• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan, düğünde konuştu:''Milletimizi yıllarca kısırlaştırdılar!''

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Erdoğan, düğünde konuştu:''Milletimizi yıllarca kısırlaştırdılar!''

http://www.mansethaber.com/erdogan-dugunde-konustu-milletimizi-yillarca-kisirlastirdilar/15600/

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu dün akşam Kayseri'de Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın oğlu Hakan ve Aslı Elitaş'ın düğününe ve nikah törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, düğün töreninde yaptığı,''Milletimizi yıllarca kısırlaştırdılar'' sözüyle damga vurdu.

Kayseri Büyükşsehir Belediyesi Başkanı Mustafa Çelik'in kıydığı nikah törenine şahitliğini Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu yaptı.

“MİLLETİMİZİ YILLARCA KISIRLAŞTIRDILAR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, evlilik cüzdanını Aslı Elşitaş'a verirken,''Milletimizi yıllarca kısırlaştırdılar neslimizin çoğalması lazım:'' ifadelerini kullandı. Her nikah töreninde söylediği 3 çocuk önerisini tekrarlayan Erdoğan,''Bazıları 5 çocuk öneriyor,. Üç çocuk dengedir, 4 çocuk berekettir ondan sonrası ise Allah kerimdir'' dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bakanlarla yemeğe geçti.(Birgün)

Evet tüp bebek fiyatlarını, tüp bebek ve aşılama için koyulan şartları bilmesem inanacağım yani cidden ürememizi istiyorlar dicem ama , olmuyor işte gerçekleri biliyor ve görüyorum Allah'a şükür ki.

Allah gönlünüze göre versin canım

Aslina bakarsaniz ben bu teoriye bir yerde inaniyor gibiyim. Esim artik dogal seleksiyon kalmadigi icin bu duruma geldimizi söyler fakat ben bilincli olarak dogurganlikla, yani nüfüzun azalmasina yönelik dünyanin ileri gelenlerinin( o da ne ise, hani su zenginler falan) planlar yapip uyguladigina inaniyorum.
Benim düsüncem tabiki de.
Fakat söyle bir cevremize baktigimizda insanlar cocuk sahibi olabilmek icin hayli ugrasir oldu.
Sagligimiz bozuluyor, kisirlik yayginlasti. Bu tesadüf olamaz.

evet yanlış tarım politikaları yüzünden kısırlaşmış olabilir milletimiz son yıllarda, gdolu ürünler, hibrit tohumlar, herşeyi ithal etmemiz falan
izmirlinin tek çocuğu olur diye bi laf vardı sosyal medyada o aklıma geldi:KK48:
chess artık okullarda yapılan aşılarmı, yediğimiz şeylermi, hava mı su mu her neyse, bi sorun olduğunu düşünüyorum. kime sorsam çocuğu olmuyor,olanlar problemli, bilmem ne hastalığı, bilmem kaç yaş sendromu vs vs ben artık bişi arıyorum altında yani, eskiden insanlar fırt fırt doğuruyormuş, hepside sağlıklı oluyormuş. genlerimizlemi oynadılar ne :KK48:

3 çocuğu bence zenginler, patronlar doğursun hatta erkek birim müdürleri, patrona yağ çeken sanki kendi hiç doğurmamış gibi davranan kadın(!) yöneticiler doğursun çünkü bebek henüz 3,5 aylıkken işe başlıyoruz, gün içerisinde gelip emzirme gibi bi lüksümüz olmadığı için biberonla süt veriyoruz sonra biberona alışıyor memeyi bırakıyor, memeyi bıraktığı için bir müddet sonra süt azalıyor kesiliyor, anne sütü almadığı için bağışıklık sistemi zayıflıyor sürekli hastalanıyor, hastalanınca geceleri hastanede bebeğimizle kalıp sabah 7.30 da işe başlıyoruz süt izni hakkımız olsa bile minnet ede ede BİR BUÇUK SAAT erken çıkıyoruz. 6 aylık ücretsiz izin hakkı gibi bi şeyimiz varmış ama düşünülmesi bile yasak bir hak bu, eğer düşünürsen 6 ayın sonunda 41 numara ayakkabı izi çıkıyor sırtında:KK53: aşıya gidince bile ay bu çocuğun ne kadar çok aşısı var ha bire izin alıyorsun maşallah deniliyor, kendin rahatsız olunca susup çalıyorsun olur da çocuk hasta olursa ona kullanayım iznimi göze batmayayım ben iyileşirim bir şekilde diyorsun.

Ve hepsinden güzeli çalışan annelere mikemmel haklar verdik diyoğlar, Allah razı olsun hepsinden:KK200::KK37:

Back