Erdoğan 2.ATATÜRK Olacak..

Hanimkelesimigetirdeki o resmin var ya hii o resim benden egemen bagisa gitsin... Nam-i kemalin bi lafi hayal kuran gelsen benim .... Terbiyem el vermiyo. Olmucak hayallerin pesindeler. Ne cektiler bee Ataturke laflari soylediler simdide onun yerine gecmeye calisiyolar. Ee neymis kedi uzanamadigi cigere mundar dermis..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet kedi uzanamadığı ciğere mundar diyor....tıpkı recep tayyip erdoğana dedikleri gibi......güzel tespit:46:

Atatürk ve Erdoğan'ı aynı kefeye koymak ancak onun mantığındakilerin düşüneceği birşey. Bu ülkeye Atatürkten sonra kimler geldi iki köprü otoyollar neler yapıldı hem de kaç yüzdeyle geldiler başbakanlıktan c.başkanlığına geçen tek isim de o değil hani hangisi hatırlanıyor. Atamızın kabri bunca senedir kaç nesil yetişti yaşlı genç çocuk dolup taşıyor buna minnet denir buna vefa borcu denir bu insan çalıp çırpmadı tam tersine türk milletine bıraktı mal varlığını. Fezlekeleri seçim öncesi sümen altı edilen aylardır meclisre görüşülmesi engellenen üzerindeki şaibe hala kalkmamış olan biri Atamızın adını ağzına alamaz istifa etmiş hala Akp diyor balkona da çıkmıştı hangi sıfatla. Tabi cb olunca onu da göreceklerini düşünüyor yalakalık had safhada ama çok ümitlenmesin.

Baslik cok kotu.
Ataturk ile Erdogan ayni baslik altinda olamaz.
Bir kere biri laik Turkiye Cumhuriyeti diyor digeri laikligi benimseyememis.
Ataturk bambaska biri, tarifi, benzeri ne gecmiste nede gelecekte olamaz.
Biz sansliydik boyle bir kurucumuz oldugu icin.
Boyle bir kiyaslamayi yapan biri benim icin tarihi bilgilerden yoksun biridir.
Ataturk daima anilacaktir ama RTE gibiler hep baska ulkelerin kuklasi olarak kalacaktir.

normal karşılıyorum çünkü dindar ve özellikle light dindar kesimin sürekli bi Atatürk garezi vardı. bir tane lider modeli bekleyip duruyorlardı yıllardır. eski Refah Partisi tarzındakiler light dindarları dinsiz olarak görüyorlardı. bu yüzden Erbakan gibiler, Erdogan kadar tutulmadı... bu kesimin de agzında sakız olan Menderes vardı, şimdi de epey bir güç ele geçirmiş Erdogan var. normal olarak yıllardır bekledikleri ''Atatürk'e kendi içlerinden bir alternatif'' buldular ve adamı yüceltip duruyorlar bu yüzden.

ya adamın Allah'ın bütün sıfatlarını kendinde topladıgına inanıyorlar, Atatürk'le kıyaslamışlar çok mu :KK59:

Back