• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: Ben ayağını öptüm siz de öpün

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Capture.JPG

Erdoğan Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde konuşuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan HAK-İŞ'in Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde konuşuyor.

Erdoğan konuşmasında "Bizim inancımızda cennet kadınların ayakları altındadır. O yüzden ayakları öpülür ben annemin ayağını öptüm siz de öpün." dedi.

Sitene Ekle
-Bizim kültürümüzde kadınlar cinseyetçi olarak ele alınmaz insan olarak ele alınır.

-Dünyadaki kadın eylemleri kadınların en çok mağdur olduğu yerlerde ortaya çıkmıştır.

-Kadın olmak demek peşinen imtiyazlı olmak demektir.

-Kadın olmayan yerde insan yoktur.,

-Bizim inancımızda cennet kadınların ayakları altındadır. O yüzden ayakları öpülür ben annemin ayağını öptüm siz de öpün.

-Kanunlarda kadınlarımızın haklarını koruyacak düzenlemelr yaptık.

-Kadın istihdamını artıracak düzenlemeler yaptık. Kadın istihdamı 2014 yılında yüzde 35'lere çıktı

-Bir kadın müsteşar yarımcımız, 2 kadın valimiz 35 büyükelçimiz var zaman içinde bunlar da çoğalacaktır.

-Haklarınız korumak mücadelesinde her zaman sizlerin yanında yer alacağız.

-Çalışan kadının yükü artıyor. Son dönemde bu durumla ilgili düzenlemelr yapılmaktadır. Doğum izninden işyerlerinden kreşe kadar çalışna kadınların hayatını kolaylaştıracak düzenlemel yapılmaktadır.

-Kadının başında örtü var yok diye nasıl ayrıma tutarsınız. Örtü var diye devlet dairelerine alınmadılar. İşte biz bu anlayışı değiştirdik

-Biz kadına kılık kıyafetine bakarak değil insan olduğu için değer verdik.

-Kadınları kendi ideolojilerinde köle yapmak istiyorlar

-191 ülke 5 ülkenin dudağı arasına sıkışmış. Suriye'de yapılanlar, Irak'ta yapılanlar. Ülkemde olanlar. mağdurlar.

-3 milyon vereceklerdi. Ne oldu? Sayın Başbakan Davutoğlu şu an Brüksel'de umarım parayı alır da gelir.

http://www.milliyet.com.tr/erdogan-dunya-kadinlar-gunu/siyaset/detay/2205660/default.htm

Emine hanımın ayağını neden öpmemiş ki? Sonuçta eşi, zevcesi.. :KK51:
Sonuçta aslan gibi Bilal oğlanı doğurmuş kadın:KK53:
Sonra sanatçı Sevim Tanürek i ezen Burak ın annesi:KK57:
Birde danışmanı olan kızı Sümeyyeyi doğurmuş:KK69:
Diğer kızını bilmiyorum, kocası enerji bakanı olmuş çalışıp çabalayıp:KK58:

annenin yeri tabiki baska ama erkeklere bakıyoruz anneciler ama aynı degeri eslerine gostermiyorlar oda senin cocuklarının annesi olucak

Degil ayagini opmek 40 yil sirtimda tasirim ben onu t
asirimda yinede odeyemem hakkini. Elini ayagini operim hicte gocunmam valla.

Back