erasmus

:KK56:Ah ahhh o günlere dönmek için neler vermezdim ki... 1 sene geçmedi henüz ve benim burnumda tütüyor :KK48: ben Polonya'ya girmiştim. Neden tercih ettim?
-Gitmek istediğim ülkelere olan yakınlığı. Tam bir "in the middle of Europe" ülkesi oluşu.
- Euro yerine kendi para birimini kullanıyor oluşu. 1 Euro=4.26 zloty. Haliyle eldeki Euro'lar bayağı bir değerleniyor.
- Okuduğum üniversitenin kolaylığı.

Yine olsa yine Polonya derdim. Ucuz, belki küçük hatta fakir ama yaşanılası bir ülke. Orayı görünce Türkiye insana cennet gibi geliyor bir kez daha :)
10 tane ülke, türlü türlü şehir gezdim sanırım. Polonya'dan ulaşım oldukça ucuzdu. Hangi seçimi yaparsanız yapın Mutlu olacaksınız biliyorum. Güzel bir macera dilerim :)

bence Erasmus değilde okulu dondurup 6 aylığına filan ingiltereye gitseniz sizin için daha faydalı olur. Çünkü yüksek ihtimalle erasmusta da okulunuz uzayacak

bi dönemlik:) hayırlı olur insaallah ya son snıfım okul uzamaz insaallah..uzasa bile gitcem ama değer heralde:)
Kesinlikle git.
Uzasa bile boşver.Yepenimin uzadı.
Çok güzel bir deneyim olacak.
Bir haftacık yetmedi bana.Tadı damağımda kaldı:)
Bilmezdik biz erasmus:)

Ya konu Sahibinin hevesini kırmak istemiyorum ama oraya gidince çok da eğitim olmuyor.Benim bi arkadaşı hoca dersten çıkarmıştı sen Erasmussun git gez ne işin var derste diye.

Hani öğrendiğim şeyler oldu mu bölümle ilgili tabiki ama amaç gezmek dolaşmak zaten.

Hatta bende bi kart vardı sadece erasmus öğrencilerinde var, çoğu yerde bedava giriş ya da 1 içecek bedava oluyordu.

Okul klupleri harika geziler etkinlikler fln o kadar öğrenci bi daha bir araya gelmez.

Son düzenleme:
X