• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epilixir 100 ml

gozdegozdeg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
302
1
46
Ankara
Epilixirin kendi sitesindeki ambalajı ile internetteki bazı eczane sitelerindeki ambalaj farklı.. O eczane siteleri 100 ml satıyor ancak epilixirin kendi sitesnde 100 mllik yok acaba o sitelerdeki sahte mi ? Bi bakarmısınız sitelere ?

Epilixirin kendi sitesindeki ambalajı ile internetteki bazı eczane sitelerindeki ambalaj farklı.. O eczane siteleri 100 ml satıyor ancak epilixirin kendi sitesnde 100 mllik yok acaba o sitelerdeki sahte mi ? Bi bakarmısınız sitelere ?

gözdecim çıktığında 100 ml olarak satılıyomuş onun üretimi kalkmış şimdi 50 ml 69 tl

Ben de internetten sipariş vermişdim bazı sitelerde 100ml olan var yazıyor fakat yetkilileri 50 ml üretiklerini söylediler bende aldım gayette memnun kaldım.ARKAdaşlarıma da aldırdım aynı steden onlarda kullanıyor

arkadaşlar kafan resmen çorba oldu :)))okadar çok yorum yapılmış ki neye inanacağımı şaşırdım valla kimisi 100 ml 150 diyor kimisi ambalajı farklı diyor ayyyyyyyy inme inecek nerdeyse kimse site ismi söylemiyor hangisine güvenicez google yazıyon birkaç site çıkıyor hangisi güvenilir acaba ya lütfen bu konularda bilgi sahibi olan varsa paylaşsın...

50 ml veya 100 ml, isterlerse ücretsiz dağıtsınlar, kesinlikle kullanmayın. forumda yeterince tartışıldı zaten daha önceden de. ben şahsen 1 yıl kullandım, kullanırken aldatıcı bir azalma ve gecikme oluyor ama bırakınca tekrar başa dönüyorsunuz. ömür boyu kullandıktan sonra da bir anlamı yok zaten umut tacirliği sadece. paranıza ve zamanınıza yazık.
böyle krem ve losyonlara harcadığımız paraları üstüste koysaydık şimdiye kadar çoktan laser parası birikmiş ve tüy sorunundan tamamen kurtulmuş olurduk.

50 ml veya 100 ml, isterlerse ücretsiz dağıtsınlar, kesinlikle kullanmayın. Forumda yeterince tartışıldı zaten daha önceden de. Ben şahsen 1 yıl kullandım, kullanırken aldatıcı bir azalma ve gecikme oluyor ama bırakınca tekrar başa dönüyorsunuz. ömür boyu kullandıktan sonra da bir anlamı yok zaten umut tacirliği sadece. Paranıza ve zamanınıza yazık.
Böyle krem ve losyonlara harcadığımız paraları üstüste koysaydık şimdiye kadar çoktan laser parası birikmiş ve tüy sorunundan tamamen kurtulmuş olurduk.

aynen katılıyorum.. Bende 11 ay kullandım . Başlangıçta bayağı azalma oldu tıpkı dermonox gibi sonra başa döndük..
Ya kızlar şu konuda kesin çözüm olan şeyleri paylaşalım burda.
Limon tuz gerçekten işe yarıyor mu? Ne kadar zamanda yarıyor...

Back