• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: Ferhat Göçer'i dinleyecektik, başka zaman dinleriz

Hep merak ediyorum bizim insanımız Filistin insanından ya da Rabia'dan daha mı değersiz yahu? gencecik çocuklar gitti ben iki gündür uyku uyuyamıyorum bir damla göz yaşı yok kimsede bir de konser muhabbeti yapılıyor.. ama mesele Filistin olsa offf kopardı kıyamet..

Hep merak ediyorum bizim insanımız Filistin insanından ya da Rabia'dan daha mı değersiz yahu? gencecik çocuklar gitti ben iki gündür uyku uyuyamıyorum bir damla göz yaşı yok kimsede bir de konser muhabbeti yapılıyor.. ama mesele Filistin olsa offf kopardı kıyamet..

Herhalde arap olmak gerekiyor değer görmek için.

Bu da soru mu? Tabisi daha degersiz.. onlar din kardesleri..bizde ise capulcular dolu..gebersek te olur yani..

Su cumle yargılanmalı aslında..gercekten yarın bir gun yargılanacak nasılsa, bu soylemler en basta gelmeli..

Son düzenleme:
Bu da soru mu? Tabisi daha degersiz..din kardesleri..bizde ise capulcular dolu..gebersek te olur yani..

Su cumle yargılanmalı aslında..gercekten yarın bir gun yargılanacak nasılsa, bu soylemler en basta gelmeli..

çok ciddiyim med o annelerin yerine kendimi koyup kahroldum 2 gündür.. şimdi evleri nasıldır, belki yataklarını bile toplamadan çıktılar, en son yattıkları yastık, üzerlerinden çıkardıkları kıyafetler.. allahım çıldıracak gibi oluyorum.. diyorum ya içim sızlıyor med, rabbim çok ama çok büyük..

çok ciddiyim med o annelerin yerine kendimi koyup kahroldum 2 gündür.. şimdi evleri nasıldır, belki yataklarını bile toplamadan çıktılar, en son yattıkları yastık, üzerlerinden çıkardıkları kıyafetler.. allahım çıldıracak gibi oluyorum.. diyorum ya içim sızlıyor med, rabbim çok ama çok büyük..

Dayanılacak sey mi ofis? Yahu ben hasta babamı kaybettim 69 yasında, nerdeyse 1 sene olacak ta hala kendime gelemedim..

İnsanlar bok yoluna ölen cocuk yastaki evlatlarını topraga veriyorlar..ustelik bedenleri bile tek parca degil..

Allah kahretsin tum sorumlularını..Allah beter etsin..dedigin gibi, Allah cok buyuk ama..

Bem soylim..gayet objektif kılıklarında gelip, "yanlıs, cirkin, hata" denilir gidilir.."ama" lı cumlelerle kılıf uydurulmazsa ona dua et..
Bunu diyeceklerse ona da şükür; biraz eleştirme yetenekleri var demektir. Ben çoğunun "kötü bir niyeti yoktur, öylesine söylemiştir, başka bir şey kastetmiştir" vb şeyler diyecegini düşünüyorum.

"Cok merak ediyorum , şu ne diyecek , bu ne diyecek" meraklıları doluşmuş yine.

Herkes kendi yorumuna baksın.. Yazacağı da varsa yazmak istemiyor insan.

Bir başlık bulduğunuz da konuyla alakalı alakasız ne varsa konuşuyorsunuz muhakefet olarak..

Tayyip sözde gündemi değiştirmek istemiş. Ve bizi yildiramazlar , ölen olur kalanlarla dinleriz , yine de vazgeçmeyiz demek istemiş sanırım.
Bu cümlesini açıklamalı. Özür dilemeli halktan. Ve istihbaratin bu sıralarda ne yaptığını anlatmalı.

Bu konu Tayyip ve Tayyip savunucularinin veya muhalefetin konusu değil.
Ortada can var. Evlerde ateş var. Sorgu elbette devletin sorgusudur. Ilk suçlu merci onlardır.
Kim varsa başta o dur sorumlu.

Herşey siyasete çevirmeye bayiliyorsunuz.

Iki ağladım cümlesi ardından siyaset yapmanız buradan çok itici duruyor.

