- 27 Mayıs 2015
- 297
- 622
- Konu Sahibi Youcannotsitwithus
iyi akşamlar hanımlar, konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış bölümse kusura bakmayın. erasmus ile yurt dısına gidenlerden bi kaç yardım almak istiyordum yardımcı olursanız çok sevvinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senden önce giden birileri var mı ingilizce öğretmenliği okuyup onlarla da mutlaka konuş.
Ben ya İtalya ya Çek cumhuriyeti seçecektim.İtalya seçtim.
Sonuç euro tavan yaptı ,
Çek'e gitseydim dünya turu yapmıştım orası ucuz ve güzeldi aklında bulunsun .
Litvanya eğitim ülkesidir zaten çok fazla öğrenci var çok çok farklı yerlerden insanla tanışıp dilinizi bi hayli geliştirirsiniz. Yeşillik Göllü Ormanlı bol yağmurlu bir ülke. Polonya'yı direkt ekleyebilirsiniz. Çek cumhuriyeti hangi şehriyle okulunuzun anlaşması var bilmiyorum ama Prag çok Pahalı bi yer . Bence Macaristan'da direkt eleyebileceğiniz bir ülke zaten gider görürsünüz budapeştesini o kadar
açıkcası gezmekten ziyade eğitimin olarak neresi daha yararlı olcaksa orası olsun diyorum. polonya söyleniyor önceden giden kişiler tarafından ama fazla bilgi alamıyorum tanıdıgım kimse gitmediği için
bu sene sınava gireceğim daha seneye inşallah :) tebrik ederim sizi deBende gidiyorum şubatta kısmetse :) sen ne zaman gidiyosun?
Macaristan ,çek ,polonya derim.İkisini ben gördüm.polonya yeğenim.Macaristan'da yaşaması kolay gibi geliyor.Metro ağı iyi.Kendimiz gezebildik ilçesine kendimiz gidebildik.Maaşları düşük olduğu için ucuz olduğunu düşünüyorum.Evet yaşaması en ucuz yer orası.Güzel ülke ayrıca.Avrups'nın her yeri güzel.Ve de güvenli.sağolun şimdiden :) ingilizce öğretmenliği için hangi ülkeyi seçmeliyim sizce ? seceneklerim litvanya,polonya,cek cumhuriyeti,macaristan