Aaaa Onun yorumlarını okuyup sinirlerimizi bozmayalım,ben söyleceklerinin özetini geçeyim hemen :
Sizi provokatörler,kan emiciler,milletin yasından rant sağlayıcılar :))))))
Duble yol :)))))))
Hastane:)))))))
Büyüyen ekonomi:)))))
Havaalanı :)))))))
Marmaray :))))))
Kader,kısmet,kaza,fıtrat
Başbakan cumhurbaşkanı olucak kıskançlar,çatlayın :)))))))
Aaaa Onun yorumlarını okuyup sinirlerimizi bozmayalım,ben söyleceklerinin özetini geçeyim hemen :
Kader,kısmet,kaza,fıtrat
Ahahhhah çok yaşa emi
Kader,kısmet,kaza,fıtrat
Amin.Bu arada isteyene böyle bir hizmet sunabilirim,hergün özet geçerim böyle.
Elmas Topcu :Erdoğan 150'den fazla Alman medyasından yüzlerce temsilcisinin önünde taraftarlarına Alman medyasını yuhalattı.
Yiğidim aslanım destan yazıyo yine
Dur ya ama gelmiş siteye tühh gülücüklere başlamış,aynı saçma laflara da :)))))
Gülücük de gülücük :))))
Privikatorlük yapmayınn ayıpp edep yahuu :))
Cumhurbaşkanı olcak biz de çatlıycazz :))
Yumurtaya can veren Allahım devamını biliyorsun :)
Allahım adam orda bile bild dergisine ayar vermeye çalışıyor öleceem :))
LG-P710 Tapatalk
Bu kadar duzgun bir Turkce ile degil ama...Sen beceremedin bu isi milena...
Elmas Topcu :Erdoğan 150'den fazla Alman medyasından yüzlerce temsilcisinin önünde taraftarlarına Alman medyasını yuhalattı.
Sen kendini O'nun yerine 1 dk'lığına dahi koymak,dünyaya onun gözlerinden bakmak ne kadar ruh emici biliyor musun?Sen hiç RTE'yi sevmeyi,ona gönül gözüyle bakmayı denedin mi 1 dakikalığına da olsa?Yaşamayan bilmez az önce neler çektim.
Sen kendini O'nun yerine 1 dk'lığına dahi koymak,dünyaya onun gözlerinden bakmak ne kadar ruh emici biliyor musun?Sen hiç RTE'yi sevmeyi,ona gönül gözüyle bakmayı denedin mi 1 dakikalığına da olsa?Yaşamayan bilmez az önce neler çektim.
eksik bir şey var.
Allaha havale...sürekli havale ediliyoruz ediliyoruz ki, sanırım EFT kabul edilmiyor
TC tarihinde bir ilk... 45 bin kisi nefret soylemleri ile bir TC basbakanini gittigi ulkede "kan emici" diyerek protesto ediyor. Birileri de hala cikmis "demek ki iyi yoldayiz" diyor. Gulsem mi aglasam mi bilemedim. Midem bulaniyor sadece...
Eki Görüntüle 1128335
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?