Ne demek istiyor soba mı yakacaz? Artık binalarda kömürlük bile yok ülen.
Kömürlüğü bırak baca yok bacaaa
Merak ettim, çay keyfi yapmıyor demişsin ya, napıyor? 1000 odalı saray Cumhurbaşkanlığı makamı için Nasıl değerlendirilebilir? Yani Cumhurbaşkanlığı 1000 odada ne yapabilir?Orası da erdoganin evi sanki . ya her ülkeyi temsil eden bir mekan var. Simge gibi sanki alıp adam işi bitince yıktıracak mi, diğer kişi kullanacak.
Amerika da sokaklarda yatan bankları mekan edenler çok fazla. Beyaz saraya gelen faturayı sorguluyorlar mi acaba
Merak etmeyin adam ülke ülke geziyo gidip orda oturup isinmiyo :)
Çay keyfi yapmıyo
İnsan sevmez anlarim da e bu kadar da gözünün üstünde kaş e o yüzden yaptığınız eleştiriler dikkate alınmıyor saldırıp herşeye bir kulp taktiğiniz için
Valla benim de bütün evim yaniyo sıcacık ama dışarda onca soğukta duran insan var, benim gibi olanlar da ya birer odamıza onları alalım yada yakmayalim buradan nara atacagimiza !!!
elektrik sobası kızlar yada klima:)
Merak ettim, çay keyfi yapmıyor demişsin ya, napıyor? 1000 odalı saray Cumhurbaşkanlığı makamı için Nasıl değerlendirilebilir? Yani Cumhurbaşkanlığı 1000 odada ne yapabilir?
Orası da erdoganin evi sanki . ya her ülkeyi temsil eden bir mekan var. Simge gibi sanki alıp adam işi bitince yıktıracak mi, diğer kişi kullanacak.
Amerika da sokaklarda yatan bankları mekan edenler çok fazla. Beyaz saraya gelen faturayı sorguluyorlar mi acaba
Merak etmeyin adam ülke ülke geziyo gidip orda oturup isinmiyo :)
Çay keyfi yapmıyo
İnsan sevmez anlarim da e bu kadar da gözünün üstünde kaş e o yüzden yaptığınız eleştiriler dikkate alınmıyor saldırıp herşeye bir kulp taktiğiniz için
Valla benim de bütün evim yaniyo sıcacık ama dışarda onca soğukta duran insan var, benim gibi olanlar da ya birer odamıza onları alalım yada yakmayalim buradan nara atacagimiza !!!
Yav kardeşim biz kışın bir odanın doğalgazını açıp diğer odaları kapatıyoruz israf olmasın diye,siz 1000 odanın hepsini mi ısıtıyonuz napıyonuz,10 milyon lira fatura ney ya?Tamam bu millet çileye alışıktır da,hep biz mi çekicez çileyi,biraz da başımızdakiler ortak olsun çilemize