Bir başlık bulduğunuz da konuyla alakalı alakasız ne varsa konuşuyorsunuz muhakefet olarak..

Tayyip sözde gündemi değiştirmek istemiş. Ve bizi yildiramazlar , ölen olur kalanlarla dinleriz , yine de vazgeçmeyiz demek istemiş sanırım.
Bu cümlesini açıklamalı. Özür dilemeli halktan. Ve istihbaratin bu sıralarda ne yaptığını anlatmalı.

Ortada can var. Evlerde ateş var. Sorgu elbette devletin sorgusudur. Ilk suçlu merci onlardır.

sevgili 1sen, itici olmak gerçekten çok umurumda değil ki zaten buradan bir çoğuna göre itici olduğumu ifade ediyorlar yeni bir şey değil.. o kadar öfkeli ve o kadar üzgünüm ki yazdıklarım yaşadığım üzüntünün binde biri bile değil.. ama banlanmaya içim el vermiyor.. Ağlamayı ben yazdığım için mesajını üzerime alıp cevap vermek istedim..

sevgili 1sen, itici olmak gerçekten çok umurumda değil ki zaten buradan bir çoğuna göre itici olduğumu ifade ediyorlar yeni bir şey değil.. o kadar öfkeli ve o kadar üzgünüm ki yazdıklarım yaşadığım üzüntünün binde biri bile değil.. ama banlanmaya içim el vermiyor.. Ağlamayı ben yazdığım için mesajını üzerime alıp cevap vermek istedim..

Ben seni itici bulmuyorum. Sadece bu başlık için değil genel olarak bu konuda ki yorumlar için yazdım. Ağlamakla ilgili mesajın aklımda bile değildi yazarken.
Ağlamaktan kastım yakınmak.

Ölenlerin ardından ulusal yas ilan edilmesini bırakın, dün nevruz kutlamalarının tüm coşkusuyla gerçekleştirileceği duyuruldu. Değersiziz elbette. Partilerin vatandaşı umursadığını mı sanıyoruz? Hepsi birbirinin laciverti.

Terör 'bize' zarar vermedi. Nedir işte Ferhat Göçer'i dinleyemedik. Önemli değil sonra dinleriz. Burada bahsedilen 'biz'in kim olduğunu tahmin etsek mi?

Bizde işte bugün arkadaşlarımızı gözyaşlarıyla uğurladık ama öncesinde biraz slogan da attık. Biraz siyaset girmiş olduk. Acımız yine de kabul görür mü?

Algı kampanyası deniyor buna. Bunca ölüm varken Erdoğan'ın bunlarla alakalı konuşmasından sadece bu kısmı alıp başlık yapıp haber olarak sunmak algı kampanyasıdır.
Diğer söyledikleri için Türk halkına daha fazla açıklama mecburiyetinde olan bir durumda bunlar yetersiz. Açık değil bilgilendirici değil. Yürekler yanıyor.

Algı kampanyası deniyor buna. Bunca ölüm varken Erdoğan'ın bunlarla alakalı konuşmasından sadece bu kısmı alıp başlık yapıp haber olarak sunmak algı kampanyasıdır.
P
Diğer söyledikleri için Türk halkına daha fazla açıklama mecburiyetinde olan bir durumda bunlar yetersiz. Açık değil bilgilendirici değil. Yürekler yanıyor.

Bu kutlamalardan dolayı daha çok bomba eylemi icindelermis. Kendi içlerinde patlasın inşaallah.
3 bombaci yakalanmış. Birisi net , kesin bilgi. Yayılır yakında. Diğer ikisi kirli bilgi olabilir.

Nasılda kırpım kırpım kırpılmış sözler...azcık akıl olmalı insanda böyle bir haber yaparken...çamur atıcam diye maymuna döndüler iyice...

önceki senede soma faciası yüzünden bahar şenlikleri iptal edilmişti.hep bi facia hep iptal edilen ertelenen mutluluklar.artık huzurlu mutlu bir ülkede yaşayalım ne olur

vefat edenlerin yakınları sarkı dinlemeyi bırak omurleri boyunca mutlulukları bile hep buruk gecicek

Back