Erdoğan: 'Bu Dövmeler Ne Ya?'

sağlığa zararlı diye dile getirip bi normal öneri bile bu kadar gözünüze batıyor da niye yıllarca kılık kıyafet için türbanlılara zulüm yapıldı da kimsenin gıkı çıkmadı?

Evet niye yapıldı? Bu zulümler 28 Şubattan sonra yaşnmadı mı? O dönemde neden sustunuz? Neden daha fazla ses yükseltmediniz. Ben henüz küçücük bir çocuktum. Annem sünni değil kapalı değil ama beyazıt meydanına çok gitti. Beni de götürdü ve neler olduğunu hep çocuk diliyle izah etmişti bana. Bu zulümlere muhafazakar kesimin erkekleri bile ses çıkarmadı. 2 gün ses çıkardılar sonra sakallarını da kesip bir güzel derslerine girdiler. Biz her konuda bireysel hak ve özgürlüklerden bahsediyoruz zaten. Belli bir kesme verilen özgürlüklerden değil.

Son düzenleme:

saygı duymadığımız halk mı? Bunu nereden çıkardınız Allah aşkına? Ayrıca SİZ kim BİZ kim?

küfür derken,öncesini ve sonrasını da ve küfür anını da bi kanıtlayın???

Sorun şu ki başbakan ateist kelimesini küfür olarak kullanıyor. anlatabildim mi? Bunlar ateist bunlar terörist derken teröristin kötü bir anlam ifade ettiğini heralde biliyorsunuz. Allah inancı olmayan insanla terörist aynı şey mi? Sinirlendiğinde aklına ilk gelen kelime israil dölü olmadı mı? İsrail dölü olmak kötü bir şey mi? Yahudi olmak hakaret midir? Bu ülkede yahudi yaşamıyor mu?

Öncesi sonrası küfür anı nedir anlamadım. Başbakanın kişiliği budur. Farklıya tahammülü yok. Bu kadar.

http://t24.com.tr/haber/erdogandan-gulenin-basortusu-furuattir-sozune-tepki-onda-evlat-yok,252246
http://www.odatv.com/n.php?n=niye-kaciyorsun-israil-d.lu-1505141200

sağlığa zararlı diye dile getirip bi normal öneri bile bu kadar gözünüze batıyor da niye yıllarca kılık kıyafet için türbanlılara zulüm yapıldı da kimsenin gıkı çıkmadı?

Şu konuyu başörtüsüne nasıl getirdiniz ya duyanda zorla başlarından alınıyordu dövülüyordu öldürülüyordu sanır hayır yani Erdoğan karşıtı eylemlerde kaç genç Erdoğanın polise verdiği yetkilerle can verdi bundan daha fazla mağdurluk mu olur kaldı ki konu o değil tarihte kimsenin kaç çocuk yaoacağına kız erkek arkadaşlıklara giyim kuşamına karışmadı size göre tek siz türbanlısınız zaten Erdoğan'a oy vermeyenlerin kendisi ailesi kapalı değil ya sadece okula kamu kurumlarıma giremediniz peki bu konuda mağdurluktan söz eden biri şimdi nasıl başkalarına karışıyor. Sağlığa zararlı diye karışıyormuş o da işin bahanesi hocasını çağırıp şikayet edecek ne var.

Ehehe bu senin içinde geçerli mi ? Milletin üslubuna bakcaginiza az kendi uslubunuza bakin :))

Dövme bile başörtüsüne bağlandığına göre ben kaçar.

öcesi derken ,eğer söylemişse buna neden olan neyse onu da anlatın demek istemiştim.her türlü terbiyesizliği yapsın başbakan gül dağıtsın öyle mi?ooohhh ne ala....

öcesi derken ,eğer söylemişse buna neden olan neyse onu da anlatın demek istemiştim.her türlü terbiyesizliği yapsın başbakan gül dağıtsın öyle mi?ooohhh ne ala....

O zaman daha da öncesine o terbiyesizliklerin neden yapıldığına bakmak gerek gerekir ki hiçbir terbiyesizlik bir başbakanın ağzından dindara, dinsize , farklı etnik kökenlere küfür etmesini gerektirmez. Avukatlık yapmanıza lüzum yok. Bazen yanlışa yanlış demesini bilin. Evet çok sert konuşuyor diyebilin. Başbakan bizleri rencide ediyor.

dövme zararlı demiş bunda büyütülecek ne var?
yaşı 18 daha küçük olduğundan uyarma hissi doğmuştur
bu nedenlede fatih terimede söylemiştir
onlar hocaları bi nevi okul olmasada onları yetiştiriyorlar
onların her sözü nasihat manasında çok önemli bence
hocaları olarak onlar uyarıyordur kötü alışkanlıklarında vs.
bende olsam kendime yakın görürsem bende uyarırım.

chp kadar ırkçılık yapan yok o yüzden hiç ırkçılığa girmeyin bence.

Koyun olmaktan, etrafa at gözlükleriyle bakıp gerçekleri görememekten çok daha iyidir.

Of hep ayni hep ayni hakaretler ... Genis aciyla bakan insanlara da bakin hele ! Ucuz basit hakaretler ediyor ! Bu geniş aciyla bakan insan profili mi yani simdi inandiramazsin kimseyi uğraşma !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…