı. Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış, ama bunlarınki yatsıya kadar sürmedi, geldi bir saba rüzgarı bunu aldı götürdü, söndü" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları:

- Bu adı paralel yapı olan virüs bizi, birliğimizi bölmek için ortaya çıktı. Ama başaramayacaklar. Sizin bu birliğiniz, sizin bu beraberliğiniz, sizin bu kardeşliğiniz, sizin yeniden büyük Türkiye anlayışınız buna fırsat vermeyecek

- Eski Türkiye demek yeniden koalisyon dönemleri demektir, yeniden kriz demektir, kaos demektir, yeniden gerilim, bunalım demektir. Eski Türkiye demek yolsuzluk, yoksulluk demektir, yeniden yasaklara dönüş demektir. Eski Türkiye demek, içine kapanmış, iddiaları olmayan, hedefleri olmayan, projeleri olmayan dünyada esamesi okunmayan bir Türkiye demektir.

EY HOCA BU ÜLKEYİ KARIŞTIRMA

-Ey hoca, eğer bir yanlışın yoksa Pensilvanya'da durma. Senin vatanın Türkiye ise buyur Türkiye'ye, vatanına gel. Siyaset de yapacaksan çık meydanlarda siyaset yap ama bu ülkeyi karıştırma, huzurunu bozma. Ulusal güvenliğimizi tehdide yönelik birçok provakatif eylemelerin içinde bulunma.

TÜRKİYE'NİN BAĞIMSIZLIĞI'NA SALDIRIDIR

-Ulusal güvenliğimizi tehdit etme. Bu iş artık istiklal mücadelesidir. Çok ciddi saldırılarla karşı karşıyayız. Bu saldırı benim şahsıma yönelik bir saldırı değildir. Benim aileme, ardaşlarıma ve hükümete değil. Türkiye'nin bağımsızlığına yapılan bir saldırıdır.

Çıkmış diyorlar ki 'Türkçe olimpiyatlarında hocamızı övüyordun' diyorlar, evet övüyorduk, ama o zaman bunu bilmiyorduk, iyi niyetli düşünüyorduk hep. Yasalar çerçevesinde onlara gereğini yapacağız. Bu mücadele artık bir istiklal mücadelesidir. Çok ciddi bir saldırıyla karşı karşıyayız.

Bu saldırı sadece benim şahsımz, aileme yönelik değildir, bu saldırı Türkiye Cumhuriyetine yönelik bir saldırıdır. Selam diye bir örgüt uydurmuşlar, tamamen hukuksuz bir biçimde 3 yıldan fazla bir süre binlerce kişinin -kendileri hariç- telefonunu dinlemişler. Birbiriyle ilgili olmayan, siyasetçi, sanatçı, genelkurmay, gazeteci, başbakan, cumhurbaşkanı...

Amaç şantaj...

Türkiye Cumhuriyeti'nin Enerji bakanını selam örgütünün üyesidir diye listeye alıp telefonunu dinliyor. Enerji bakanı diğer ülkelerinin bakanlarıyla enerjiyi ilgilendiren konularda gizli görüşmeler yapar. Kayıtları depolayıp, bir yerlere servis ediyorlar. 'CHP MHP bizi de dinlediler' dedi, peki niye internet yasasına karşı çıktınız. Çünkü hesap başka.

HANGİ ÜLKE ADINA DİNLEMELERİ YAPTIN?

-Savcıya soruyorum hangi ülke adına bu dinlemeleri yaptın? Ey dinlemeyi yapan polis ya sen hangi ülke adına yaptın bunu? Ülkemin mahrem bilgileri casuslar tarafından servis ediliyor

OKYANUS ÖTESİNDEN MONTAJ SES KAYDI VERDİ

Okyanus ötesinden CHP'nin Hocası, bu Genel Müdür'ün eline bir montaj ses kaydı verdi. Önceki rezaletlerden ders almayan Genel Müdür, şimdi de eline tutuşturulan bu montajla işi idare etmeye çalışıyor. Çünkü bu senaryoda Hocası ona bu görevi verdi. milliyet

