- 11 Mart 2016
- 11.339
- 49.002
- 598
EmpatiKizim siz nasil Akpli gibo düşünebiliyorsunuz Noluyonuz korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EmpatiKizim siz nasil Akpli gibo düşünebiliyorsunuz Noluyonuz korkuyorum
O kanallarda hep teyzeler taksiyle geziyor,dikkatimi cekti:)Ben binemiyorm valla.Taksimetreyi izlerken sası oluyorma ve atv habere göre de yok, sorun hep fırsatçılarda, fırsatçılar aşağı fırsatçılar yukarı, herkes mi dolandırıcı yaw
Bu arada İstanbul boğazında ki birkaç yalı Katar'lılara hibe amann hibe demişim satılmış .
Empati
O kanallarda hep teyzeler taksiyle geziyor,dikkatimi cekti:)Ben binemiyorm valla.Taksimetreyi izlerken sası oluyorm
Almuyorlar demek:)aynen ya bi kere de mualif biri binse ya seçici bi taksi
Bugun semt pazarinda cektim. Kriz yok ama domates 6 lira Bu ortalama bi tezgah daha iyileri 8 liraydi
Ben bi hovardalik yaptim ve 1 kilo aldimDün pazara çıkamadık. Bugün markete gittim 8.5 TL idi kendileri. Öyle baktım sonra avucumu yalayıp umdugum bu umdugum bu dedim, sende öyle yapaydın
bizde kriz yok hep dış güçler hep dış güçler , abi sen ne ürettin ihraç ettin , sen sattın cebe attın saray yaptın , abi biizim vergilerle geçiniyor ülke , her kapanan fabrika , her satılan devlet malı , kepenk kapatan esnaf oldukça sen üretmeyip ithal ettikçe bu devlet çöker. 466,7 milyar dolar bugün borcun oldu , hani düne kadar dış borç sıfırlandı dediniz , daha nasıl uyuttunuz kandırdınız ? halk fakirleşiyor, alım gücü düşüyor , kısaca devlet elden gidiyeah diyim siz anlayın