Erdoğan 2.ATATÜRK Olacak..

Oy orani dedin de burda biri Ataturk yasasaydi secimde tayyibe kaybederdi gibi bisey demisti.Etki yayilmasi bu.Kendini dunya lideri sanan bir bb,onu pohpohlamakla yukumlu kurmaylari ve kosulsuz inanan sevenleri :) Tam etki yayilmasi :))

öyle şuursuzlara yapcak tek bişey var:41:
sus bakıyım ağzına biber sürerim diycez:9:

Ben bu yüzdenin doğru olacağını düşünüyorum...
Kendi yaptırdıkları anketlere çok güveniyorlar ve yanılmadılar..
56.6 nın nokta 6 sı varsa vardır o da eksi artı yanılma payıdır :40:
Bir programda dinlemiştim bizim yaptırdığımız anketlere çok değer veriyorum dedi ve gülümsedi kendinden gayet emin...

Mannheim Atatürkçü Düşünce Derneği, yolsuzluktan devrilen eski bakan Egemen Bağış�ı ağırladı ve �Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, Türk bayrağının yanında onurla duran� biri olarak tanımladı.

Bu ağırlama, diğer Atatürkçü Düşünce Dernekleri�ni ayağa kaldırdı. Bugüne kadar hiç bir Atatürkçü Düşünce Derneği�nden samimi ve içten bir davet gelmediğini söyleyen, ilk kez böyle bir fırsat bulduğunu belirten Bağış, �Atatürkçü Düşünce Derneği ortak paydamızdır. 10 Ağustos�ta Başbakanımız Tayyip Erdoğan yüzde 56.6 oyla ilk turda seçilecek. Biz Türkiye�de Atatürk gibi bir cumhurbaşkanı olmasını istiyoruz. Aktif bir cumhurbaşkanı istiyoruz� dedi.

ONU SEVGİYLE KARŞILADIK

Erdoğan�ın ikinci Atatürk olacağını söyleyen Egemen Bağış�ı ve onu getiren AKP�nin Almanya kolu olan UETD yöneticilerini kabul eden Mannheim Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Aydın Boy ise, �Derneğin isminden de anlaşıldığı gibi, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, Türk bayrağının yanında onurla, gururla duran her insana kapımız açık. Kendini beğenmiş, yukarıdan bakan lumpenlerin eleştirilerine bakmayız. Egemen Bağış�ı sevgi ve saygıyla karşıladık. Eğer yine bir AKP milletvekili gelip bizi ziyaret etmek isterse, yine ağırlarız� dedi.

AKP�nin Avrupa kolu temsilcisi ile eski bakan Egemen Bağış�ı kabul eden Mannheim ADD Başkanı Aydın Boy, �Bağış�ı sevgi ve saygıyla karşıladık� dedi.

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/egemen-bagis-addde-soke-etti-563283/

Konu basligi bile tepemi attirmaya yetti. Daha neler..

2.Atatürk kimse olamaz...
İyi icraatlerle güzel anılan liderler olabilir ancak...
Diğer yandan örnek alınan Atatürk olması bence çok güzel..
Samsun dan yola çıkılması vs...
Biraz da iyi düşünmek lazım...
Amaç Atatürk ü unutturup yerine geçmek olamaz ki bu zaten mümkün değil...

Atatürk ilke ve inkilaplarını unutturup yıkacağım diye yemin eden birinin Atatürk'ün yolunda gitmesi,hatta mitinglere bile kurtuluş savaşının başlatıldığı illerden başlaması ne ifade etmektedir:26:

Göz boyamaktır,bakın bende Atatürk gibi mücadeleme buradan başlıyorum mesajı vermektir..:ssz:

adam Atatürk ün yaptıklarını yapar onun yerine geçmek istiyor, kıskanıyor derler..
yapmaz bu seferde Atatürk ten nefret ediyor vs. derler..
demekki neymiş belli bir kesim için ağzınla kuş tutsada onlar eleştircek bir taraf bulurlar!

Bu adam Atatürk ün yaptığı ne yapab ilir?:26::26:
Örnek versenize merak ettim.
Atatürk ülkemiz için savaşmış,bu ülkeyi sıfırdan kurmuş bir başkumandan..
Tayyip kim pardon?

Bu adam Atatürk ün yaptığı ne yapab ilir?:26::26:
Örnek versenize merak ettim.
Atatürk ülkemiz için savaşmış,bu ülkeyi sıfırdan kurmuş bir başkumandan..
Tayyip kim pardon?

Dünya lideri ya kendileri...
Ülkemiz için savaşan yoktan yere var eden Atatürk ile kendisini kıyaslıyor..
Olacak şey değil..

adam Atatürk ün yaptıklarını yapar onun yerine geçmek istiyor, kıskanıyor derler..
yapmaz bu seferde Atatürk ten nefret ediyor vs. derler..
demekki neymiş belli bir kesim için ağzınla kuş tutsada onlar eleştircek bir taraf bulurlar!

adam Atatürk'ün yaptıklarını mı yapar? :9::9::9::9::9::9:
şöle de düzenleyebiliriz.
adam Atatürk'ten nefret eder, ideolojilerini beğenmez ama hala Atatürk'ten nemalanır
demek ki neymiş belli bir kesim için dansözlük baba yadiragıymış.
sevmiyorsan söylersin arkadaş, bu ne hem ayyaş diyeceksin ardından, sövdüreceksin ölmüş adama hem de Samsun'dan başlayacaksın. 2.Atatürkçülük oynayacaksın. hadi yallahhh naş naş

Recep tayyip baskomutan oldu cumhuriyeti kurdu da haberimiz mi yok.Valla olmayani oldurur Gazi unvani bile taktirir kendine :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her bişeyi yaptı nasılsa,milleti ayakta uyuttuğunu sanıyor,biz yemiyoruz bunları da...

Back