• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: Ferhat Göçer'i dinleyecektik, başka zaman dinleriz

O zaman Ferhat Göçer'den gelsin;

Vur kadehi ustam, bu gecede sarhoşuz,
Kalan sağlar bizimdir, acıdan mayhoşuz…
İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze,
Bundandır böyle dibe vuruşumuz…

:KK50::KK50:çok mesajlı bir şarkı

adam ı indirmek için herşey yapılıyor hdp ye destek verenler gezi yi başlatanlar neden muharrem i görmediler berkine aglarken bombalı saldırıda ölen türbanlı kızımıza bagnaz deyip öldüğüne sevinenler ne olacak önce pislikleri mevkilerin indirin de sonra cumhurun seçtiği adama vurun ya

Ölenlerin arasından 'türbanlı kız'ı ayırıp ayrıca üzülenler mi var? Yada 'İyi ki ölmüş, bağnaz' diyenler mi vardı?

Çevrenizde bu tarz söylemleri olan insanlar varsa önce kendinizi, arkadaş seçimlerinizi sorgulayın bence. S Sargoz

Tüm pisliklerin mevkilerinden inmeleri hepimizin ortak temennisi. He bunu sıralamayla yapacaksak, önce baş sorumludan başlanır.

Ölenlerin arasından 'türbanlı kız'ı ayırıp ayrıca üzülenler mi var? Yada 'İyi ki ölmüş, bağnaz' diyenler mi vardı?

Çevrenizde bu tarz söylemleri olan insanlar varsa önce kendinizi, arkadaş seçimlerinizi sorgulayın bence. S Sargoz

Tüm pisliklerin mevkilerinden inmeleri hepimizin ortak temennisi. He bunu sıralamayla yapacaksak, önce baş sorumludan başlanır.
Mai sözcü gazetesi hayatını kaybeden bir türbanlı kız için tek tesellimiz içlerinde başörtülü kız olmasıydı gibi saçmalama haber yapmış

Mai sözcü gazetesi hayatını kaybeden bir türbanlı kız için tek tesellimiz içlerinde başörtülü kız olmasıydı gibi saçmalama haber yapmış
sozcu oyle haber yapmamıs da kullanıcının biri oyle yorum yapmıs

Haymeana konu açtı oraya etiketle yerim seni kızcağız için daha kötü yorumlarda var malesef

sozcu oyle haber yapmamıs da kullanıcının biri oyle yorum yapmıs
Seneye öğretmen olacaktı bağnaz nesil yetistirecekti gibi ifadeleri var sözcü nun tekrar bakayım bi yorum mu yoksa gerçekten haber mi?ben sözcü bizzat söyledi diye biliyorum

Açılan habere baktım. Bir dengesizin yaptığı yorumla böyle geniş bir kesimi suçlamak da iyiymiş. Yakışan hareketler, devam.
Ben kimseyi de bi kesimi de suclamiyorum

Ben kimseyi de bi kesimi de suclamiyorum

Haber için konuşmuştum. Onca haber değeri taşıyan olay olurken, gidip bir trollün sözcünün sitesine yaptığı yorumu haber olarak servis etmenin amacı nedir?

Ayrıca siz de az önce tek tek 'şuna sevinip, buna üzülenler' 'geziciler' vs derken, birilerini itham altında bırakmış oluyorsunuz.

Haber için konuşmuştum. Onca haber değeri taşıyan olay olurken, gidip bir trollün sözcünün sitesine yaptığı yorumu haber olarak servis etmenin amacı nedir?

Ayrıca siz de az önce tek tek 'şuna sevinip, buna üzülenler' 'geziciler' vs derken, birilerini itham altında bırakmış oluyorsunuz.
Sen haklisin krdesim ben kotuyum kusura bakma benim densizligim

Back