Erdoğan gitsin diyenler! Erdoğan gidiyor

Benim bildiğim "Milli Lider" ler ülkelerinin topraklarını korurlar, toprak üstüne toprak katarlar. Ama bizim ülkemizde durum böyle mi? Savaş çıkıp birbirimize girmemiz an meselesi. Hala başkanlık, anayasa tartışılıyor..
Ülke savaş alanı, her gün bir patlama..
Milli Lider olarak ne yaptı?

Şu Erdoğancıların hep eski defterleri açıp aman Menderes, aman Özal, aman bilmem ne demesini anlamıyorum.

Zamanında Menderes'e oy veren sonra Demirel' oy verdi, Demirel'e oy veren Özal'a verdi, o gitti yerine Yılmaz'a verdi, o gitti sonra bilmem kime verdi, en son da Erdoğan'a oy verdi, yani Erdoğan'a oy verenler gökten zembille inmedi, zamanında Menderes'e oy verenlerin çoluğu, çocuğu, torunu tombalağı yani.

Ülkenin akıbeti değişmiyorsa oy verenlerin zihniyeti aynı olduğu için. Mustafa Beyjjjiim, Yazıda bahsini ettiğin ve bu adamları istemeyenlere "eee ne değişti o gitti yine eski tas eski hamam" demeye hakkın yok. Çünkü onu diyenler sonradan gelenlere oy vermedi zaten, onların istedikleri adamlar hiiiç başa geçemedi. Hani sende kabul ediyorsun eeee istemediniz gittiler de ne oldu Türkiye yine aynı, yani kendin de memnun değilsin, sorun olduğunun farkındasın.

Bende diyorum ki hep aynı adamların devamı seçiliyorsa sorun bu adamlara gitsin diyenlerde değil, ısrarla ülke kötüye gitmesine karşın aynı tip adamlara oy verenlerde.

Hala daha Erdoğan geldi şu oldu bu oldu, sağlık düzeldi, havaalanı cart curt diyenler, öncekiler ne yaptı diyenlere de diyorum ki, eeee bundan öncekilerden memnun değildin onları kim getirdi başa, bugün AKP'ye oy veren anan, baban, deden, ninen, biz değil...

Bizim derdimiz sizinle değil, Erdoğan’la diyorlar.

“Biz sizi seviyoruz aslında, sadece Erdoğan’ı istemiyoruz” algısı oluşturmaya çalışıyorlar

bence bu arkadaş bize bu algıyı oluşturmaya çalışıyor.Derdimiz bilakis sizinle,yere göre koymayıp olduğundan daha büyük gösteren aynalarla dolaşan yandaşçıklar ve takımınızla bizim derdimiz.
biz Erdoğanı ve onun gibi düşünen takımın tamamını istemiyoruz.Aile bakanınız gibileri,sonradadan biz yanlış yaptık deyip ağlayanınızı,bomba patlamış canlar gitmiş basın toplantısında güleninizi,biz siz diyeninizi hiçbirinizi sevmiyoruz.

Bana algının kralını oluşturmaya çalışsalar gene olmaz :)

Yok yav bizleymiş dertleri, akp ye oy verenlerle. Hatta dedemiz ninemizle... Küçük soylu azınlık büyük ama cahil kitleyi yönetsinmiş, buymuş demokrasi...

Ya asıl sorun erdoğanın ülkenin sadece bir kesimine seslenmesi,dikkate alması (Aslında almıyor )
Tutturulmuş bir %52 oy falan.Eee kardeşş geri kalan %48 ne olacak,onlar insan değil mi?
Ben daha çok bu tavra sinir oluyorum,bu kadar ötekileştirilmeye.
Mesela diğer gelişmiş ülkeler öyle yapmıyor,azınlığın da parlamentoda düşünceleri dikkate alınıyor vs.
Yani keşke öyle olsaydık biz de

Konuyu bir hevesle açıp sonra suratı düşenleri görmek için neler vermezdim

O arkadaşlar tamamen espri olsun diye yazmış, yoksa Erdoğan'ın ülkeyi tapuladığını bilmeyen yok, öğrenilmiş çaresizlik bizdeki....

Konuyu bir hevesle açıp sonra suratı düşenleri görmek için neler vermezdim
Ahahahahahjajajajajaja bu da sanıyor ki Erdoğan gidecek olsa biz kk da ogrenicez hahahahahah memelerini görmesinler kızıyorlar dindar nesil istiyorlar valla gebertirler

Lütfen hanımlar, uyarıyorum, yeri geliyor banlıyorum ama sözlerinize dikkat etmemekte ısrar ediyorsunuz.
Sevgi, saygı duymuyorsanız dahi en azından sözlerinizin bir adabı olsun rica ediyorum.
Artık eleştirileriniz ya kişiselleşip insanları rencide ediyor ya da topyekün bir düşünceye kin ve nefret üzerine oluyor.

Ayıptır yaa, Milli liderimizin kutsal konusunu ne hale getirdiniz, burası dalga geçecek yer mi, kınıyorum.

Adamın milli lider olduğundan şüphe duyanlar olmuş, haha gülerim, nasıl bir şüphe bu? Bakın adam Milli Basketbolcuyu, Milli güreşçiyi danışman yaptı, milli içeceğimiz de ayran, hala şüphe duyan var mı, varsa örnekleri çoğaltabilirim.

Milli Liderim çok yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…