• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdemli'nin dükkanı kapanıyor, fiyatları siz belirleyin yok pahasına /satılmıştır..

$DSCF2148 kopya.jpg $DSCF2156.jpg $DSCF2155.jpg $DSCF2153.jpg $DSCF2152.jpg $DSCF2150.jpg

Pantolonları 7,5 TL ye indirdim.

geri sayfalara gitmeyin 21. sayfadan takip edin hanımlar.. indirimler, sürpriz hediyeleri kaçırmayın

Eki Görüntüle 910159 Eki Görüntüle 910161 Eki Görüntüle 910162 Eki Görüntüle 910163

Arkadaşlar çantaların her biri 30 TL dir. Hepsini internetten aldım işyerinde olduğum için ürünlerin kendi resimlerini akşam eve gidince çekip yüklüycem. Toplu alım olursa indirim yapabilirim. Yeşil çanta dışında diğer çantalar çok az kullanıldı. Nerdeyse yeni gibi. Yeşil çanta kullanılmadı sıfır. Aldığım fiyatların çok çok altında satışa koyuyorum.
Cnm takas düşüünürmüsün :16:

Canim urunlerini inceledim hem bedenleri buyuk hemde hamileyim dogumdan sonra kac kilo olurum bilmiyorum.
Cantalari dusunursen 25 tl ye birsakirim en son

cnm bun medcezirden 5 parça tunik aldım şuan için sadece takas düşünürummm teşekkür ederm ilgine bol satışlar :16:

$image[2].jpg

büyük beden elbise, ürün bi internet sitesinden hediye geldi. bedeni büyük olduğu için giyilmedi. sıfırüründür

Back