Erdoğan: Ben ayağını öptüm siz de öpün

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898

Erdoğan Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde konuşuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan HAK-İŞ'in Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde konuşuyor.

Erdoğan konuşmasında "Bizim inancımızda cennet kadınların ayakları altındadır. O yüzden ayakları öpülür ben annemin ayağını öptüm siz de öpün." dedi.

Sitene Ekle
-Bizim kültürümüzde kadınlar cinseyetçi olarak ele alınmaz insan olarak ele alınır.

-Dünyadaki kadın eylemleri kadınların en çok mağdur olduğu yerlerde ortaya çıkmıştır.

-Kadın olmak demek peşinen imtiyazlı olmak demektir.

-Kadın olmayan yerde insan yoktur.,

-Bizim inancımızda cennet kadınların ayakları altındadır. O yüzden ayakları öpülür ben annemin ayağını öptüm siz de öpün.

-Kanunlarda kadınlarımızın haklarını koruyacak düzenlemelr yaptık.

-Kadın istihdamını artıracak düzenlemeler yaptık. Kadın istihdamı 2014 yılında yüzde 35'lere çıktı

-Bir kadın müsteşar yarımcımız, 2 kadın valimiz 35 büyükelçimiz var zaman içinde bunlar da çoğalacaktır.

-Haklarınız korumak mücadelesinde her zaman sizlerin yanında yer alacağız.

-Çalışan kadının yükü artıyor. Son dönemde bu durumla ilgili düzenlemelr yapılmaktadır. Doğum izninden işyerlerinden kreşe kadar çalışna kadınların hayatını kolaylaştıracak düzenlemel yapılmaktadır.

-Kadının başında örtü var yok diye nasıl ayrıma tutarsınız. Örtü var diye devlet dairelerine alınmadılar. İşte biz bu anlayışı değiştirdik

-Biz kadına kılık kıyafetine bakarak değil insan olduğu için değer verdik.

-Kadınları kendi ideolojilerinde köle yapmak istiyorlar

-191 ülke 5 ülkenin dudağı arasına sıkışmış. Suriye'de yapılanlar, Irak'ta yapılanlar. Ülkemde olanlar. mağdurlar.

-3 milyon vereceklerdi. Ne oldu? Sayın Başbakan Davutoğlu şu an Brüksel'de umarım parayı alır da gelir.

http://www.milliyet.com.tr/erdogan-dunya-kadinlar-gunu/siyaset/detay/2205660/default.htm

Emine hanımın ayağını neden öpmemiş ki? Sonuçta eşi, zevcesi..
Sonuçta aslan gibi Bilal oğlanı doğurmuş kadın
Sonra sanatçı Sevim Tanürek i ezen Burak ın annesi
Birde danışmanı olan kızı Sümeyyeyi doğurmuş
Diğer kızını bilmiyorum, kocası enerji bakanı olmuş çalışıp çabalayıp

annenin yeri tabiki baska ama erkeklere bakıyoruz anneciler ama aynı degeri eslerine gostermiyorlar oda senin cocuklarının annesi olucak

Degil ayagini opmek 40 yil sirtimda tasirim ben onu t
asirimda yinede odeyemem hakkini. Elini ayagini operim hicte gocunmam valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…