Erdoğan Almanya'da protesto ediliyor

başbakan saolsun!
o kadar düşmanımız var bizim dört bi yandan adamlar bi taraflarıyla gülüyordur şu düştüğümüz duruma

başbakan saolsun!
o kadar düşmanımız var bizim dört bi yandan adamlar bi taraflarıyla gülüyordur şu düştüğümüz duruma

Zaten bir cogu ile danisikli dovus var pofu, yoksa kimse kendi elleri ile ulkesini bu hale getirmek istemez diye dusunuyorum, halklarin degil hukumetlerin cikarlari soz konusu olunca halimiz bu iste...

Aynen heexe, ben de yurtdisindayim. Bu rezillikler haberlerde ciktikca gozler bana donuyor isyerimde.. Alisik degil ki buradakiler.. Boyle yozlasma, yolsuzluklar, kokusmusluk haberleri bir yandan.. Silahsiz insanlarin protesto gosterilerinde gazlanip gozlerinin devletin polisi tarafindan cikarilmasi diger yandan.. ne diyecegimi sasiriyorum.. Utaniyorum..

Bir de escinseller de mitinge destek verdi ehu ehu diye haberler var, bu kadar sig kalmanin formulu ne acaba...

Var mıdır acaba gurbetcı kk üyelerinden protestoya veyahut erdoganı karsılamaya hoşgeldine giden acaba ???

Zaten bir cogu ile danisikli dovus var pofu, yoksa kimse kendi elleri ile ulkesini bu hale getirmek istemez diye dusunuyorum, halklarin degil hukumetlerin cikarlari soz konusu olunca halimiz bu iste...

o kadar ince hesaplar dönüyorki bizim bilmediğimiz
görüpde görmezden geldiğimiz....

Bir de escinseller de mitinge destek verdi ehu ehu diye haberler var, bu kadar sig kalmanin formulu ne acaba...

çok basit canım:cahillik diz boyu,iş okumakla kalmıyor,ufkunu genişletmek lazım,görmek bilmek lazım,at gözlüğüyle değil dünya gözüyle bakmak lazım
bu adamı sevmiyorlar neden diye düşünmek lazım en basitinden...
eşcinseller sanki insan değil
onu da senide yaradan aynı
senin çocuğunun yarın birgün eşcinsel olmayacağı ne malum?

Aynen, surekli insanlar ailen iyi mi, Turkiye'de durum kotuye gidiyor, sikma canini diyor, bildigin mesaj atan falan var...Ve o bakislar, seni cok iyi anliyorum saraylim, kendi ulkemden degil ama olanlardan utanmak, ne yazik ki biiyorum...
Amerika'nin bilincli olarak middle east yakistirmasina o kadar guzel uyum sagladilar ki, bu kadar guzel bir ulkeyi bu hale getirdiler...

Var mıdır acaba gurbetcı kk üyelerinden protestoya veyahut erdoganı karsılamaya hoşgeldine giden acaba ???

Gorevli giden bile olmustur... Isi bitince doner gelip anlatir, bekle hele...

Bence hosgeldine giden biri var

Gelir ballandira ballandira anlatir. Sonra protestolari soyleriz Ben burada yasiyorum benden iyi mi bileceksiniz der. Kendisi Turkiyeyi bizden iyi biliyor gerci ama olsun o ne derse dogrudur.

Son düzenleme:
o kadar ince hesaplar dönüyorki bizim bilmediğimiz
görüpde görmezden geldiğimiz....

Aynen, kacta kacinin farkindayizdir acaba, bir de hicbirinin farkinda olmayanlar var...

Ben bunu hicbir zaman anlamadim, bu mantigi da cozemem herhalde, vizyon meselesi dedigim gibi, sig olmak, ve hep sig kalacak olmak ne kotu...

Oyle canim.. Sonucta bu adam bizim oylarimizla bizi yonetiyor.. yani biz boyle seviyor, istiyoruz, biz bu tur bir yonetimden anliyoruz gibi gorunuyor.. Derdim Turkiye ile degil tabi ki, her firsatta ulkemin guzelliklerini anlata anlata bitiremiyorum, ama ne kadar inandirici olabiliyorum bu durumda tartisilir...:26:

Gorevli giden bile olmustur... Isi bitince doner gelip anlatir, bekle hele...

Bence hosgeldine giden biri var

Tv'den seçmesi çok zor oluyor canım keşke görsek te bi selam çaksalar bize :))

A haber tabiki canlı veriyor bu görsel şöleni izlemek choq qheeyifliii

Yalnız kanallara sağlam ayar çekilmiş neredeyse hiçbiri protestoları göstermiyor.Türkiye Cumhuriyeti değiş korku cumhuriyeti :)

Birde soruyor musun:))) birisi şimdiye damlamisti ehe ehe diye yazıyordu sayfa sayfa:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tayyip'in Köln mitingi burnundan geldi. Sadece 4 kişi, Lanxess Arena'nın önünde 15 bin AKP'liye karşı pankart ve SÖZCÜ'yle direndi. Köln'ün ortasından gecen Ren Nehri'nin diğer yanında ise 70 bin kişi 'Tayyip istifa' diye bağırdı. Aleviler'in eylemine katılım, Tayyip'in mitingine katılanlardan tam beş kat fazla oldu

-sozcu

ana sakallı divada ordaaa şok oldumm

Eklentiler

• $koln5.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 65

helal olsun Alevi Canlarıma....

Aynen, aslinda soyle boyle diyen baslayan cumlelerim, neyse dertliymisiz hakikaten :) Umarim biz ya da en kotu bizim cocuklarimiz gurur duyacaklari br Turkiye ile yasarlar, bizim yuzumuz gulmedi bu konuda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…