Ne oldu T.C ibaresini her yerden kaldırıyordun şimdi ona mı sığındın.Türkiye Cumhuriyeti'ne yapılan saldırıymış.Buna sadece sana körü körüne bağlanan yandaşların,etrafında çıkar için dönen zavallılar inanır.Şantaj,montaj derken cemaat sana çok güzel bir kürtaj yaptı.:ssz:

cemaat -başbakan kavgasında kesinlikle cemaatin hatalı olduğunu düşünenlerdenim .
bunun sebebi Başbakan'a olan sempatimden değil ,ha sempatim var ,bir çok icraatini desteklediğim gibi desteklemediğim yönleri de var .
fakat yıllardır bu insanların tabanından gelen biri olduğum için ,konuya Fransız değilim ..
cemaat evlerinde de kaldım ,milli görüş evlerinde de ..
dindar denilen ama dindar kelimesinden hoşlanmadığım ,kendince dinini yaşamaya çalışan bir insanım .
her türlü cemaatten arkadaşlarım da oldu ,çok eskiden beri hepsinin işleyişini de bilirim ..
fakat ben hiçbir zaman bir cemaat içerisinde yer almadım çünkü sürü psikolojisini seven bir insan değilim ,dinimi yaşamak için bir cemaate de ihtiyacım yok ,cemate bağlı insanlara da saygım sonsuz herkesin kendi tercihi sonuçta.
fakat şöyle bir şey var .ben eskiden beri bütün cemaatler içerisinde en hazetmediğim cemaat gülen cemaati olmuştur.
sebebi de söyledikleriyle yaptıklarının birbirini tutmaması .savundukları şeyleri fiiliyatta kendileri de yapmıyorlar .
türk okullarını çok destekliyorum mesela çünkü ülkemizi yurtdışında çok güzel temsil ettiklerini düşünüyorum .
fakat fazlaca kapitalist olmaları ,paraya verdikleri kıymet ,kendilerinden olmayana tü kaka gözüyle bakmaları ,onlara yapılan yardımların hep onların kuruluşlarına gitmesi ,zekatın asıl yerine gitmesi gerekirken hep kendi içlerinde bir yardımlaşma içinde olmaları ,kendi dışlarındaki insanlara zerre kadar bir yardım yapmamaarı ve ayrıca dışlamaları gibi bir çok sebepten ötürü uzun yıllardır kendilerinden hazetmiyorum.
başbakanın tabanında bu cemaatlere mensup fakat cemaatin genel yapısında olmayan ,çok temiz insanlar da var ..
gerçek anlamda Müslüman olanlar da var ,aslında Başbakan da ilk başta bu insanların samimiyetine inanarak onlara müsamaha gösterdi , içlerindeki temiz insanlara güvendi ve temiz işler yapmaları için izin verdi.
Fakat bir süre sonra cemaat bu iyi niyeti kullanarak devletin iliklerine kadar işleyerek ,bunu her türlü sömürdüler ,kullandılar .
Temiz insanlar yerine işten güçten anlamayan insanları ,haksız ve yanlış yere başa getirdiler ,iş yaptırdılar..
Başbakan bu noktada suçlu değildi ,fakat Başbakanın suçu cemaatin bu azgınlık sonrası ne ahlaka ne insanlığa sığan ne de çizmiş oldukları Müslüman profiline uyan haksız ve yanlış işlerinin çığrından çıktığında müdahele etmesiydi.
Başbakan bunu çok geç farketti ,zamanında farketseydi ve müdahele etseydi devlet içersinde bu kadar yapılanma olmazdı.
Hakeza AKPARTİ kadrolaşması aslında cemaat kadrolaşmasıdır ,devlet dairelerinde kadrolaşan kesimin %90 ı cemaatçi.
Edaha önce Başbakan bunlara göz yumduğu için bunlar pire gibi ürediler ve devleti ele geçirmeye kalktılar .
Ne zamanki Başbakan bunu farketti ,geç oldu tabiki ,cemaatle zıtlaşmaya girdi ,onları uyardı ,anlamadılar ,bu sefer ikili tartışmaya dönüştü .
Başbakan yine onlara hürmeten bir şey yapmadı onlara aslında ama ta ki 17 Aralığa kadar ,çünkü cemaat kendi çıkarlarına ters gelince kendisi gibi düşünen tabana sahip olan AKPARTİ yi bile hiç çekinmeden harcamaya kalktı .
Zaten Fethullah gülen cemaati siyasette de eskiden beri kendisini kim kollarsa ona oy atan bir yapılanmadır.
Belirli ve istikrarlı bir siyasi görüşü yoktur .Nasıl ki zamanında Ecevite oy verdiler ,Demirele oy verdiler ,şimdide AK PARTİye .
Bundan bile bu insanların ne kadar çıkarcı ve menfaatçi olduklarını anlamak zor değil ...
Ben kim olursa olsun bir Müslümanın diğer Müslümana bu şekilde ihanet etmesini doğru bulmuyorum .
Bir Müslümanın devlette bu kadar haksız ve yanlış işlere ,tepeden inme torpilli makam mevkiye sahip olmasına karşıyım .
Bunu bu ülkede aslında ne AKPARTİ ne başkası en çok cemaat yapmıştır.
Devlet dairesinde çalıştığım için bunları görmek çok daha kolay oluyor.
Başbakana kızgınlığım da bu kadar bunlara yüz vermeyecekti ,herşeyin bir dozu olacaktı.
Haksız iş yaptıklarında önün kesecekti .O noktada eksik davrandı ...
Ve şuan da onun cezasını çekiyor .
Burada mesele Başbakan ve CEMAATTEN çok bu olayların ülkeyi soktuğu kaostur.
Ve bu kaos hepimiz etkiliyor ..

