- 23 Aralık 2022
- 12
- 4
- 34
-
- Konu Sahibi kurabiyecanavarii
ameliyat oldunuz mu acaba, ne kadar istedi ?Kızlar merhaba! Yakın zamanda Erdem Güven'e meme büyütme estetiği olan ya da doktor hakkında bilgisi olan var mı? Ben de ameliyat düşünüyorum ama doktorlar hakkında kötü yorumları okuyunca biraz korktum açıkçasıfikir verebilecek olan var mı???
ne kadara oldunuz acaba özelden de yazabilirsiniz burda yazmak istemezsenizMerhabalar pazartesi günü meme dikleştirme ve silikon ameliyatı oldum tavsiye ederim oldukça anlayışlı ve herşeyi açıklayıcı bir doktor. Sizin hayalinizdeki neyse onu yapıyor ağrıya gelince çekilmeyecek bir ağrı değil iyi ki Erdem Güven
merhaba bana da yazabilir misinizne kadara oldunuz acaba özelden de yazabilirsiniz burda yazmak istemezseniz
Merhaba gecmis olsun memnun kalmaniza cok sevindim bende bayadir dr arastirmasi yapiyorum ve erdem guven hakkinda cok guzel yorumlar gordum akin yucel ve erdem guven arasindayim eger sakincasi yoksa ozelden foto atabilirmisinz ve fiyat bilgisi verirsenz cok sewinirm ben dr yazdim muyane etmeden veremeyiz dediler akin yucel 10 15 bin dolar arasi diyor aralarinda cok fark varmi merak ediorm simdiden tesekkurlerKızlar merhaba! Yakın zamanda Erdem Güven'e meme büyütme estetiği olan ya da doktor hakkında bilgisi olan var mı? Ben de ameliyat düşünüyorum ama doktorlar hakkında kötü yorumları okuyunca biraz korktum açıkçasıfikir verebilecek olan var mı???
Ben fotoğraf göndererek bir fiyat aldım dikleştirme için. Erdem güven implantsız 9bin dolar, implantı 10bin dolar istiyor.Merhaba gecmis olsun memnun kalmaniza cok sevindim bende bayadir dr arastirmasi yapiyorum ve erdem guven hakkinda cok guzel yorumlar gordum akin yucel ve erdem guven arasindayim eger sakincasi yoksa ozelden foto atabilirmisinz ve fiyat bilgisi verirsenz cok sewinirm ben dr yazdim muyane etmeden veremeyiz dediler akin yucel 10 15 bin dolar arasi diyor aralarinda cok fark varmi merak ediorm simdiden tesekkurler
Tesekkur ederimBen fotoğraf göndererek bir fiyat aldım dikleştirme için. Erdem güven implantsız 9bin dolar, implantı 10bin dolar istiyor.
Yok ertelemek zorunda kaldım önümüzdeki kasım gibi düşünüyorum ama fiyat bilgisi alamadım sanırım çok yükseldi fiyatlarameliyat oldunuz mu acaba, ne kadar istedi ?
Erdem Güven güvenilir bir doktor bildiğim kadarıyla.
Merhaba yani 270 bin falan ameliyat değil miBen fotoğraf göndererek bir fiyat aldım dikleştirme için. Erdem güven implantsız 9bin dolar, implantı 10bin dolar istiyor.
Merhaba gecmis olsun memnun kalmaniza cok sevindim bende bayadir dr arastirmasi yapiyorum ve erdem guven hakkinda cok guzel yorumlar gordum akin yucel ve erdem guven arasindayim eger sakincasi yoksa ozelden foto atabilirmisinz ve fiyat bilgisi verirsenz cok sewinirm ben dr yazdim muyane etmeden veremeyiz dediler akin yucel 10 15 bin dolar arasi diyor aralarinda cok fark varmi merak ediorm simdiden tesekkurler
Merhaba ameliyat oldunuz mu acabaKızlar merhaba! Yakın zamanda Erdem Güven'e meme büyütme estetiği olan ya da doktor hakkında bilgisi olan var mı? Ben de ameliyat düşünüyorum ama doktorlar hakkında kötü yorumları okuyunca biraz korktum açıkçasıfikir verebilecek olan var mı???
Ben Erdem Güven’e ameliyat oldumMerhaba ameliyat oldunuz mu acaba
Bende randevu aldım erdem hocaya bbl düşünüyorum. Siz ne ameliyatı oldunuz birde fiyat ortalaması nedir? Memnunmusunuz tavsiye edermisiniz bayağıdır araştıeıyorum erdem hoca iimiş gerçektenBen Erdem Güven’e ameliyat oldum
Ben Kasım ayında meme büyütme ameliyatı oldum. Kendisinden çok memnunum gerçekten çok güzel oldu. Hiçbir sıkıntı yaşamadım da çok şükür. Fiyat olarak piyasanın biraz üzerinde ama değer diye düşünüyorumBende randevu aldım erdem hocaya bbl düşünüyorum. Siz ne ameliyatı oldunuz birde fiyat ortalaması nedir? Memnunmusunuz tavsiye edermisiniz bayağıdır araştıeıyorum erdem hoca iimiş gerçekten
10 bin dolar mi yaniBen Kasım ayında meme büyütme ameliyatı oldum. Kendisinden çok memnunum gerçekten çok güzel oldu. Hiçbir sıkıntı yaşamadım da çok şükür. Fiyat olarak piyasanın biraz üzerinde ama değer diye düşünüyorum
ben kasım ayında 200 bin + 10 bin hastane masrafı ile meme büyütme ameliyatıma 210 bin tl(cik) ödedim. Tabi bbl için fiyatlar ne kadar nedir hiç bilmiyorum10 bin dolar mi yani