ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.702
- 158
Susmak yerine açık konuşursan daha iyi anlaşırız belkiyok bence sen anlamamışsın.neyse ifade özgürlüğü yok bu ülkede ben susayım.
susmamın sebebi fikrini söyleyenler anında cezaevine giriyor.yoksa çekincem yokSusmak yerine açık konuşursan daha iyi anlaşırız belki
Tayyibi eleştiriyor musun savunuyor musun anlamadım. Onu merak ediyorum bende.susmamın sebebi fikrini söyleyenler anında cezaevine giriyor.yoksa çekincem yok
tabiki eleştiriyorum.yaptıklarından hoşlanmıyorum.Tayyibi eleştiriyor musun savunuyor musun anlamadım. Onu merak ediyorum bende.
Tabii oda senin fikrin.tabiki eleştiriyorum.yaptıklarından hoşlanmıyorum.
Helal olsun.Orası da erdoganin evi sanki . ya her ülkeyi temsil eden bir mekan var. Simge gibi sanki alıp adam işi bitince yıktıracak mi, diğer kişi kullanacak.
Amerika da sokaklarda yatan bankları mekan edenler çok fazla. Beyaz saraya gelen faturayı sorguluyorlar mi acaba
Merak etmeyin adam ülke ülke geziyo gidip orda oturup isinmiyo :)
Çay keyfi yapmıyo
İnsan sevmez anlarim da e bu kadar da gözünün üstünde kaş e o yüzden yaptığınız eleştiriler dikkate alınmıyor saldırıp herşeye bir kulp taktiğiniz için
Valla benim de bütün evim yaniyo sıcacık ama dışarda onca soğukta duran insan var, benim gibi olanlar da ya birer odamıza onları alalım yada yakmayalim buradan nara atacagimiza !!!
savundaydım kankamı olcaktık :)Tabii oda senin fikrin.
Hay ağzını yiyim.Tayyibi eleatirenler ceza evine mi giriyor? Ne alaka ya birçok insan laf ediyorda cevap bile vermiyor. Eğer Tayyibi elestrenker cezaevine girseydi sen burda asker arkadaşın gibi tayyip tayyip diyemezdin! Sayin cumhurbaskanimiz recep Tayyip Erdoğan beyefendi diye kinusurdun. Sirf eleştiri yapmak için konusuyorsunuz. O adamin bugün kafa tuttugu ülkelere ecevit zamaninda yalvariyordunuz. Önünde ceket iliklediginiz ulkeler bugün Türkiye'nin önünde ceket ilikliyor.
Evet nerden bildin :)savundaydım kankamı olcaktık :)
gündemi takip edersiniz karşısında duran bi laf eden herkesin cezaevine girdiğini görürdünüz.öğrencisinden gazetecisine kadar fikrini beyan eden herkes davalık.aurıca sadece tapınmakla olmuyor.biraz ayrıntılara dikkat lutfen tayyip diye hitap eden ben değilim yandaşınız:) kalkmış bide burda laf ebeliği yapıyorsunuzTayyibi eleatirenler ceza evine mi giriyor? Ne alaka ya birçok insan laf ediyorda cevap bile vermiyor. Eğer Tayyibi elestrenker cezaevine girseydi sen burda asker arkadaşın gibi tayyip tayyip diyemezdin! Sayin cumhurbaskanimiz recep Tayyip Erdoğan beyefendi diye kinusurdun. Sirf eleştiri yapmak için konusuyorsunuz. O adamin bugün kafa tuttugu ülkelere ecevit zamaninda yalvariyordunuz. Önünde ceket iliklediginiz ulkeler bugün Türkiye'nin önünde ceket ilikliyor.
Tayyibi eleatirenler ceza evine mi giriyor? Ne alaka ya birçok insan laf ediyorda cevap bile vermiyor. Eğer Tayyibi elestrenker cezaevine girseydi sen burda asker arkadaşın gibi tayyip tayyip diyemezdin! Sayin cumhurbaskanimiz recep Tayyip Erdoğan beyefendi diye kinusurdun. Sirf eleştiri yapmak için konusuyorsunuz. O adamin bugün kafa tuttugu ülkelere ecevit zamaninda yalvariyordunuz. Önünde ceket iliklediginiz ulkeler bugün Türkiye'nin önünde ceket ilikliyor.