Müslüman müslümana ihanet eder tabiki.Ortada bir yanlış varsa,ülke menfaatleri için olursa niye etmesin.Her ne kadar kendi çıkarları için de olsa görmediğimiz duymadığımız çok şey duyduk bu sayede.Onlar yesin birbirini.Bu kadar kişinin ahı bir yerden çıkacaktı elbet.

2 yıl önce Türkçe Olimpiyatları'nın kapanış konuşmasında 'Biz şu vatanın hasretiyle yananları aramızda görmek istiyoruz.Hasret bitsin istiyoruz ' diyerek Gülen'i davet etmişti.Keser döndü sap döndü,gün geldi hesap döndü haliyle.

Son düzenleme:
2 yıl önce Türkçe Olimpiyatları'nın kapanış konuşmasında 'Biz şu vatanın hasretiyle yananları aramızda görmek istiyoruz.Hasret bitsin istiyoruz ' diyerek Feto'yu davet etmişti.Keser döndü sap döndü,gün geldi hesap döndü haliyle.

Of bunu hatirlattiginiz cok iyi olmus.!!!!! :)
Valla vaktim olsa AKP`nin yalanlari ve U dönüsleri üzerine böyle karsilikli kapak seklinde kitap basardim. :16:
Olaya bakin ya, Türkiye`ye gel diyor, sanki Türklügü cok önemsiyordu düne kadar. :27:
Bir de cemaat-AKP kavgasi yok diyorlardi ilk günlerde, üf üf acik acik satasiyorlar artik. :46::46::46::46:

Olan da ülkeye oluyor ama olsun. Bütün pislikler dökülmedigi sürece bu ülkenin kurtulusu yok cünkü. Dökülsün dökülebildigi kadar. Baska türlü dökülecegi yok cünkü.

Of bunu hatirlattiginiz cok iyi olmus.!!!!! :)
Valla vaktim olsa AKP`nin yalanlari ve U dönüsleri üzerine böyle karsilikli kapak seklinde kitap basardim. :16:
Olaya bakin ya, Türkiye`ye gel diyor, sanki Türklügü cok önemsiyordu düne kadar. :27:
Bir de cemaat-AKP kavgasi yok diyorlardi ilk günlerde, üf üf acik acik satasiyorlar artik. :46::46::46::46:

Olan da ülkeye oluyor ama olsun. Bütün pislikler dökülmedigi sürece bu ülkenin kurtulusu yok cünkü. Dökülsün dökülebildigi kadar. Baska türlü dökülecegi yok cünkü.

Pislikler döküldü döküleceği kadar,gören yok.Meee lemeye devam,dövlet eyiye gidiyiiiiii :10:

