- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
Bende sevinmiştim ki ... değilmiş.Başlığı görünce bir ümitle doğrudur diye atladım konuya
aynı yerde banada geldi gülmeMilli lider mi? Tam ciddi yorum yapacaktım bi gülme geldi
Valla ben gulmuyorum aglanacak halimize gulunur mu? Ulkeyi savas alanina cevirdi yakinda hepimizden sabun yapacaklar o hala koltuk pesinde daha kotu bir ulkenin basina ne gelebilir ki?
Valla benim liderim degil canim. Cumhurbaskanidir makamina saygim sonsuzdur o kadar. Sahislari ne sevmek ne de saygi duymak zorunda degilim hele bana saygisi olmayanlara hic degilim. Ayrica oo vicik vicik samimiyetsiz sevgi gosterileriyle ancak kendilerini kandirirlar. Hersey para bu ulkede Allah korusun bir ekonomik krizde milli lider ilan edenler aninda sirtlarini donerler. Tarihten biliyoruz tekerrur eder yine goruruz. O yuzden onlarin samimiyetsiz sevgileri yaninda benim hislerim en azindan gercek.Lutfen pelin.."MİLLİ" liderimiz hakkında boyle konusmaktan men ederim seni
Evet ya işte bu çok düşündürücüAynen o yüzden ben diyorum ki
Erdoğan ve onun gibi düşünen herkes mümkünse gitsin.
Erdoğan tek bir kişi
Sorun o değil
O ve onun zihniyetini taşıyanlar, alkışlayanlar.
Bende merak ediyordum bu İÇ MiHRAK kim diyePKK’sı, DAİŞ’i, iç ve dış mihrakları hep bir ağızdan aynı şeyı söylüyor
Erdoğan gitsin
Aminnnnnnn diyorum.Başlığın gerçek anlamına inşallah diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?