- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kırpma yok ama bende dinledim merak ettimNasılda kırpım kırpım kırpılmış sözler...azcık akıl olmalı insanda böyle bir haber yaparken...çamur atıcam diye maymuna döndüler iyice...
Mai sözcü gazetesi hayatını kaybeden bir türbanlı kız için tek tesellimiz içlerinde başörtülü kız olmasıydı gibi saçmalama haber yapmışÖlenlerin arasından 'türbanlı kız'ı ayırıp ayrıca üzülenler mi var? Yada 'İyi ki ölmüş, bağnaz' diyenler mi vardı?
Çevrenizde bu tarz söylemleri olan insanlar varsa önce kendinizi, arkadaş seçimlerinizi sorgulayın bence. S Sargoz
Tüm pisliklerin mevkilerinden inmeleri hepimizin ortak temennisi. He bunu sıralamayla yapacaksak, önce baş sorumludan başlanır.
Mai sözcü gazetesi hayatını kaybeden bir türbanlı kız için tek tesellimiz içlerinde başörtülü kız olmasıydı gibi saçmalama haber yapmış
sozcu oyle haber yapmamıs da kullanıcının biri oyle yorum yapmısMai sözcü gazetesi hayatını kaybeden bir türbanlı kız için tek tesellimiz içlerinde başörtülü kız olmasıydı gibi saçmalama haber yapmış
Seneye öğretmen olacaktı bağnaz nesil yetistirecekti gibi ifadeleri var sözcü nun tekrar bakayım bi yorum mu yoksa gerçekten haber mi?ben sözcü bizzat söyledi diye biliyorumsozcu oyle haber yapmamıs da kullanıcının biri oyle yorum yapmıs
Ben kimseyi de bi kesimi de suclamiyorumAçılan habere baktım. Bir dengesizin yaptığı yorumla böyle geniş bir kesimi suçlamak da iyiymiş. Yakışan hareketler, devam.
Ben kimseyi de bi kesimi de suclamiyorum
Sen haklisin krdesim ben kotuyum kusura bakma benim densizligimHaber için konuşmuştum. Onca haber değeri taşıyan olay olurken, gidip bir trollün sözcünün sitesine yaptığı yorumu haber olarak servis etmenin amacı nedir?
Ayrıca siz de az önce tek tek 'şuna sevinip, buna üzülenler' 'geziciler' vs derken, birilerini itham altında bırakmış oluyorsunuz.
Sen haklisin krdesim ben kotuyum kusura bakma benim densizligim
kırpma yok ama bende dinledim merak ettim