Son düzenleyen: Moderatör:
cemaat -başbakan kavgasında kesinlikle cemaatin hatalı olduğunu düşünenlerdenim .
bunun sebebi Başbakan'a olan sempatimden değil ,ha sempatim var ,bir çok icraatini desteklediğim gibi desteklemediğim yönleri de var .
fakat yıllardır bu insanların tabanından gelen biri olduğum için ,konuya Fransız değilim ..
cemaat evlerinde de kaldım ,milli görüş evlerinde de ..
dindar denilen ama dindar kelimesinden hoşlanmadığım ,kendince dinini yaşamaya çalışan bir insanım .
her türlü cemaatten arkadaşlarım da oldu ,çok eskiden beri hepsinin işleyişini de bilirim ..
fakat ben hiçbir zaman bir cemaat içerisinde yer almadım çünkü sürü psikolojisini seven bir insan değilim ,dinimi yaşamak için bir cemaate de ihtiyacım yok ,cemate bağlı insanlara da saygım sonsuz herkesin kendi tercihi sonuçta.
fakat şöyle bir şey var .ben eskiden beri bütün cemaatler içerisinde en hazetmediğim cemaat gülen cemaati olmuştur.
sebebi de söyledikleriyle yaptıklarının birbirini tutmaması .savundukları şeyleri fiiliyatta kendileri de yapmıyorlar .
türk okullarını çok destekliyorum mesela çünkü ülkemizi yurtdışında çok güzel temsil ettiklerini düşünüyorum .
fakat fazlaca kapitalist olmaları ,paraya verdikleri kıymet ,kendilerinden olmayana tü kaka gözüyle bakmaları ,onlara yapılan yardımların hep onların kuruluşlarına gitmesi ,zekatın asıl yerine gitmesi gerekirken hep kendi içlerinde bir yardımlaşma içinde olmaları ,kendi dışlarındaki insanlara zerre kadar bir yardım yapmamaarı ve ayrıca dışlamaları gibi bir çok sebepten ötürü uzun yıllardır kendilerinden hazetmiyorum.
başbakanın tabanında bu cemaatlere mensup fakat cemaatin genel yapısında olmayan ,çok temiz insanlar da var ..
gerçek anlamda Müslüman olanlar da var ,aslında Başbakan da ilk başta bu insanların samimiyetine inanarak onlara müsamaha gösterdi , içlerindeki temiz insanlara güvendi ve temiz işler yapmaları için izin verdi.
Fakat bir süre sonra cemaat bu iyi niyeti kullanarak devletin iliklerine kadar işleyerek ,bunu her türlü sömürdüler ,kullandılar .
Temiz insanlar yerine işten güçten anlamayan insanları ,haksız ve yanlış yere başa getirdiler ,iş yaptırdılar..
Başbakan bu noktada suçlu değildi ,fakat Başbakanın suçu cemaatin bu azgınlık sonrası ne ahlaka ne insanlığa sığan ne de çizmiş oldukları Müslüman profiline uyan haksız ve yanlış işlerinin çığrından çıktığında müdahele etmesiydi.
Başbakan bunu çok geç farketti ,zamanında farketseydi ve müdahele etseydi devlet içersinde bu kadar yapılanma olmazdı.
Hakeza AKPARTİ kadrolaşması aslında cemaat kadrolaşmasıdır ,devlet dairelerinde kadrolaşan kesimin %90 ı cemaatçi.
Edaha önce Başbakan bunlara göz yumduğu için bunlar pire gibi ürediler ve devleti ele geçirmeye kalktılar .
Ne zamanki Başbakan bunu farketti ,geç oldu tabiki ,cemaatle zıtlaşmaya girdi ,onları uyardı ,anlamadılar ,bu sefer ikili tartışmaya dönüştü .
Başbakan yine onlara hürmeten bir şey yapmadı onlara aslında ama ta ki 17 Aralığa kadar ,çünkü cemaat kendi çıkarlarına ters gelince kendisi gibi düşünen tabana sahip olan AKPARTİ yi bile hiç çekinmeden harcamaya kalktı .
Zaten Fethullah gülen cemaati siyasette de eskiden beri kendisini kim kollarsa ona oy atan bir yapılanmadır.
Belirli ve istikrarlı bir siyasi görüşü yoktur .Nasıl ki zamanında Ecevite oy verdiler ,Demirele oy verdiler ,şimdide AK PARTİye .
Bundan bile bu insanların ne kadar çıkarcı ve menfaatçi olduklarını anlamak zor değil ...
Ben kim olursa olsun bir Müslümanın diğer Müslümana bu şekilde ihanet etmesini doğru bulmuyorum .
Bir Müslümanın devlette bu kadar haksız ve yanlış işlere ,tepeden inme torpilli makam mevkiye sahip olmasına karşıyım .
Bunu bu ülkede aslında ne AKPARTİ ne başkası en çok cemaat yapmıştır.
Devlet dairesinde çalıştığım için bunları görmek çok daha kolay oluyor.
Başbakana kızgınlığım da bu kadar bunlara yüz vermeyecekti ,herşeyin bir dozu olacaktı.
Haksız iş yaptıklarında önün kesecekti .O noktada eksik davrandı ...
Ve şuan da onun cezasını çekiyor .
Burada mesele Başbakan ve CEMAATTEN çok bu olayların ülkeyi soktuğu kaostur.
Ve bu kaos hepimiz etkiliyor ..

