- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Bende sadelik severim . Burada mevzu zaten kişisel zevkler değil . Uluslararası arenada gövde gösterisi . Elzem mi , değil ? Ama bunu kendi için yapmıyor , mesele bu .
Erdoğan her anlamda büyük oynamayı seviyor , elindeki kartlara bakmadan . Bunu ego tatmini için yapmadığını hissediyorum , şahsi kanaatim bu .
Başkanlık sarayını da bir nevi prestij olarak görüyor yoksa 1000 odayla kimin ne işi olur ?
biz iki odayı kullanmıyoruz ama tüm evi yakıyoruz.ayrıca soru nee cevap ne. veremediğin cevabı neden başka yere çeviriyorsun? sırası gelince onu da konuşuruz.
tamam.Haklisin veremedigin cevabı neden başka yere çevirdin?
Farklı bisey dicem,bakış acimiz çok farklı ben ülkeden bahsediyorum ulkemizi temsilinden ornegin beyaz saray bunlar 3+1 falan mi :)
Yasin.kaç bilmiyorum ama Ecevit ile Bush un bi oturuslari vardı.
Orda ona.kimse Ecevit demedi turkiyenin başbakanı dediler
Anlatabiliyor muyum
Bu kişiyi değil.ülkeyi temsil eden yerlerdir
Kabul.edilse de edilmese de biz adimizi duyuran icraatler yapan bir.ülke.olduk bunu tayyip erdoganin evi sanma lütfen onun.evi falan.değil orası ülke adına.yapılan.bisey sen de c başkanı.olsan sen.o makamda.olucan bu kadar kasma inanan daha önemli.ve pozitif şeyler var hayatta at gözlükleri ile bakmayın kişilerin.olumlu yönlerinde.vardır erdoğan dediğin.de.bir.insan.senin.gibi benim.gibi senin yanlışların.gibi benim kiler gibi yanı.bu kadar asip kesmeyin adı erdoğan.diye
Nasıl bir insansin ne keyif aliyorum yazdıklarından nerelerdeydin sen..tüm yazdıklarında bir hicivlikBu tek başına ''yaşasın sarayımız var , gücümüzü gösterdik'' denebilecek bir konu değil ki egem .
Uluslararası arenada güçler dengesi çok spesifiktir .
Ekonomik , askeri ,kültürel .
Yani işin aslı , bazen bu saraya ne gerek var ki diye baktığımız ''israf'' siyasette oyunun kuralına göre doğru bir hamledir
ne mi yapacak,elektrik tüketimi kat be kat yükselecek.koskoca cumhurbaşkanı tezekle ısınacak değil yabu millet çileye alışıktır deyip, bu durumu normal algılatıp kendisi ne halt edicek merak ediyorum
at koşturuyordur belkiMerak ettim, çay keyfi yapmıyor demişsin ya, napıyor? 1000 odalı saray Cumhurbaşkanlığı makamı için Nasıl değerlendirilebilir? Yani Cumhurbaşkanlığı 1000 odada ne yapabilir?
taht kıvamındaki yaldızlı koltuklarımızı da es geçmeyelim lütfen,maksat şanımız yürüsün halkımız sürünsünne mutlu bize sarayımız var.ülkeler üstünlüğümüzü öyle öğreniyor
ağzına sağlık.....Yav kardeşim biz kışın bir odanın doğalgazını açıp diğer odaları kapatıyoruz israf olmasın diye,siz 1000 odanın hepsini mi ısıtıyonuz napıyonuz,10 milyon lira fatura ney ya?Tamam bu millet çileye alışıktır da,hep biz mi çekicez çileyi,biraz da başımızdakiler ortak olsun çilemize
şimdi şöyle oluyordur.at koşturuyordur belki
çekirdek fakir fukara işi canım.Görende sanar ki erdoğan sarayda gece gündüz çekirdek çıtlıyo..
Zenginler çekirdekle keyif çatamıyo mu. Ayrıca sanki yan gelip yatıyo manasında kullandım. Lafı istediğin yerden anlamışsınçekirdek fakir fukara işi canım.
ne mi yapacak,elektrik tüketimi kat be kat yükselecek.koskoca cumhurbaşkanı tezekle ısınacak değil ya
yok bence sen anlamamışsın.neyse ifade özgürlüğü yok bu ülkede ben susayım.Zenginler çekirdekle keyif çatamıyo mu. Ayrıca sanki yan gelip yatıyo manasında kullandım. Lafı istediğin yerden anlamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?