chess dünkü konuşmasını dinleseydin ağzın açık kalırdıbalinaların yaşam hakları, eşcinsel evliliklerle ülkelerine giriş yapacak mültecileri neden kıyaslamış ne benzerliği var anlamadım ayrıca
Batı bizi sevmiyorki Suriyeliyi ne yapsın?‘Batı’da eşcinsel evliliğe gösterilen hassasiyet göçmenlere gösterilmiyor’
Avrupa Birliği’ne (AB) “Ya üyeliğe ya kendi yolumuza” diye ‘rest çeken’ Erdoğan, bu sefer de Batı’nın Suriyeli göçmenlere duyarlı olmadığını öne sürdü: “Batı’da eşcinsel evlilik konusundaki tartışmalarda gösterilen sözüm ona özgürlük, hak, hukuk hassasiyetini, kendilerine yardım eli uzatan çocuklardan, kadınlardan esirgeyenlere yazıklar olsun. Denizlerdeki balinaların yaşam alanları konusundaki duyarlılığı 23 milyon Suriyeliden esirgeyenlere yazıklar olsun.”
Ha ha ha kesin vardır adamlar pkk lilerin cenazelerinde gitmekten evlerinin yolunu bulamiyorlarCumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP’nin terör örgütleriyle gizli ortaklıkları olduğunu savundu.
Fotoğraf: Reuters
Kocaeli’de konuşan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ‘şizofrenik vaka’ diye niteleyerek, “MHP diyor ki teröre karşı iktidarın yanındayız, ama ana muhalefet diyemiyor, çünkü bunlarla gizli ortaklıkları var” dedi.
Kılıçdaroğlu’nun sabah başka, akşam başka konuştuğunu savunan Erdoğan, “Bu CHP, millet yerine hep darbecilerin kapısını çalmıştır. Aradan geçen 66 yıla rağmen tarzlarını hiç değiştirmediklerini görüyoruz” diye konuştu.
‘Millet başkanlığa karar verirse hodri meydan deriz’
Erdoğan, başkanlık sistemi için bir kez daha çağrı yaptı: “Bunlara şunu telkin etmemiz lazım; eğer kendinize güveniyorsanız merak etmeyin 2019’da cumhurbaşkanlığı seçimi de var, ama önce millet başkanlığa karar verirse hodri meydan deriz.”
‘Batı’da eşcinsel evliliğe gösterilen hassasiyet göçmenlere gösterilmiyor’
Avrupa Birliği’ne (AB) “Ya üyeliğe ya kendi yolumuza” diye ‘rest çeken’ Erdoğan, bu sefer de Batı’nın Suriyeli göçmenlere duyarlı olmadığını öne sürdü: “Batı’da eşcinsel evlilik konusundaki tartışmalarda gösterilen sözüm ona özgürlük, hak, hukuk hassasiyetini, kendilerine yardım eli uzatan çocuklardan, kadınlardan esirgeyenlere yazıklar olsun. Denizlerdeki balinaların yaşam alanları konusundaki duyarlılığı 23 milyon Suriyeliden esirgeyenlere yazıklar olsun.”
http://www.diken.com.tr/erdogan-el-yukseltti-chpnin-teror-orgutleriyle-gizli-ortakliklari-var/
Terörist cenazesine giden akp li vekillere bir bak istersenHa ha ha kesin vardır adamlar pkk lilerin cenazelerinde gitmekten evlerinin yolunu bulamiyorlar
Hadi birinin yada ikincisinin saçmalıkları karın agritiyor.yahu chp nin tümü gidiyor cenazelere o hareketlerde nereniz agriyorTerörist cenazesine giden akp li vekillere bir bak istersen
Hatta birinin gerekçesi gülmekten karın ağrıtıyor
Demişki akp li vekil, o zamanlar pyd terör örgütü ilan edilmemişti
Tümü derkenHadi birinin yada ikincisinin saçmalıkları karın agritiyor.yahu chp nin tümü gidiyor cenazelere o hareketlerde nereniz agriyor
Hım bilirsin ben caps lerle unluyum su an oğlumu havuza getirmisem eve gidince o gidilen cenazelerin resimlerini atarım.Tümü derkenKanıt ispat ? Bu sözü söylüyorsan tek tek isim vermen lazım.. Hatta Chp nin anamerkezine mail at, fax çek ama tepkini bildir varsa..
Bu arada başbakan terörist dönmüş dağdan inmiş diye cezasını çektirmeden düğününe bilezik yolladı..
Kusura bakma bizim askerimizi öldüren adamlar cezalarını çekmeden yada çektiği şüpheliyken düğününe bilezik takılırken sizin nereniz ağrıdı?
Barış sürümcemesinde teröristler kuyu kazıp, mayın döşerken, 6 aydır ölen askerler için nereniz ağrıyor?
Özetle bu olaylar olurken sizin oy verdiğiniz iktidar göz yumarken diğer tarafa çamur atmak vicdanınızı rahatlatıyormu?
Caps leri kanıt yada kaynak olarak görüyorsan seninle tartışmamız yersiz olur.Hım bilirsin ben caps lerle unluyum su an oğlumu havuza getirmisem eve gidince o gidilen cenazelerin resimlerini atarım.
Tatlım merak etme sen siz gemicikleri,ülkeyi satmalarinin nasıl kaynağını ve gerçekliliğini ispat edemeyip işkembei kübradan atiyorsaniz.. cumhuriyet ,sözcü,oda tv,halk tv safsatalarina inanıp lanse ettiğiniz gibi etmem..Caps leri kanıt yada kaynak olarak görüyorsan seninle tartışmamız yersiz olur.
Yani tüm vekiller derken 134 vekil var ve o cenaze resimlerini rica ediyorum, malum site kurallarına göre, kaynak bildirmek zorundasın, yoksa kib lerim. Caps değil, gerçeği göster.
Canım, gemicikleri biz işkembe-i kübradan atmıyoruz, sizin canınız öyle istiyor ama o iş öyle değil..Tatlım merak etme sen siz gemicikleri,ülkeyi satmalarinin nasıl kaynağını ve gerçekliliğini ispat edemeyip işkembei kübradan atiyorsaniz.. cumhuriyet ,sözcü,oda tv,halk tv safsatalarina inanıp lanse ettiğiniz gibi etmem..
Terörist cenazesine giden akp li vekillere bir bak istersen
Hatta birinin gerekçesi gülmekten karın ağrıtıyor
Demişki akp li vekil, o zamanlar pyd terör örgütü ilan edilmemişti
Yok canıııııım,Bunlar cemaatle yillarca "beraber yuruduk, biz bu yollarda" yapip butun devlet kadrolarina Feto'yu yerlestirdikten sonra da menfaatleri catistigi noktada adamlari FETO teror orgutu ilan ederekten haklarinda kirmizi bulten cikartmislardi.
Madem adamlar teroristti bunca yil neden bu kadar sevistiniz teroristlerle diye soran yok mu?
Bana arkadasini soyle, sana (senin) kim oldugunu soyleyeyim..
Ha ha ha kesin vardır adamlar pkk lilerin cenazelerinde gitmekten evlerinin yolunu bulamiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?