Sanki AKP sudan cikmis akkasik. :1: Öyle bir yazmissiniz ki sanki AKP hic kadrolasmamis, sanki medya AKP`ye calisir olmamis, gazeteciler islerinden kovulup, kendi adamlariyla doldurmamislar, en ufak bir AKP`ye satasmada, yolsuzluk olaylari daha basladiginin ertesi günü yüzlerce polisi, savciyi vs. yerinden etmedi AKP, etmeye de devam etmiyor sanki. Sanki AKP`nin en has elemanlarinin önlerinde, torpil kagitlariyla Meclis`te yakalandiklari fotograflar hic cekilmemis. Sanki AKP fislemeleri yapmamis hic. Üniversitelere bile atanacak adamlarini belirlememis. Hatta son dönemki fislemelerde, "cemaatciler" de fislenmeye baslamis. Sanki Basbakan köseye sikistigi icin adaleti korumakla görevli savcilara laf atmamis, gücler ayriligi ilkesine -ki hukuk devletinin temelidir- catmamis, gücün kendinde toplanmasi gerektigini sinirle agzindan kacirmamistir. Deniz Feneri davasini sanki AKP bir güzel örtmemistir sanki. Sanki Basbakan`in bütün tanidiklari, belli kadrolara yerlestirilmemistir.
Evet evet, kadrolar sadece cemaatcilerle dolu. Onun icin AKP, cemaat ile kavgalari basladiginda alelacele bir anket yaptirip arkasindan da "Cemaatin AKP icindeki oy orani zaten cok düsük, onlar bizden kopsa bile, arkamiz saglam" dememistir.

Bu kadar kücücük sayidaki cemaat, AKP`nin bütün kadrolarini doldurmus, calip cirpan da onlar zaten, AKP mis kokulu tertemiz. Ne Basbakan, ne ogullari, ne en yakin Bakan dostlari calip cirpmamistir. Kayincolar, biraderler, yenge oglu, hala kizi, eniste beyler zenginlesmemis, kadrolara yerlesmemistir. :1:

Neyse... Daha o kadar cok örnek var ki, insanin aklina gelmiyor hepsi birden valla.

Yeni ses kaydı düşmüş arkadaşlar

Montajdir, dublajdir, paralel devlet komplosudur, ülkenin güvenligini istemeyenlerin isidir, bizi cekemeyen devletler son teknolojilerini kullanip böyle bir haysiyetsizlige imza atmistir Penguin. :32::32::32::32::32:

Artik ses kaydi düsse ne olacak düsmese ne olacak, gercek olsa ne olacak inanmayanlari bol olduktan sonra, yalan cikti dense kim inanir, ne yazar biz gercekleri bildikten sonra. :31::31::31:

Sanki AKP sudan cikmis akkasik. :1: Öyle bir yazmissiniz ki sanki AKP hic kadrolasmamis, sanki medya AKP`ye calisir olmamis, gazeteciler islerinden kovulup, kendi adamlariyla doldurmamislar, en ufak bir AKP`ye satasmada, yolsuzluk olaylari daha basladiginin ertesi günü yüzlerce polisi, savciyi vs. yerinden etmedi AKP, etmeye de devam etmiyor sanki. Sanki AKP`nin en has elemanlarinin önlerinde, torpil kagitlariyla Meclis`te yakalandiklari fotograflar hic cekilmemis. Sanki AKP fislemeleri yapmamis hic. Üniversitelere bile atanacak adamlarini belirlememis. Hatta son dönemki fislemelerde, "cemaatciler" de fislenmeye baslamis. Sanki Basbakan köseye sikistigi icin adaleti korumakla görevli savcilara laf atmamis, gücler ayriligi ilkesine -ki hukuk devletinin temelidir- catmamis, gücün kendinde toplanmasi gerektigini sinirle agzindan kacirmamistir. Deniz Feneri davasini sanki AKP bir güzel örtmemistir sanki. Sanki Basbakan`in bütün tanidiklari, belli kadrolara yerlestirilmemistir.
Evet evet, kadrolar sadece cemaatcilerle dolu. Onun icin AKP, cemaat ile kavgalari basladiginda alelacele bir anket yaptirip arkasindan da "Cemaatin AKP icindeki oy orani zaten cok düsük, onlar bizden kopsa bile, arkamiz saglam" dememistir.

