Biz saçımıizi ortuyoz elimizi, yüzümüzü degil soulfly :) ve Güneş isigindan faydalanmak için illa acik dolasmamiza gerek yok:) zira avuc iclerinin 10 dk güneşe acilmasi bile kafi.. : ) hatta fazlasi zarar biliyorsunuz
Konuyu polemiğe girmeden tartışabilir misiniz?
Bu ara pek bir moda oldu yav he he, hayde naş, okuma, alıntılama, onu yapma bunu etme gibi sözler, lan diyeninizi bile gördüm, yok artık daha neler, burası kahveye dönüyor bazen, birde biri söylüyor diğerleriniz tekrar ediyor, özgün olun, kendi kelimeleriniz yok mu? Tabii en makbulü güzel sözler söylemektir, böyle tuhaf bir savunma dili hoş olmuyor.
Bildiklerinizi söylemeye kelime dağarcığınız mı yetmiyor yoksa karşınızdakini kırmak hoşunuza mı gidiyor ya da sizden daha az zekaya sahip oldukları yanılgısına düşerek eğlenelim mi diyorsunuz?
Bunda hemfikiriz zaten. Dovmenin de kanser yapmadigini biliyorum. Soyleyen her turlu soyler yani. Ikisinin de yanlis oldugunu dusunuyorum zaten.
Başbakan Tayyip Erdoğan, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp Ve Eğitim Tesisleri'nin açılış töreninde Galatasaray'ın genç futbolcusu Berk Yıldız ile ilginç bir diyalog yaşadı
Eki Görüntüle 1177756
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören tarafından karşılanan Erdoğan, tesis girişinde bekleyen genç futbolcularla ayak üstü sohbet etti.
18 yaşındaki Galatasaraylı genç futbolcu Berk Yıldız'ın kolundaki dövmeyi gören Başbakan, "Bu dövmeler ne ya? Niye böyle vücuduna zarar veriyorsun?" dedi.
Sözlerini, "Yabancılara aldanmayın. İleride Allah muhafaza, cilt kanserine varıncaya kadar yapabilir" diye sürdüren Erdoğan, Fatih Terim'i de yanına çağırarak, aynı sözleri tekrarladı.
Genç futbolcunun dövmeleri silmek için Başbakan Erdoğan'a söz verdiği öğrenildi.
DHA
Evet sağlığa zararlı boya kullanmadiktan sonra , ehli kisilerce yapılan ve yine doktorlarca silinen dovme zararli degilmis ama dinen haram. Ve cogu müslüman in ortak kanisi Peygamber Efendimiz yasakladiysa mutlaka bi zarari vardır, seklinde olur. Belki Erdoğan cocugun manevi hayatını dusunmustur :) iyi niyetli bir tavsiye de bulunmuştur. Azarlamak falan denilmis inanmiyorum ben. Hoş ona da karışmasaydi keşke , koskoca adam.
çocuğun müslüman olup olmadığını bilmiyoruz, kaldı ki 'bu dövme ne ya' dese biri bana her türlü çok bozulurum başbakan da olsa komşu da olsa.
Biz bu ülkede yıllarca Müslümanız diye bagirdik da ne oldu Ulytau? Gozumuzun icine baka baka, dalga gece gece soydular bizi. Adam basit bir abi tavsiyesinde bulunmuş. Takilmayin o kadar. Sizlerin, ozgurluklerinizin teminati bizleriz. Tarih tekerrür etmeyecek emin olun.
En azindan bir donem yapildigi gibi inkar etmiyoruz UlytauSizler,bizler diye ayrıştırdığınız sürece kimsenin teminatı olamazsınız emin olun DatluCadu.
En az 3 çocuk tavsiye ediyor. Günümüzde gençler maddi durumu olmadığı içinevlenemiyor, maddi durumu iyi olanların bir kısmı da evlenmiyor. Evlenenlerin bir kısmı ilk bir yıl içinde boşanıyor. Sonuç olarak terkedilen, çöplere atılan bebek sayısında hızlı artışlar oluyor. Bu kez çöplerin yanlarına bebek kutuları yapılsın gibi görüşler ortaya çıkıyor. Mevcut insanımızı çok mükemmel bilgilendirdik bilinçlendirdik de nufusun hızla artmasını istiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?