Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
size sormuşmuydum hatırlamıyorum ama takas düşünüyormusunuz
Canim dusunmuyorum ama yine de bakiyim urunlerine belki begendigim olur. Sen hangi urunleri begendn
3 konum var canım bi bak.. senin pantolonları çok begendim düşük bel dar paça olan varsa içlerinde takas yapardık bedenler tutuyor zaten
canım 5.sıradaki 10 tl lik çantayı beğendim bi de mango siyah beyaz hırka var 5 tl onu beğendim sayfama göz at beğendiğin bişi olursa ben bunları istiyorum takas yaparız.
Tmm canim bakip mesaj aticam sana
Tmm canim bakip mesaj aticam sana
canım bkbldn mi sayfama
Canim baktim ama ihtiyacim olan bisey bulamadim. Urunlerin cok guzel ama zaten dolap bosaltmaya calisiyorum. Sen takas yapiyosun sanirim hep.
çoğunlukla takas yapıyorum canım.çanta ve hırka en son kaç olur .çanta 10 hırka 5 toplam 15. kaç olur?
Anladım canım.. Canım hırkayı oxxodan geçen yıl 59,90 a almıştım zaten ederinin çok çok altında satıyorum. Çantanın da önünde belli belirsiz ufak bi leke var ben çıkarmaya çalıştım ama çıkaramadım o yüzden bu fiyata koydum. Bu ürünlerde başka indirim yapamam malesef canım. Zaten ikisi de indirimli
kotda 38 beden en bolu hangisi canım :?
ewet canım ikisi.sayfana tekrar bakıyorum bişiler bulursam ekliyim siyah tayt var mı sende.
kotda 38 beden en bolu hangisi canım :?