Bu kadar kücücük sayidaki cemaat, AKP`nin bütün kadrolarini doldurmus, calip cirpan da onlar zaten, AKP mis kokulu tertemiz. Ne Basbakan, ne ogullari, ne en yakin Bakan dostlari calip cirpmamistir. Kayincolar, biraderler, yenge oglu, hala kizi, eniste beyler zenginlesmemis, kadrolara yerlesmemistir. :1:

Neyse... Daha o kadar cok örnek var ki, insanin aklina gelmiyor hepsi birden valla.
ben sudan çıkmış ak kaşık demedim ,olaylara tek pencereden bakmayın ,AKPARTİ yi sevmeyebilirsiniz ,nefret de edebilirsiniz ama olayları objektif değerlendirmek lazım ,ben yazdıklarımda zaten pisliğe kim bulaşmışsa farketmez dedim ama burada konu ak partinin yaptıkları vs değil ,konu ak parti cemaat olayı .
her açılan konuda ak partiyle ilgili birşeyler söylenmesi konudan sapılmasına yol açıyor ..
ben ak partili de olabilirim bu da mesele değil ama asla kraldan çok kralcı olmadım ,fanatik insanları da sevmem ,insanların bir konuda konuşurken hep aynı tarzda konuşmalarından ne kadar fanatik olduklarını ve hep aynı şeyleri söylediklerinden ne kadar sığ düşünceye sahip olduklarını burada çok kez okuyorum .sizi tenzih ediyorum sizin için söylemedim .
fakat hep aynı terane hep aynı söylemler..
bir konuyu tartışırken yaa acaba haklı olabilir mi ? diye düşünen yok maalesef .ya da birbirinin yazdıklarını gerçekten dikkate alarak okuyan
herkes ezbere bi fikir oluşturmuş kafasında ondan gidiyor .yine sizi tenzih ediyorum .yeri geldi söylüyorum.
ben gayet iyi niyetle burada birşeyler anlatmaya çalışıyorum ,iyi niyetli olan bir insan da zaten söylediklerime olabilir mi diye düşünür ,içinizden bunu düşünen olmalı ,çünkü ben tabandan gelen biri olduğumu ,bu işlerin içerisinde biri olduğumu da belirttim .
amacım ak partiyi savunmak değil ,olayların özü hakkında tecrübelerim ve yaşadıklarım karşısında yorum yapmak ..
bu bahsettiğiniz cümleyi çoğu insan sarfediyor ,cemaatin oy oranı az olduğundan ki-az olmasaydı BAŞBAKAN bu kadar onlarla kavgalı olmaz iyi geçinir ,nasıl olsa tüm oylarımız onlardan sonra hepsini kaybederiz diye gıkını çıkarmazdı ,ama tam tersi olduğundan onlarla savaşa geçmiş durumda ...
Tabiki AK PARTİ de kadrolaşıyor ben buna da itiraz etmiyorum ki ama demek istediğim şey bu değil ,demek istediğim bu kadrolaşmayı en fazla cemaatin yaptığıdır ,bir çok yanlış işe bulaşanlar onlardır,AK PARTİ dede var yanlış işe bulaşanlar ama bu durum bu gerçeği de ortadan kaldırmıyor..

Ağzına sağlık, beğenemedim tekrar..

Ak parti cemaatin Türkiye koluydu, beraber yürüdü onlar bu yollarda.. Tüm yapılanların, tüm bu işbirliklerin unutulup "vay efendim bunlar hep cemaatin işi" söylemlerine anlam veremiyorum ve asla samimi bulmuyorum.

Olanların arkasındaki karanlık güç deniyor cemaat için..Evet doğru söyleniyor lakin bir şey atlanıyor..
3 gün öncesine kadar göz önündeki karanlık güç te, şu an tüm kirli çamaşırları ortaya dökülenlerdir.

Cidden dediklerimizin hepsi bir bir çıkıyor lambım..
Bir komplo teoricisi, korku senaryocusu olarak çok ta gurur duyamıyorum bu durumdan.

Ağzına sağlık, beğenemedim tekrar..

Ak parti cemaatin Türkiye koluydu, beraber yürüdü onlar bu yollarda.. Tüm yapılanların, tüm bu işbirliklerin unutulup "vay efendim bunlar hep cemaatin işi" söylemlerine anlam veremiyorum ve asla samimi bulmuyorum.

Olanların arkasındaki karanlık güç deniyor cemaat için..Evet doğru söyleniyor lakin bir şey atlanıyor..
3 gün öncesine kadar göz önündeki karanlık güç te, şu an tüm kirli çamaşırları ortaya dökülenlerdir.

Cidden dediklerimizin hepsi bir bir çıkıyor lambım..
Bir komplo teoricisi, korku senaryocusu olarak çok ta gurur duyamıyorum bu durumdan.

Ben de seninkileri begenemiyorum Medim. Cok denedim olmuyor. Hatta kac gündür hicbirini begenemedim.
Ama sen yazinca begenmis say beni e mi? Bil ki tusa basmisimdir, bana oy veremeyecegimi söylemistir.