Dusuncenizi soylemekten korkuyordunuz biraz gevseyin de soyleyin diye tayyip diye hitap ettim. Ama bakin sayin Recep Tayyip Erdoğan'in adamlari oldugumuz halde hapse tiktirmadik sizi yanlisiniz var.gündemi takip edersiniz karşısında duran bi laf eden herkesin cezaevine girdiğini görürdünüz.öğrencisinden gazetecisine kadar fikrini beyan eden herkes davalık.aurıca sadece tapınmakla olmuyor.biraz ayrıntılara dikkat lutfen tayyip diye hitap eden ben değilim yandaşınız:) kalkmış bide burda laf ebeliği yapıyorsunuz
ya kaç yaşındasınız.cümleleriniz benim için çok düşük frekansta cvb veremicem.iyi günlerDusuncenizi soylemekten korkuyordunuz biraz gevseyin de soyleyin diye tayyip diye hitap ettim. Ama bakin sayin Recep Tayyip Erdoğan'in adamlari oldugumuz halde hapse tiktirmadik sizi yanlisiniz var.
Tabii siz cevap veremeyince yaşı da bahane ederdiniz değil mi.ya kaç yaşındasınız.cümleleriniz benim için çok düşük frekansta cvb veremicem.iyi günler
ya prestijimiz gücümüz diyenler varya sizede hakkımı helal etmiyorum.bir ülkenin prestiji gücü sarayla değil toplumun refah içinde yaşayıp yaşamadğı ile ölçülür.
1) üni mezunuyum ve asgari ücretle lise mezunu yalakalıkla bir yere gelmiş müdürün ağzını kokusunu çekerek çalışıyorum.
2) o saray 6 ayda dikilmedi seneler öncesinden yapılamaya başlandı adam bu halk beni seçer zaten diyerekten sarayı yaptırmayı başladı(yasak olmasına rağmen seçim çalışmalarında milli ve dini simgeler kullanılarak reklam yaptı.bu millete bayrak kuran de duyguları kabarır)
3)bi arkadaş sırası gelen kullanacak onamı kalacak demiş ya hatunnn başkanlık sistemini getirriyo adam ölene kadar kalacak öldükten sonra da bilal,torunlar mirası devralacak.(inşallah bizden sonra gelecek nesil zeki olur)
öncelikle şunu söylemek istiyorum,kendimi övmem ama aklı başında kurduğu cümleleri bilen insanlara hayranım.o tarz insanları muhatap almak isterim ki sizin uslubunuzdanda bilgi sahibi olduğunuzu anlıyorum.saray yapılmış gereklimiydi değildi bu saatten sonra yıkılacak hali yok.sadece doğalgaz değil geçmiş aylardada 3 milyon 614 liralık elektirik borcu ödendi.tamamen israf.babamın oğlu olsa yazık günahtır derim.işssizlik gün geçtikçe artıyor.sarayın parasına fabrika yapılırdı binlerce insan istihdam edilirdi benim derdim o.reelde de evine meyve alacak parası yok kalkmış saray bizim gücümüz diyen insanlarla muhatap oldum buda beni güldürüyor :)Prestij diyenlerden biri de benim ... Ama bunun üzerinden ''hak helal edilmemesi '' boyutlarına kadar işi getirmenin manasını çözemedim .
Neyse , konuya dönelim . Bakın sarayın varlığı beni onore etmiyor , karşına geçip bi sigara yakıp '' vay be ne büyük ülkeyiz biz sarayımıza bak be '' diye böbürlenmiyorum da . Ama varlığı beni rahatsız da etmiyor .
Sadece olaya doğru bakış açısı ile yaklaşmaya çalışıyorum . Saray olmazsa olmazımız değildi evet ama altını çize çize yineliyorum ''uluslararası arenada bu bir güç göstergesidir '' . Tıpkı Rusya nın hava sahası ihlalinde istesek düşürmeyeceğimiz jeti düşürmeyi seçmek gibi. Gövde gösterisi.
Evet sarayın inşa aşamasında bir takım usülsüzlükler gerçekleşti ya da kılıfına uyduruldu prosedür . Çünkü Erdoğan bu sarayı yapmayı kafasına koymuştu . Gücü ve gücü göstermeyi seviyor Erdoğan , dünde dedim elindeki kartlara bakmadan rest çekebiliyor .
Ama tüm bunları gelip , ohhh kendine 1000 odalı saray yaptı , o gidince Bilal devralır başlığına kadar indirgemek hoş değil. Halk üniversite mezunu ama o saray yapıyor demogojisi de yanlış .
Siyasi Bilimlerde ''aktör'' kavramı vardır , bir ülkenin yönetimi de aktörün karakteri ile paralellik gösterir . Bizim şuan aktörümüz ErdoğanVe o oyunu böyle oynamayı seviyor . Gün gelir daha sosyalist hatta marksist tutum sergileyen bir aktör geçerse baş role , o zaman saraylar yerine farklı güç göstergeleri görürüz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?