• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan 17 Aralık günü Zekeriya Öz'den yardım istemiş:

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.868
40.718
698
Erdoğan 17 Aralık günü Zekeriya Öz'den yardım istemiş: Arkadaş bu işi bugün bitirmen lazım

Cumartesi, 15 Mart 2014 09:03

zekeriyatayyipgorusme.jpg

17 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu’nun ardından internete sızdırılan ses kayıtları hız kesmeden devam ediyor. Twitter'da “Başçalan” adlı hesaptan paylaşılan ses kaydında Tayyip Erdoğan ve Bilal Erdoğan’ın olduğu iddia ediliyor.

Kayıtlarda özetle, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun, Zekeriya Öz'le yakın yakın arkadaş olduğunu bilen Başbakan, gözaltına alınanlar mahkemeye çıkarılmadan Savcı Öz'e Topçu aracılığıyla ulaşmak ve yardımını almak istiyor.

Recep Tayyip Erdoğan: Oğlum ben şimdi Konya'dan İstanbul'a döneceğim, ondan sonra öğlen civarı tekrar Ankara'ya döneceğim, şimdi Hamdi'yi çağırın da...
Bilal Erdoğan: Hangisi
RTE: Hamdi Hamdi.
BE: Topçu?
RTE: Topçu
BE: Tamam
RTE: Zekeriya bu işin içinde, Zekeriya bu işin içinde diyorum, tamam mı?
BE: Tamam
RTE: Gerekirse, yani onunla da bu işi konuşarak, “arkadaş bu işi bugün bitirmen lazım” ona bunu dersin.
BE: Tamam babacım ama işte o da demek ki bunlarla çalışıyor.
RTE: O onlardan zaten canım.
BE: Evet, Hamdi'nin ona bir şeyi var mı ki?
RTE: Onla hukuku var, o bana aldı geldi.
BE: Ha, tamam baba
RTE: Veyahutta gelelim yarına şey yapalım. Bakalım bugün kararı verecek.
BE: Ne baba
RTE: Belki de alelacele sevkedilebilirler de yani bunların sağı solu belli olmaz.
BE: Kimi alelacele sevk edebilirler
RTE: Gözaltına alınanları
BE: He mahkemeye evet.
RTE: İki savcı götürüyor bu işi
BE: Ben Hamdi Bey'le konuşayım öğleden sonra inşallah akşam da görüşürüz
RTE: Sen bir konuş, zaten arkadan burda şimdi Efkan ile, müsteşar takip ediyor.
BE: tamam babacığım.

2. Görüşme
BE: Şimdi Hamdi Bey'in yanından çıktım, akşam 6'da görüşecekler
RTE: 6 geç olur, 6'da işi bitirmiş olur.
BE: Telefonda haberim yok demiş, haberi yokmuş bir de dosya doluymuş.
RTE: Yalan söylüyor tabi ya, hem haberim yok diyor hem dosya dolu diyor, nasıl oluyor bu iş?
BE: İşte dosya demek önüne gelmiş sabahaın köründe herhalde, ne demek istiyorsa artık
RTE: Hem haberim yok diyor hem dosya dolu diyor
BE: Evet evet
RTE: Sen şeye mi gitmişsin, Hamdi'nin oraya mı gittin
BE: Evet
RTE: Keşke gitmeseydin
BE: Ne yapayım baba yani başka yerde buluşsam yine kötü
RTE: Yanlış yaptın

http://www.aydinlikgazete.com/mansetler/35738-erdogan-17-aralik-gunu-zekeriya-ozden-yardim-istemis-arkadas-bu-isi-bugun-bitirmen-lazim.html

<font color="#666666"><span style="font-family: Arial">[video=youtube;CpYqEsmACKM]http://www.youtube.com/watch?v=CpYqEsmACKM[/video]

Back