Öyle Med, polemiklere girmeye de gerek yok zaten. Kaliteli bir tartisma cikmayacagi cok ortada.

Evet ya, gurur duyulacak bir yani mi kaldi ki, insanin icinde memleket sevgisi olunca, ben demistim ama diyemeseydim keske diyor.
Bazen de bilirsin ama olmamasini ümit edersin ya... Memleket icin... Ama apacik görünene kimse engel olamiyor malesef.

ben sudan çıkmış ak kaşık demedim ,olaylara tek pencereden bakmayın ,AKPARTİ yi sevmeyebilirsiniz ,nefret de edebilirsiniz ama olayları objektif değerlendirmek lazım ,ben yazdıklarımda zaten pisliğe kim bulaşmışsa farketmez dedim ama burada konu ak partinin yaptıkları vs değil ,konu ak parti cemaat olayı .
her açılan konuda ak partiyle ilgili birşeyler söylenmesi konudan sapılmasına yol açıyor ..
ben ak partili de olabilirim bu da mesele değil ama asla kraldan çok kralcı olmadım ,fanatik insanları da sevmem ,insanların bir konuda konuşurken hep aynı tarzda konuşmalarından ne kadar fanatik olduklarını ve hep aynı şeyleri söylediklerinden ne kadar sığ düşünceye sahip olduklarını burada çok kez okuyorum .sizi tenzih ediyorum sizin için söylemedim .
fakat hep aynı terane hep aynı söylemler..
bir konuyu tartışırken yaa acaba haklı olabilir mi ? diye düşünen yok maalesef .ya da birbirinin yazdıklarını gerçekten dikkate alarak okuyan
herkes ezbere bi fikir oluşturmuş kafasında ondan gidiyor .yine sizi tenzih ediyorum .yeri geldi söylüyorum.
ben gayet iyi niyetle burada birşeyler anlatmaya çalışıyorum ,iyi niyetli olan bir insan da zaten söylediklerime olabilir mi diye düşünür ,içinizden bunu düşünen olmalı ,çünkü ben tabandan gelen biri olduğumu ,bu işlerin içerisinde biri olduğumu da belirttim .
amacım ak partiyi savunmak değil ,olayların özü hakkında tecrübelerim ve yaşadıklarım karşısında yorum yapmak ..
bu bahsettiğiniz cümleyi çoğu insan sarfediyor ,cemaatin oy oranı az olduğundan ki-az olmasaydı BAŞBAKAN bu kadar onlarla kavgalı olmaz iyi geçinir ,nasıl olsa tüm oylarımız onlardan sonra hepsini kaybederiz diye gıkını çıkarmazdı ,ama tam tersi olduğundan onlarla savaşa geçmiş durumda ...
Tabiki AK PARTİ de kadrolaşıyor ben buna da itiraz etmiyorum ki ama demek istediğim şey bu değil ,demek istediğim bu kadrolaşmayı en fazla cemaatin yaptığıdır ,bir çok yanlış işe bulaşanlar onlardır,AK PARTİ dede var yanlış işe bulaşanlar ama bu durum bu gerçeği de ortadan kaldırmıyor..

Fanatik deyince ustume alinmaya basladim artik nedense...:34: Neyse, objektif olalim... Konu "AKP Cemaat olayi".. Cemaat fazlaca orgutlenmis, AKP nin sandigindan fazla imisler falan... Peki AKP hangi cemaatten idi bunlardan once? Yani bunlarin Milli Selamet partisinden beri suregelen bir cizgileri var zaten, tarikatlar, cemaatlerle icice bir olusum degil midir AKP? Kuruculari, ileri gelenleri, hepsi zaten bu tip cemaat uyeleri degil midir? AKP kadrolari dedikleriniz de zaten bu tarikatlarin, cemaatlarin uyeleri degil midir? Kimi Naksibendi, kimi Nurcu, kimi Gulenci, ya da vesaire.. hepsi birbirine karismis... Simdi aralarindan Gulen'inkini ayiriyor ve onlara mi "tu kaka" diyoruz? Yarin sira hangi cemaatte? Kim kimle savasiyor hanfendi? Basbakanin oglu Bilalin evine paralari hangi cemaat koymus? Diger bakan ogullarinin evlerinde hangi cemaat para sayiyormus? Halk Bankasi mudurunun evine ayakkabi kutularini Gulen mi koymus? Sonra da "AKP yi karistirmayin, objektif olun" diyorsunuz. Paralari goturenleri gormeyin, ifsa edenlerden bahsedelim sadece diyorsunuz.. Resmin yarisini kapatip sadece diger yarisini gorerek objektif olunabiliniyorsa, insallah hanimefendi ben de birgun bunu becerip cook objektif olabilirim...:52::52::52:

