canım öncelikle geçmiş olsun.daha başlığı görür görmez gözlerim dolmaya başladı.oğlum 1 buçuk yaşındayken ateşli havale geçirdi benim.kasıldı morardı ağzından köpükler geldi.gözleri sabitlendi..sonra doktor üniversite hastanesine gitmemizi istedi.bizde en yakın yer olan samsuna gittk.beyin filmi yani eeg çekildi.sonuç temiz çıkdı.sonra herşey normale döndü.6 ay sonra aynı şeyleri tekrar yaşadık.bu defa özel dalında profösör olan bi çocuk norolojisine gittik.yine eeg çekildi ve bu defe problem olduğu ortaya çıkdı.eğer ilaca başlamazsak epilepsiye doğru yol alır hastalık dedi.antiepileptik bir ilaç kullanıyoruz.adı Convulex 50 mg .2 sene kullanıcaz.sonra ne olucak bilmiyorum bende....benim hikayem bu.
siz eeg çektirdiniz mi bilmiyorum.yazdıklarınızı okudum ama gözden kaçırmış olabilirim.eeg epilepside tanı koymak için tek yöntem.ve ilacınızın adını da merak ettim....
bir anne olarak insanın evladıyla sınanması çok zor.siziçok iyi anlıyorum.ama gelen Allahtan gelir.kimi kime şikayet ederizki.güçlü olmak zorundayız.derdi veren dermanını da verir.bol bol dua
Acil sifalar diliyorum ben de size.
Benim zaten aklimin idrak edemeyip, beynimin kabullenmekte reddettigi konu da bu ya.
Yani herhangi bir etesli havale sonucunda olsa idi, problemin kaynagini bulabilmek icin bu denli cirpinmazdim.
Okadar harika bir hamilelik sonucunda, oylesine saglikli dogmustu ki yagiz, ama iste ayni gece kusup morarmasi, beyine anlikta olsa oksijen gitmesini engellemis.
Yani bugun bu problemin patlak vermesinin nedeni de bu.
Eeg 3 kere cekildi, ilki zaten TANIYI tasvif etti, epilepsi oldugu kesinlesti,
2.si nobet gecirdigi gece cekildi kotu cikti.
3.su de sonrasi gun de cekildi ki inanilmaz berbat cikti.
iLacin ismi; (ben yutdisinda yasadigim icin size yabanci gelebilir ismi) 'Deprakine'
Sabah ve de Aksam olmak uzere 2.5 ml. veriyoruz.