Erdoğan ‘el yükseltti’: CHP’nin terör örgütleriyle gizli ortaklıkları var

İzlemedim, dinlemedim midem kaldırmıyor artık. Paralele bağlamış mı sonunda ? Malum herşey paraaleeeeeeell.

Terörist cenazesine giden akp li vekillere bir bak istersen
Hatta birinin gerekçesi gülmekten karın ağrıtıyor
Demişki akp li vekil, o zamanlar pyd terör örgütü ilan edilmemişti
Pkk bir teror orgutu degildir digen vekilleri var yahu. Ama bilmezler islerine gelmez

"CHP, ENGELLEYİCİ ROL OYNADI"

Hozat CHP içinse "CHP içindeki ulusalcı damar, inkarcı, imhacı politikalardan çok fazla vazgeçmedi" diyerek, CHP'nin Kürt sorununun demokratik çözümü konusunda her zaman engelleyici bir rol oynadığını ve Kürt coğrafyasında kendisini bitirdiğini söyledi. AK Parti'nin devlet içindeki Kemalistleri tasfiye ettiğini söyleyen PKK yöneticisi, CHP'nin etkisinin böylece daha da azaldığını belirtti.
http://www.internethaber.com/pkkdan-chpye-bomba-ittifak-onerisi-1592377h.htm

YANİ PKKYI DESTEKLESE HERHALDE PKKLI BU KADIN BUNU DEMEZ değil mi?

Kız Kılıçdaroğlu zaten bu dediklerini yapamazmi yapsa düzgün muhalefet olurduben şuan bahçeliye sinirliyim adam yapıştı koltuğa yancı herif rte yine başkan yapmadan inmeyecek eminim demişti dersiniz

Resimleri bu yıl koyarmısın yoksa seneye mi koyacaksın?
134 Chp li vekili pkk lı cenazesinde merak ettim bende..
Ayrı ayrımı koyacak fotoları, yoksa hepsini bir arada mı
Kakao ve Ben caps değil, haber kaynağından foto görelim..
Hadi birinin yada ikincisinin saçmalıkları karın agritiyor.yahu chp nin tümü gidiyor cenazelere o hareketlerde nereniz agriyor
Dediydin Kakao..
Pilavdan dönersen kaşığın kırılsın, kakaolu pastaları tutturamayasın yalanın varsa,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…