• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilepsi ve OKB hastasıyım

Hndcm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
82
53
88
Şanlıurfa
Ben şu an 30 yaşındayım 18 yaşında havale ardından epilepsi ve obsesif kompulsif bozukluk ve tiroid eksikliği yaşadım. Bu seneye kadar toplam 8 kez bayilmistim yani senede bir bile diil. Bu sene evlendim ve 5 kez bayıldım son nöbetlerin Nisan 2 Mayıs 2 ve haziran 2 . Esimi seviyorum ama sık da kavga ediyoruz herşeyi çok takıyorum bir saat ağlıyorum herkes de eşimi suçluyor. Son nobetimde dörtte uyuyup 11 de uyandım ilacını içtim. Evlendigimden beri çok dikkat ediyorum alarm bile kurdum ama sık oluyo. Atlatan var mı hayatımda nelere dikkat etmem gerek lütfen yardımcı olun bı de bende uyku sorunu var hafta içi çalışıyorum erken kalkınca 6 saat uyumuş oluyor. Acısını haftasonu çıkarıyorum 12 de de yatsam 12 de kalkıyorum acaba bu h.sonu mu beni mahvedio. Ama bekarken de boyleydim üstelik ilaca dikkat etmezdim anlam veremiyorum yardımcı olun lütfen

Benim kuzenimde epilepsi hastasi.oda kafasına ne zaman birşey taksa nöbet geciriyor bence kendine kafanı dagitcak bişey bul iş dışında da vakit ayirabilecegin eşimle tartıştığınızda falan oraya yonlen kafan dağılsın hiç birşey senden değerli değil bunu unutma hastaliginin tetiklenmesine izin verme kendi kendini tedavi etmeye çalış bu konuda.asitli içecek icmiyosundur sanirim beslenmenede biraz dikkat et umarım iyi olursun

Sigaram yok ama kola gazoz arada içiyorum zarar verirmiki bı de kahve ama onu bile içmez oldum uykum kaçar die

Kahve kola bunların hepsi hatta asitli meyveler mandalina portakal limon vs zararlı seyler

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Back