Epilepsi hastası ile evlilik

mavigol85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
5
0
36
İstanbul
Merhaba
Benimde nisanlim epilepsi hastasi ergenlik doneminde baslamış ilaclarini kullanmazsa nüksediyor. İlaç olarak 1000 mg keppra kullanıyor.Yanımda birkaç kere oldu birazda duzensiz bir insan bu hastalıktan kurtulmak için düzen kurmak gerekiyor sanirim ama bu tur bir evlilik yapaniniz varsa bana anlatisaniz cok sevinirim onu cok seviyorum ama beni neler bekler bilmiyorum ve korkuyorum acikcasi depresyona mayilli gibi, dengesiz davranışları var. Bundan da korkuyorum bir çok seviyorum diyor bir konuşmuyor içine kapanıyor. Bu tür sinirsel hastalıklarda daha derinsel yaşanırmış diye duydum. Bununla ilgili midir?
Doktora sormak gibi değil birlikte yasamak, yardım istiyorum.

Ben epilepsi hastasiyim.3 ay once evlendik. Epileptiklerin dunyasi biraz daha farklidir.herkes anlayip yasayamaz. Ilk anlamaniz gereken seyi en basta yapmiyotsunuz bence. Nisanliniza hasta gozuyle bakmayi birakin ANORMAL biriymis gibi davranmayi her hareketini aaaa bu hasta diyerek buna yormayin. O anormal degil. Insanlarin iste bu karsimizda tedirgin duruslari bizi altust edip kendimizi dislanmislik hissine yoneltiyor. Karsinizdakine epilepsi hastasi olarak degil hasansa hasan olarak yaklasmaniz fazlasiyla yararli olacaktir. Siz cicukluktan beri bu hadtalikla savassaydiniz ve nisanliniz bile KORKUYORUM diyerek yaklassaydi , boyle dislanmis bir dunyada yasasaydiniz psikolojiniz ona gore 10 kat bozuk olurdu. Epileptikler evet daha hassastir psikolojik olarak.ama cevabi insanlar kendisinde aramalidir.nisanlandigi insanin bile kendi hastaligindan cekindigi bir dunyada yasamanin ne kadar zor oldugunu bi hayal edin.onu kendisi olarak gorun o yeter.o aliyse alidir hasansa hasandir.korkuyorsaniz da bu yoldan donmenizi tavsiye ederim.benim esim hicbir zaman SENIN HASTALIGIN VEYA ESIMIN HASTALIGI demedi bahsederken.HASTALIGIMIZ dedi hep. Onu epilepsimden korkmadigi icin, sirf boyle bir karakteri oldugu icin herseydrn cok seviyorum.kusura bakmayin fazla acik yazdim ama 15 senelik bir hasta olarak artik bu tarz cumlelerle karsilasmak bu tarz muamelelerle karsilasmak sıktı. Yardim edin yazmissiniz yardimlik bi durum yok.Siz saglikli insanlar Anlayin artik: biz anormal degiliz.bizden korkup cekinmeyin artik. Iyi gunler hakkinizda hayirlisi olsun

Merhaba benim esimde epilepsi hastasi 7 aylik evliyiz cok sukur 3 yildir nobet gecirmiyor duzenli bir hayatimiz var yemekler hersey saati saatine .Ve suan bebek bekliyoruz .Bende ilk baslarda korkuyordum basima ne gelecek diye ama esim dunyalar tatlisi bir insan Rabbim bu hastaligi vermis birkere yapacak birsey yok.Tek tavsiyem kalbini Allah a daya o dogru yolu gosterecektir.epilepsi hastasi diye evlenmekten vazgecmek sadece sacmalik saglam biriyle evlenirsen onun ileride hasta olmayacagi ne malum ? Allah yardimcin olsun kardesim ayni kararlardan bende gectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…