Erdoğan 2.ATATÜRK Olacak..

Her hakareti yapsın,hemde diline dolasın Atamızı,oldu yaaaaa...
Ne derler varya dansöz gibi kıvırma denir buna..
Nefretini açıklayamıyor tabi,ancak nemalanıyor....

Öyle meydanlarda nara atmaya benzemez Atatürk olmak, adam zamanında cepheden cepheye koşmuş ömrü at üstünde geçmiş böyleleriyle karşılaştırılması bile büyük saygısızlık.

Ne sanıyorlar acaba kendilerini,Atatürk at sırtında ülkeyi kazandı,bunlar özel jetlerle ülkeyi batağa sokuyorlar...

Ne sanıyorlar acaba kendilerini,Atatürk at sırtında ülkeyi kazandı,bunlar özel jetlerle ülkeyi batağa sokuyorlar...

Daha korumaları olmadan adım atamayanlar 2.Atatürk olacaklarmış. Yerseniz Buna sadece yav he he diyip geçmek lazım sanırım

ne güzel söyledin...yerine geçmesinde zaten başbakanım kimsenin gölgesinde anılacak adam değil.....

Daha korumaları olmadan adım atamayanlar 2.Atatürk olacaklarmış. Yerseniz Buna sadece yav he he diyip geçmek lazım sanırım

erdoğanın gerçek yüzü somada ki hali.çevresinde şakşakcıları,sen çok yaşa padişahım diyenleri olmayınca,ne kadar da ürkekti,ne kadar da titrekti ve bir o kadar da agresifti canı yanan insanları tokatlayıp hakaret edecek kadar

Aynen yavhe hee demek lazım

ne güzel söyledin...yerine geçmesinde zaten başbakanım kimsenin gölgesinde anılacak adam değil.....

Adam mı?
Atatürk'ün gölgesi bile olamaz,ancak kendisi olabilir benim gözümde..

neymişşşş bilmediğin,beceremediğin işlere kalkışmayacakmışsın

Olurmu hiç öyle,her işte parmağı var..
İlla binecem demiş,binmiş ve de görülmüşkü yerlerde...

Evet esas yüzünü orada gördük. Merhamet yok, hırs var kin var öfke var.

Halkından o kadar korkan bir başbakan işte
Ancak bağırsın dursun hakaret etsin küçümsesin,insanların özeline girsin..

Adam mı?
Atatürk'ün gölgesi bile olamaz,ancak kendisi olabilir benim gözümde..

gölgesi de olmasın kendisi de olmasaın.....bende onu söylüyorum kendisi başlı başınca iyi bir lider zaten...illa başkasının adına sanına ihtiyacı yok.....kendi duruşu bizler için kafi

Ne tepki verilirse verilsin.Durusunu hayran olup tek adam gorup gercekleri goremeyenler somadaki aci icinde olan insanlara yaptigi terbiyesizlige maruz kalmalarini dileyip gozlerini acmalarini temenni ederim.

Ne tepki verilirse verilsin.Durusunu hayran olup tek adam gorup gercekleri goremeyenler somadaki aci icinde olan insanlara yaptigi terbiyesizlige maruz kalmalarini dileyip gozlerini acmalarini temenni ederim.

Allaha şükür ki benim çevremde gece gündüz akepe için çalışıp,erdoğanın yaptığı yanlışları gören hatta eleştiren arkadaşlarım var

10 ağustosta kimin naş naş olacağını görürsünüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…