para gelsin nereden gelirse gelsin... pes! Nakit zengini hala yetmiyor..
ee millet eşek olmuş,semer vurmasın mı??
İhsanoğlu için 2.1 milyon tl bağış yapanlar eşek mi şimdi?
sen eşek olursan,semer vuran çok olur.bir atasözüdür,kişisel algılamayın. İhsanoğlunda da para var,chp,mhp desteği var.milletin para yatırması saçma...
Ama bb yatıranlar daha kötü.çünkü devletin bütün imkanları zaten seferber edilmiş..nakit parayla kanal satın alabilen birine para yatırmak nedir?
Atalarımız güzel söylemiş işte
Demekki size göre ihsanoğlunu destekleyenler eşek oluyor.. Bunu mu demek istiyorsunuz? Görüyorum ki fikriniz yok ama zikriniz çok. Zaten millet olarak her konuyu çok biliyoruz. Bu çok bilmişliğimizle de bi halt olamıyoruz ya o da ayrı bir muamma.
sözleri çarpıtmakta,saldırmakta,hakarette çok iyisiniz maşallah...ne türkçeden anlıyorsunuz,ne atasözünün kinayesinden,ana fikrinden. Uzatmaya gerek yok.fikrimde çok zikrimde..anlayana...çirkinleşmeye gerek yok.
Hayır ben bb para verenlere laf ediyorum.kalkıp karşı tarafa laf söylemekle itham ediliyorum pes!
sözleri çarpıtmakta,saldırmakta,hakarette çok iyisiniz maşallah...ne türkçeden anlıyorsunuz,ne atasözünün kinayesinden,ana fikrinden. Uzatmaya gerek yok.fikrimde çok zikrimde..anlayana...çirkinleşmeye gerek yok.
Hayır ben bb para verenlere laf ediyorum.kalkıp karşı tarafa laf söylemekle itham ediliyorum pes!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?