Erdoğan 'bu millet çileye alışıktır' dedi ama... İşte Ak Saray'ın doğalgaz faturası!

Bende sadelik severim . Burada mevzu zaten kişisel zevkler değil . Uluslararası arenada gövde gösterisi . Elzem mi , değil ? Ama bunu kendi için yapmıyor , mesele bu .
Erdoğan her anlamda büyük oynamayı seviyor , elindeki kartlara bakmadan . Bunu ego tatmini için yapmadığını hissediyorum , şahsi kanaatim bu .
Başkanlık sarayını da bir nevi prestij olarak görüyor yoksa 1000 odayla kimin ne işi olur ?
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

biz iki odayı kullanmıyoruz ama tüm evi yakıyoruz. :KK66: ayrıca soru nee cevap ne. veremediğin cevabı neden başka yere çeviriyorsun? sırası gelince onu da konuşuruz.

Haklisin veremedigin cevabı neden başka yere çevirdin?

Farklı bisey dicem,bakış acimiz çok farklı ben ülkeden bahsediyorum ulkemizi temsilinden ornegin beyaz saray bunlar 3+1 falan mi :)

Yasin.kaç bilmiyorum ama Ecevit ile Bush un bi oturuslari vardı.

Orda ona.kimse Ecevit demedi turkiyenin başbakanı dediler

Anlatabiliyor muyum

Bu kişiyi değil.ülkeyi temsil eden yerlerdir

Kabul.edilse de edilmese de biz adimizi duyuran icraatler yapan bir.ülke.olduk bunu tayyip erdoganin evi sanma lütfen onun.evi falan.değil orası ülke adına.yapılan.bisey sen de c başkanı.olsan sen.o makamda.olucan bu kadar kasma inanan daha önemli.ve pozitif şeyler var hayatta at gözlükleri ile bakmayın kişilerin.olumlu yönlerinde.vardır erdoğan dediğin.de.bir.insan.senin.gibi benim.gibi senin yanlışların.gibi benim kiler gibi yanı.bu kadar asip kesmeyin adı erdoğan.diye

Haklisin veremedigin cevabı neden başka yere çevirdin?

Farklı bisey dicem,bakış acimiz çok farklı ben ülkeden bahsediyorum ulkemizi temsilinden ornegin beyaz saray bunlar 3+1 falan mi :)

Yasin.kaç bilmiyorum ama Ecevit ile Bush un bi oturuslari vardı.

Orda ona.kimse Ecevit demedi turkiyenin başbakanı dediler

Anlatabiliyor muyum

Bu kişiyi değil.ülkeyi temsil eden yerlerdir

Kabul.edilse de edilmese de biz adimizi duyuran icraatler yapan bir.ülke.olduk bunu tayyip erdoganin evi sanma lütfen onun.evi falan.değil orası ülke adına.yapılan.bisey sen de c başkanı.olsan sen.o makamda.olucan bu kadar kasma inanan daha önemli.ve pozitif şeyler var hayatta at gözlükleri ile bakmayın kişilerin.olumlu yönlerinde.vardır erdoğan dediğin.de.bir.insan.senin.gibi benim.gibi senin yanlışların.gibi benim kiler gibi yanı.bu kadar asip kesmeyin adı erdoğan.diye
tamam.

Bu tek başına ''yaşasın sarayımız var , gücümüzü gösterdik'' denebilecek bir konu değil ki egem .
Uluslararası arenada güçler dengesi çok spesifiktir .
Ekonomik , askeri ,kültürel .
Yani işin aslı , bazen bu saraya ne gerek var ki diye baktığımız ''israf'' siyasette oyunun kuralına göre doğru bir hamledir :KK66:
Nasıl bir insansin ne keyif aliyorum yazdıklarından nerelerdeydin sen..tüm yazdıklarında bir hicivlik

bu millet çileye alışıktır deyip, bu durumu normal algılatıp kendisi ne halt edicek merak ediyorum

bir de orası ülkemizi temsill ediyooo ama diyenlere ayrı bir çıldırıyorum.
yahu sen tüm suç oranlarında zirveye oynamış bir ülkesin, neredeyse tüm ürünleri ithal ediyorsun, ülkendeki işsizlik oranı gitgide artarken, halk açlık sınırında yaşarken, 1000 odalı saray beni temsil etse ne etmese ne!

Yav kardeşim biz kışın bir odanın doğalgazını açıp diğer odaları kapatıyoruz israf olmasın diye,siz 1000 odanın hepsini mi ısıtıyonuz napıyonuz,10 milyon lira fatura ney ya?Tamam bu millet çileye alışıktır da,hep biz mi çekicez çileyi,biraz da başımızdakiler ortak olsun çilemize
ağzına sağlık.....

at koşturuyordur belki:KK53::KK70:
şimdi şöyle oluyordur.
gece saat 12.30.
erdoğan,
_hanım benim uykum geldi.
salonlardan birinde otururkene.:)
bir bizim şoförü arayımda beni mavi olan yatak odamıza bıraksın.
_aloo cemil,oğlum ben yatıyorum çabuk gelde beni 7 ci mavi yatak odasına bırak
. bekliyorum.
bizim hanımda yatmadan biraz koşu bandı kullanacakmış.
beni bıraktıktan sonra, onu yan koridorun sağındaki 16cı koridorun bitimindeki 4cü spor salonumuza bırakacaksın. hadi oğlum çabuk ol biraz.arabayı hızlı sür..ama dikkatli kullan çocuğum..
gibi:)

Son düzenleme:
ya prestijimiz gücümüz diyenler varya sizede hakkımı helal etmiyorum.bir ülkenin prestiji gücü sarayla değil toplumun refah içinde yaşayıp yaşamadğı ile ölçülür.
1) üni mezunuyum ve asgari ücretle lise mezunu yalakalıkla bir yere gelmiş müdürün ağzını kokusunu çekerek çalışıyorum.
2) o saray 6 ayda dikilmedi seneler öncesinden yapılamaya başlandı adam bu halk beni seçer zaten diyerekten sarayı yaptırmayı başladı(yasak olmasına rağmen seçim çalışmalarında milli ve dini simgeler kullanılarak reklam yaptı.bu millete bayrak kuran de duyguları kabarır)
3)bi arkadaş sırası gelen kullanacak onamı kalacak demiş ya hatunnn başkanlık sistemini getirriyo adam ölene kadar kalacak öldükten sonra da bilal,torunlar mirası devralacak.(inşallah bizden sonra gelecek nesil zeki olur)

Görende sanar ki erdoğan sarayda gece gündüz çekirdek çıtlıyo..

ne mi yapacak,elektrik tüketimi kat be kat yükselecek.koskoca cumhurbaşkanı tezekle ısınacak değil ya:KK66:

elektrik santralleri doğalgazla çalışıyor :)
hep büyüklüğe takılıyorlar,işlevsel bir saray yapılsa daha iyi olurdu ama neyseee mezara mı götürecek
hem bizim ,ülkemizin.vs vs git şöyle bir yakınından geç ve dikkatli bak bakalım tık diye içeridesin
bizim mişşşş.

X