Epilepsi Hastaları burada toplanalım birbirimize destek olalım

ankarada

abim de de var onunki kaybolma seklinde oluyordu dalip gidiyor nereye gittigni bilmiyor kendine geldiginde cok alakasiz yerlerde oluyor kac kere kayboldu bulamadik hacettepe ünv.cagri mesut dr. ona gidiyordum ama 1 yildir gitmedim hic kontrol de olmadim nobetlerim yerini migrene birakti simdi de hafta en az 1 migren atagi oluyor.
arastirmayi kestim arrik nerde tedavi ne uzerine bakmiyorum.
Allah Allah çok değişik şekilleri var bu hastalığın bunu ilk duydum kaybolmayi Allah şifa versin hepimize insaallah

Evet öldürmüyor ama yarı kafayı yemiş gibiyim ben tek iyi yanı bende kafama artık hiç bişey takmamaya çalışmak oldu😁 nöbet geçirip tekrar aynı şeyleri yaşarım korkusuyla hiç uzulmemeye bişey takmamaya çalışıyorum sanırım ilaç da yardımcı oluyor
Bende gem epilepsi hem panik atak var çok zır ikisi 9 ay önce babamı kaybettim hala dğzelemedlm

Epilepsi asla tamamen bitmiyor bitse bile yaşadığınız ilk travmatik olayda tekrar ediyor maalesef
Öncelikle geçmiş olsun. Fakat dediğin şeyde 'asla diye bi kavram
Epilepsi asla tamamen bitmiyor bitse bile yaşadığınız ilk travmatik olayda tekrar ediyor maalesef
Öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin. Fakat dediğin şey yanlış "asla" diye birşey yok. Birsürü hap var ve birsürü epilepsi çeşiti var sizde işe yaramayan antiepileptik ilaç başka hastada işe yarayabilir. Sizde işe yaramayn tedavi yöntemi başka hastada işe yarayabilir. Bunu "asla geçmez" diye adlandırmak çok yanlış

Epilepsi hastası olup da hastalığı yenen var mı
Allah tez elden şifa versin inşallah. Canım öncellikle daha hastalığın çok erken daha 4 ay önce teşhis edilmiş yani yolun daha başındasın hastalık teşhis edildi hemen geçsin kurtulayım diye bişey olmaz. Zaman geçmesi lazım tedavinin daha başındasın herkesin nöbet şekli,beynin hangi tarafından geldiği,tedavi şekli bambaşkadır başkasında işe yaramayan şey sende yarayabilir ama zaman geçmesi lazım. Öncelikle çoğu teşhis yanlış olabiliyo çoğu hap yanlış etki edebiliyo. Şuan drlar senin üzerinde hap deniyo hangi hap bu hastaya iyi geliyor diye bu süreçte nöbet geçirebilirsin zaten suam drlarda buna bakıyor eğer kullandığın hapta hala nöbet geçiriyosan değiştiriyolar ama geçirmiyosan dozu arttırımı ile yola devam ediyolar. Önünde uzun bi yol olabilir buna hazırlıklı ol ve kesinlikle ama kesinlikle stres sinir üzüntü yapma hiçbişey için hiçkimse için. Bunları yaptıgın an nöbet gelicektir. Hapları kullanım tmm bitti diye bişey yok sende elinden geleni yapicaksın sana zarar veren düşünceleri insanları hayatından çıkar. Dediğim gibi tedavinin başındasın drlar sana yol çizmeye çalışıyo sende buna uyucaksın sonrası gelicek emin ol. Hapla iyileşende çok psikolojik nöbet olanda çok ameliyat şansı da var. Bunun hangisi oldugunu dr bulucaktır ona göre ilaç vs uygulayacaktır sen ümidini yitirme. Allah tez elden şifa versin

Allah tez elden şifa versin inşallah. Canım öncellikle daha hastalığın çok erken daha 4 ay önce teşhis edilmiş yani yolun daha başındasın hastalık teşhis edildi hemen geçsin kurtulayım diye bişey olmaz. Zaman geçmesi lazım tedavinin daha başındasın herkesin nöbet şekli,beynin hangi tarafından geldiği,tedavi şekli bambaşkadır başkasında işe yaramayan şey sende yarayabilir ama zaman geçmesi lazım. Öncelikle çoğu teşhis yanlış olabiliyo çoğu hap yanlış etki edebiliyo. Şuan drlar senin üzerinde hap deniyo hangi hap bu hastaya iyi geliyor diye bu süreçte nöbet geçirebilirsin zaten suam drlarda buna bakıyor eğer kullandığın hapta hala nöbet geçiriyosan değiştiriyolar ama geçirmiyosan dozu arttırımı ile yola devam ediyolar. Önünde uzun bi yol olabilir buna hazırlıklı ol ve kesinlikle ama kesinlikle stres sinir üzüntü yapma hiçbişey için hiçkimse için. Bunları yaptıgın an nöbet gelicektir. Hapları kullanım tmm bitti diye bişey yok sende elinden geleni yapicaksın sana zarar veren düşünceleri insanları hayatından çıkar. Dediğim gibi tedavinin başındasın drlar sana yol çizmeye çalışıyo sende buna uyucaksın sonrası gelicek emin ol. Hapla iyileşende çok psikolojik nöbet olanda çok ameliyat şansı da var. Bunun hangisi oldugunu dr bulucaktır ona göre ilaç vs uygulayacaktır sen ümidini yitirme. Allah tez elden şifa versin
Amin inşaallah son bir aydır daha iyiyim sanki sıkıntı stres kesinlikle etkiliyor ama dediğin gibi bir Rabbimin imtihanı herşey Allah büyüktür zamanla geçeceğine inanıyorum hep senin de epilepsin mi var

