Erdoğan Almanya'da protesto ediliyor

heexee

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
7.750
4.857
773
Miting için Almanya'nın Köln kentine gelen Başbakan Erdoğan'ı on binler Köln'de protesto ediyor.

Protestocular arasında Almanya'da çalışan madenciler de bulunuyor. Eberplatz'da toplanan kalabalık "Her yer Soma,her yer direniş", "Erdoğan istifa", "Her yer Taksim her yer direniş" sloganları atıyor.

Alevi Birlikleri Federasyonu (AABF) kentin en önemli caddesi olan Ebertplatz'da 50 bini aşkın insanla yürüdü. Yürüyüşe, Alman vatandaşların yanı sıra siyasi partiler, ve çeşitli sivil toplum örgütleri de katıldı.

Iste haberden bazi fotograflar:

(Foroğraflar: @acerakis)

Kaynak: http://www.odatv.com/n.php?n=erdogan-almanyada-protesto-ediliyor-2405141200

Son düzenleme:
Yandas gazeteler de Erdogan bir grup tarafindan kalacagi otelin onunde gullerle karsilandi diyor, burda ki kalabaligi bak, iyi gor, bu bir grup degil on binlerce insan... Hangisinin haber degeri var, aa dur siz habercilik mi yapiyordunuz yoksa hukumet aklama mi?

Son düzenleme:
valla sıkar mı sıkar beklerim hani..

Erdoğan’ı Köln’de protesto edenlerin sayısı 45 bine çıktı

Alınan son bilgiye göre Başbakan Erdoğan’ın konvoyunun yolu protestocular tarafından kesildi, polis 1 kişiyi gözaltına aldı…

UYAN DEDİK UYANMADIN, O ZAMAN UTAN TÜRKİYE’

Gösteride, “Uyan dedik uyanmadın, o zaman utan Türkiye. Siyasi görüşün ne olursa olsun böyle bir günde vicdanın sızlamıyorsa ne insanlıktan, ne de Müslümanlıktan bahsetme! Çek o kirli ellerini Cumhurbaşkanlığından, orası yüce makamların, temiz zatların yeridir. Biz AKP’siz dine, CHP’siz ataya, MHP’siz vatana, HDP’siz Kürd’e sahip çıkarız, çünkü biz halkız. Çakalların özgürlüğü aslanlar ayağa kalkana kadardır. Roboski’de terörist, Gezi’de çapulcu, Soma’da kader”. şeklinde pankartlar taşındı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aklı ve vicdanı olan insanlar tarafından dünyanın hiç bir yerinde sevilmiyor, istenmiyor.

Gurbetçi provokatörler işbaşında.
Dünya liderinin seveni ne çokmuş.

Erdoğanı protesto eden tüm dünya provokatör

Yalnız çok sevdim yukardaki cümleyi..

"Uyan dedik uyanmadın, o zaman UTAN Tükiye!"

Kimsenin utandigi yok med, artik insan olumlerinde bile isi secime baglayan insanlardan bahsediyoruz...

Herkes provokator, kesin otobuslerle bolgeye tasimislardir...

TC tarihinde bir ilk... 45 bin kisi nefret soylemleri ile bir TC basbakanini gittigi ulkede "kan emici" diyerek protesto ediyor. Birileri de hala cikmis "demek ki iyi yoldayiz" diyor. Gulsem mi aglasam mi bilemedim. Midem bulaniyor sadece...

Saraylim bu islerden anlamadigin ne kadar belli, duble yol diyoruz, ekonomi diyoruz gunlerdir...

Hakikaten sıkıyorsa orada da sıksa ya bi? Bakalım neler oluyor, izlemesi eğlenceli olur bence

Valla dua edenler daha cok skinti yapmayin kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saraylim bu islerden anlamadigin ne kadar belli, duble yol diyoruz, ekonomi diyoruz gunlerdir...

Rezillikte son perde heexe... Rezillikte son perde... Daha ne kadar tahammul etmek zorundayiz bu rezilliklere? Yav bir de bu adamin yuzde 45, 50 her neyse oyu var bu ulkeden.. Elalem ne bilsin ben de mi bu kitlenin icindeyim, yoksa disindayim? Ayni kefeye konmak kanima dokunuyor...

Bir de beni dusun yurtdisindayim, bildigin insanlar bana kanal projesini soruyor, hukumet yanlisim miyim, degil miyim diye anlamak icin... Her yerde rezil durumdayiz... Insanlari muhtac edip, sonra yardim yapip minnet gibi oy topluyorlar..
Ben her sey duzelir derdim de, su olumlere bile akp hukumutini dusurme derdiniz, sizler, provokatorleri gordum ya, biz bu rezillikleri baskalari yuzunden bir sure daha cekmek zorundayiz saraylim...
Ne ulke itibari, ne refahi, hep diyorum gercekti hayal oldu diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…