• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan Almanya'da protesto ediliyor

Aaaa Onun yorumlarını okuyup sinirlerimizi bozmayalım,ben söyleceklerinin özetini geçeyim hemen :

Sizi provokatörler,kan emiciler,milletin yasından rant sağlayıcılar :))))))
Duble yol :)))))))
Hastane:)))))))
Büyüyen ekonomi:)))))
Havaalanı :)))))))
Marmaray :))))))
Kader,kısmet,kaza,fıtrat
Başbakan cumhurbaşkanı olucak kıskançlar,çatlayın :)))))))

eksik bir şey var.

Allaha havale...:23: sürekli havale ediliyoruz ediliyoruz ki, sanırım EFT kabul edilmiyor :ssz:

Aaaa Onun yorumlarını okuyup sinirlerimizi bozmayalım,ben söyleceklerinin özetini geçeyim hemen :

Kader,kısmet,kaza,fıtrat

Cumhurbaskani olacak he mi?
Yasadigim ulkede, su begenmediginiz Amerika'da bir sirket tuvaletini temizleyecek eleman alirken bile 10 gun bekletiyor adamin adli bir sicili var mi, hirsizlik yapomis mi, adam tokatlamis sicili olmus mu diye... Bu adamin tam 60 tane yolsuzluk dosyasi senelerdir adliyenin tozlu raflarinda dokunulmazliginin kalmasini bekliyor, bir cogu da zaten zaman asimina ugradi, bir yandan da tapeleri dunyayi dolasiyor, sorgu sual yok... Biz de boyle birini tepemize Cumhurbaskani yapmaya ugrasiyoruz... AKILLARA ZARAR...:53:

Kader,kısmet,kaza,fıtrat

Dur ya ama gelmiş siteye tühh gülücüklere başlamış,aynı saçma laflara da :)))))
Gülücük de gülücük :))))
Privikatorlük yapmayınn ayıpp edep yahuu :))
Cumhurbaşkanı olcak biz de çatlıycazz :))
Yumurtaya can veren Allahım devamını biliyorsun :)
Allahım adam orda bile bild dergisine ayar vermeye çalışıyor öleceem :))

LG-P710 Tapatalk

Elmas Topcu :Erdoğan 150'den fazla Alman medyasından yüzlerce temsilcisinin önünde taraftarlarına Alman medyasını yuhalattı.

Yiğidim aslanım destan yazıyo yine :1:

Dur ya ama gelmiş siteye tühh gülücüklere başlamış,aynı saçma laflara da :)))))
Gülücük de gülücük :))))
Privikatorlük yapmayınn ayıpp edep yahuu :))
Cumhurbaşkanı olcak biz de çatlıycazz :))
Yumurtaya can veren Allahım devamını biliyorsun :)
Allahım adam orda bile bild dergisine ayar vermeye çalışıyor öleceem :))

LG-P710 Tapatalk

haha :1: ay çok yaşa emii :1:
bende gördüm az önce :1:

Bu kadar duzgun bir Turkce ile degil ama...Sen beceremedin bu isi milena...

Sen kendini O'nun yerine 1 dk'lığına dahi koymak,dünyaya onun gözlerinden bakmak ne kadar ruh emici biliyor musun?Sen hiç RTE'yi sevmeyi,ona gönül gözüyle bakmayı denedin mi 1 dakikalığına da olsa?Yaşamayan bilmez az önce neler çektim.

Sen kendini O'nun yerine 1 dk'lığına dahi koymak,dünyaya onun gözlerinden bakmak ne kadar ruh emici biliyor musun?Sen hiç RTE'yi sevmeyi,ona gönül gözüyle bakmayı denedin mi 1 dakikalığına da olsa?Yaşamayan bilmez az önce neler çektim.

Gecmis olsun:27:

Elmas Topcu :Erdoğan 150'den fazla Alman medyasından yüzlerce temsilcisinin önünde taraftarlarına Alman medyasını yuhalattı.

:)))))) diyecek söz bulamıyorum alman medyasi sarsilmis yöneticiler birbirine sarilip agliyordur simdi kesin vah gariplerim:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kahramanimiz milena! :1::1:

:1::1: Almanlar da ne çok üzülmüştür he

hayırdır noldu :)

TC tarihinde bir ilk... 45 bin kisi nefret soylemleri ile bir TC basbakanini gittigi ulkede "kan emici" diyerek protesto ediyor. Birileri de hala cikmis "demek ki iyi yoldayiz" diyor. Gulsem mi aglasam mi bilemedim. Midem bulaniyor sadece...
Eki Görüntüle 1128335

O nasıl bir mantıkmış öyle? Son 1 senedir olan en ufak olayda beni ilk arayan neler oluyor diyen yurt dışındaki arkadaşlarımdır. Onlar da sen ben gibi insan, bizim yaşadıklarımıza üzülen, destek olmak isteyen vicdan sahibi insanlar. Üstelik, her gün aynı yollarda yürüdüğüm, aynı otobüse bindiğim, aynı mağazalara girip çıktığım halde, aynı ülkede yaşadığı vatandaşlarının yarısının mutsuz, huzursuz, umutsuz olduğunu acı çektiğini bile bile malum şahıs için duacı olan şahıslardan kat kat daha vicdan sahibi.

Back