• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

kızlar bu haberleri almak beni nasıl mutlu ediyor bilemezsiniz hihoyyyt
Allahim insallah hepimiz kurtuluruz bu dertten :asigim:

ki yüz, en gec sonuc alınan bölge...
böcüğüm yaaa
adına çoook sevindim :asigim:

gurbiikim valla benim kıllar (kıllar dicem tüy evresini çoooktan aştık çünkü) 6.günden itibaren çıkmaya başlarlardı..
3 gün daha beklim bakım nolcek...

sormadın ki kaydirigubbakcemile3
yahu geç olsun güç olmasın, söylicem ben farklılık hissettikçe
şu an hissettiğim farklılık hani alsan da bebek gibi olmaz ya, heh işte şimdi bebek gibi
bakalım bu bebek gibilik ne kadar sürecek :))

Benim kıllarımda 2-3 haftaya kadar çıkarlar.
tabi eğer hepsi kökten alındıysa ve kırılmadılarsa.
kırılanlar da zaten hemen çıkıyorlar.
ama benim de mukayese edebilmem için 2-3 haftaya kadar beklemem lazım :delphin:

Benimde yüzümde aldığım tüyler henüz çıkmadı.Fakat 5-6 gün oldu.Bi 10 günden sonra çıımaya başlar en erken benimkiler zaten.Fakat epilatörle alırken kırdığım tüylerim uzamaya başladı.Hepsini kökünden alamamışım :(

ya napcaz bu epilator belasıyla :(
hadi kıl olsa neyse kokunden koparir genel olarak da, tüy olunca çok kırıyo bee...
ağdaya şeyedicez mecburen kanımca :(

"gurbik bizi parlat :)), kökünden, kadınlar kulübü, kahrolsun epilasyon, kahrolsun tüyler"

ay bu etiketleri şimdi gördüm ve de bayıldım gülmekten :roflol:
gurbik bizi parlat süperötesi olmuş :roflol: kim yazdı bunu, alnından öpcem Şeniz

"gurbik bizi parlat :)), kökünden, kadınlar kulübü, kahrolsun epilasyon, kahrolsun tüyler"

ay bu etiketleri şimdi gördüm ve de bayıldım gülmekten :roflol:
gurbik bizi parlat süperötesi olmuş :roflol: kim yazdı bunu, alnından öpcem Şeniz

yaa geçen biri de tüysüzler topiği yazmış koptum :roflol:
ama bunları yeni gördüm hakkaten kim yazdı gurbik bizi parlatı ya rep vercem sölesin :)))

ya napcaz bu epilator belasıyla :(
hadi kıl olsa neyse kokunden koparir genel olarak da, tüy olunca çok kırıyo bee...
ağdaya şeyedicez mecburen kanımca :(
Canım haklısında bende yüzüme ağda değdirmek istemiyorum.Bikaç defa sir ağda ile aldırdım.Herkes sir inceltiyor derken benim tam tersi kalınlaşıp koyulaştı.Töbe ettim.İple aldırıyorum bazenO da kırıyor.Fakat belki kendim şu ağda bantlarından alıp yolarım kendimi işte ne yapayım.Fakat bu kırılanları almadım.Makasla kesip, diğerleri ile komple alayım istiyorum.Yoksa böyle karma karışık olacak.Şimdi kırılanları alsam,bu sefer diğerleri çıkacak,sonra onları al falan aynı anda olmayacak.

yaa geçen biri de tüysüzler topiği yazmış koptum :roflol:
ama bunları yeni gördüm hakkaten kim yazdı gurbik bizi parlatı ya rep vercem sölesin :)))

tüysüzler topiği de güzelmiş:roflol:
ama "gurbik bizi parlat" kadar olamaz.
yıkama, cila falan da yapıyo musun bebem?-tatlicadiarzu-

Canım haklısında bende yüzüme ağda değdirmek istemiyorum.Bikaç defa sir ağda ile aldırdım.Herkes sir inceltiyor derken benim tam tersi kalınlaşıp koyulaştı.Töbe ettim.İple aldırıyorum bazenO da kırıyor.Fakat belki kendim şu ağda bantlarından alıp yolarım kendimi işte ne yapayım.Fakat bu kırılanları almadım.Makasla kesip, diğerleri ile komple alayım istiyorum.Yoksa böyle karma karışık olacak.Şimdi kırılanları alsam,bu sefer diğerleri çıkacak,sonra onları al falan aynı anda olmayacak.

canım haklısın bölük pörçük olacak
sen bi şekilde idare et kendini diğerleri uzayana kadar
aslında epilatorle aldıktan sonra bi iki günde kırılanlar patlıyo ya onları da cımbızla alıp epilixir yapsan nası olur?

tüysüzler topiği de güzelmiş:roflol:
ama "gurbik bizi parlat" kadar olamaz.
yıkama, cila falan da yapıyo musun bebem?-tatlicadiarzu-

hamam tellağı mıyım acep ben -tatlicadiarzu-

Back