Yani oyle bir yaziyorsunuz ki sanki bunlari birbirine biz karistirmisiz. Bunlar zaten kokune kadar birbirinin icinde, karismislar... Kendiniz bile yazarken AKP cemaat olayi diyorsunuz. Simdi yok cemaat zamaninda CHPye de oy Verdi, MHPye de oy Verdi, falancaya da oy Verdi diyerek neyi kanitlayacaksiniz anlamiyorum. Ben de zamaninda DYPye de oy verdim, CHPye de oy verdim, Refaha da oy verdim, hatta AKPye bile oy verdim, ben de mi cemaatci oldum? Ben hangi cemaatten sayiliyorum? :53: Hey Allahim yaa..

hersey cikar bir sekilde meydana nasil olsa. Eninde ya da sonunda biz gormesek bile bizden sonraki nesiller ogrenir elbet.
Tek bildigim sey su. AK parti cemaat diyerek siyrilamaz yaptiklarindan. Cemaat mi koymus 1 trilyonu Bilal Erdoganin evine ?

Basbaya kendilerine tezgah kurmuslar, simdi cemaat diyerek siyrilmaya calisiyolar.

Bu arada bu cemaat ne cemaatmis yahu. Ulkede ne varsa ne yoksa ben kendimi bildim bileli onlar suclanir. Ama o kadar gucluler ki sanirim daha hic ceza almamislar mahkemelerde, Nuh Mete Yuksel zamaninda bile.

Ama sunu da biliyorum cemaat asil hatayi Ak partiyi fazla desteklemekle yapti. Demokrasi getiricekti guya AK parti, hersey ozgurlesecekti, ama bu sefer laikcilerin yerine dindarlar otoriter oldu bu ulkede. Cemaat te bunun cezasini cekiyor kanimca. Aslinda yapmalari gereken sey soyledikleri gibi siyaset pisligine hic bulasmamakti.

benim cok umidim de yok artik memleketten.

hersey cikar bir sekilde meydana nasil olsa. Eninde ya da sonunda biz gormesek bile bizden sonraki nesiller ogrenir elbet.
Tek bildigim sey su. AK parti cemaat diyerek siyrilamaz yaptiklarindan. Cemaat mi koymus 1 trilyonu Bilal Erdoganin evine ?

Basbaya kendilerine tezgah kurmuslar, simdi cemaat diyerek siyrilmaya calisiyolar.

Bu arada bu cemaat ne cemaatmis yahu. Ulkede ne varsa ne yoksa ben kendimi bildim bileli onlar suclanir. Ama o kadar gucluler ki sanirim daha hic ceza almamislar mahkemelerde, Nuh Mete Yuksel zamaninda bile.

Ama sunu da biliyorum cemaat asil hatayi Ak partiyi fazla desteklemekle yapti. Demokrasi getiricekti guya AK parti, hersey ozgurlesecekti, ama bu sefer laikcilerin yerine dindarlar otoriter oldu bu ulkede. Cemaat te bunun cezasini cekiyor kanimca. Aslinda yapmalari gereken sey soyledikleri gibi siyaset pisligine hic bulasmamakti.

benim cok umidim de yok artik memleketten.

:46::46:evet evet hep cemaat suçlu.akepe'nin hiç suçu yok.bilal sütten çıkma ak kaşık.o paraları zorla vermişlerdir zaten,montajdır,şantajdır,komplodur.hep akepe düşmanlarının işidir her şey:ssz:

ülkenin 12 yılda geldiği durumu hazmedemeyen ve söz sahibi olmasını fazla gören küresel mafya parmağında oynattığı sözde

müslümanları ülkesini paramparça etmek için yıllarca kullanmış ancak hançeri arkamıza hissedene dek anlayamadık. hz.PEYGAMBERİmizi

dahi çirkinliklerine alet edecek kadar narsist olan bu insanlar bir üsürü hesap yapıyorlar ancak hesaba katmadıkları çok büyük bir faktör

var ALLAH. bu ülke çok çekti içteki ve dıştaki düşmanlardan ancak en çok ta içtekilerden bir türlü kurtulamadık . ALLAH iktidardaki insanları ipe

götürmek isteyenleri sefil etsin . 2 dünyada yakaları bir araya gelmesin inş.
:72:

Son düzenleme:
Back