• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan Almanya'da protesto ediliyor

Bunu diyen de almanya da yaşıyor :60:

Valla burada da var, orada da var... Ben anlamiyorum, bu insanlari zaten hic anlayamayacagim. Kendim yazilanlari okumasam inanmazdim da rezillige bu kadar prim verilecegini.. insanlar layik oldugu sekilde yonetilir ve yasarmis, anladik da, bu durumlari icine sindiremeyen, namus, seref ve haysiyeti herseyin ustunde tutan bir bilinc ile yetismis, buyumus insanlara bu istiraptan ote birsey degil, bizim ne sucumuz var? Biz neden hakkindaki suclamalar ayyuka ciktigi halde sorgulanamayan, yargida aklanamayan bir insana basbakanim demek zorundayiz? Gozlerimizle gordugumuz zulum ve kulaklarimizla duydugumuz igrenc soylemler de cabasi olmak uzere biz neden bununla yasamak zorundayiz?

Kapalı spor salonunda konuşuyormuş, niyekine, meydanlarda konuşur sandım :51:

Naziler, ''Almanyanın Türklere ve göçmenlere ihtiyacı yok diye slogan atmışlar.'' Aha orayıda karıştırdı, nereye gitse orayı karıştırıyor. :51:

Yanlı haber demişken de geziden önce sıkı bir muhalefet olan ''ensonhaber'' şimdi iktidar sevdalılarının can simidi gibi her konuda yetişiyor.Diyem didim :)

Yanlı haber demişken de geziden önce sıkı bir muhalefet olan ''ensonhaber'' şimdi iktidar sevdalılarının can simidi gibi her konuda yetişiyor.Diyem didim :)

Hem de bisi diyim mi escinsellerde var seviyesinde... Bir de bunu okuyup eglenenler...

Gorevli giden bile olmustur... Isi bitince doner gelip anlatir, bekle hele...:27:

Aaaa Onun yorumlarını okuyup sinirlerimizi bozmayalım,ben söyleceklerinin özetini geçeyim hemen :

Sizi provokatörler,kan emiciler,milletin yasından rant sağlayıcılar :))))))
Duble yol :)))))))
Hastane:)))))))
Büyüyen ekonomi:)))))
Havaalanı :)))))))
Marmaray :))))))
Kader,kısmet,kaza,fıtrat
Başbakan cumhurbaşkanı olucak kıskançlar,çatlayın :)))))))

bu arada karşı taraf nirdeee?kimse yok bugün ne iş ? yoksa Almanya ya mı gittiler ki? :)

Son düzenleme:
Valla burada da var, orada da var... Ben anlamiyorum, bu insanlari zaten hic anlayamayacagim. Kendim yazilanlari okumasam inanmazdim da rezillige bu kadar prim verilecegini.. insanlar layik oldugu sekilde yonetilir ve yasarmis, anladik da, bu durumlari icine sindiremeyen, namus, seref ve haysiyeti herseyin ustunde tutan bir bilinc ile yetismis, buyumus insanlara bu istiraptan ote birsey degil, bizim ne sucumuz var? Biz neden hakkindaki suclamalar ayyuka ciktigi halde sorgulanamayan, yargida aklanamayan bir insana basbakanim demek zorundayiz? Gozlerimizle gordugumuz zulum ve kulaklarimizla duydugumuz igrenc soylemler de cabasi olmak uzere biz neden bununla yasamak zorundayiz?

Maalesef son derece haklısın. Vatan aşığıyım..Ama şu an bu devletin vatandaşı olmaktan utanıyorum.

Aaaa Onun yorumlarını okuyup sinirlerimizi bozmayalım,ben söyleceklerinin özetini geçeyim hemen :

Kader,kısmet,kaza,fıtrat

:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
bu kadarcıkmııı :1:

Kader,kısmet,kaza,fıtrat

Ahahhhah çok yaşa emi :52::52::52:

Son düzenleme:
Gorevli giden bile olmustur... Isi bitince doner gelip anlatir, bekle hele...:27:

Kader,kısmet,kaza,fıtrat

Kader,kısmet,kaza,fıtrat

Harikasin yaa :)

Hep ayni terane sayiklar gibi ama neyse yüzümüzü güldürüyor sonuçta :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kader,kısmet,kaza,fıtrat

Bu kadar duzgun bir Turkce ile degil ama...Sen beceremedin bu isi milena...

Back