Öncelikle geçmiş olsun. Fakat dediğin şeyde 'asla diye bi kavram

Öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin. Fakat dediğin şey yanlış "asla" diye birşey yok. Birsürü hap var ve birsürü epilepsi çeşiti var sizde işe yaramayan antiepileptik ilaç başka hastada işe yarayabilir. Sizde işe yaramayn tedavi yöntemi başka hastada işe yarayabilir. Bunu "asla geçmez" diye adlandırmak çok yanlış
Bunu ben değil doktor söylüyor geçse bile en ufak bir sıkıntıda tekrar edebiliyor 15 senedir epilepsi hastasıyım bende

Bunu ben değil doktor söylüyor geçse bile en ufak bir sıkıntıda tekrar edebiliyor 15 senedir epilepsi hastasıyım bende
Şu var ama dr sizin epilepsi çeşidiniz içinmi söyledi yoksa bütün epilepsi çesitleri içinmi asla geçmez dedi?

Şu var ama dr sizin epilepsi çeşidiniz içinmi söyledi yoksa bütün epilepsi çesitleri içinmi asla geçmez dedi?
Kardeşimin bir arkadasında da var epilepsi nöbetleri de benim nöbetlere benziyor 10yil ilaç tedavisi ve geçmiş bizimde geçebilir Allah'ın izniyle

Kardeşimin bir arkadasında da var epilepsi nöbetleri de benim nöbetlere benziyor 10yil ilaç tedavisi ve geçmiş bizimde geçebilir Allah'ın izniyle
Tabikii kesin bi tedavi yöntemi olmasa hiç geçmeyecek bi hastalık olsa drlar derdi demi epilepsinin tedavisi yok ömür boyu sürecek bi hastalık diye.Ki bana drum(pardon drların çünkü çok dra gittim başlarda)asla böyle bişey demedi. Ha bazı çeşitleri vardır hastalar vardır tedavi yöntemleri işe yaramaz ama her epilepsi hastası böyle olcak diye bişey yok kesinlikle. Böyle şeyleri aklınıza getirip kendinizi üzmeyin strese sokmayın. Hastalığınızın derecesine ve size göre bi tedavi yöntemi illaki bulunacaktır eğer tedaviler işe yaramazsa drunuz zaten söyleyecektir size ama şuan sizin için başlangıç. Böyle sözlere "asla geçmeyen bi hastalık" kulak asmayın size drnuz söylemediği takdirde. Umudunuzu yitirmeyin umut herşeydir sabır umutla ve Allahın izniyle hallolur siz kendinize dikkat edin. Allah acil şifalar versin cümlemize

Tabikii kesin bi tedavi yöntemi olmasa hiç geçmeyecek bi hastalık olsa drlar derdi demi epilepsinin tedavisi yok ömür boyu sürecek bi hastalık diye.Ki bana drum(pardon drların çünkü çok dra gittim başlarda)asla böyle bişey demedi. Ha bazı çeşitleri vardır hastalar vardır tedavi yöntemleri işe yaramaz ama her epilepsi hastası böyle olcak diye bişey yok kesinlikle. Böyle şeyleri aklınıza getirip kendinizi üzmeyin strese sokmayın. Hastalığınızın derecesine ve size göre bi tedavi yöntemi illaki bulunacaktır eğer tedaviler işe yaramazsa drunuz zaten söyleyecektir size ama şuan sizin için başlangıç. Böyle sözlere "asla geçmeyen bi hastalık" kulak asmayın size drnuz söylemediği takdirde. Umudunuzu yitirmeyin umut herşeydir sabır umutla ve Allahın izniyle hallolur siz kendinize dikkat edin. Allah acil şifalar versin cümlemize
Amin inşaallah sağolun hepimize Rabbim şifa versin sizede inşaallah geçecek moral çok önemli

epilepsi tamamen bitmiyor malesef
ilac kullandim uzun sure ilacimi kestik su an
sinir stres aclik oldugunda nüksediyor maalesef.
ve su an migren var onun da epilepsinin bir cesidi oldugunu soylemisti doktorum
gecmis olsun
Bu yanlış bir yönlendirme olmuş. Epilepsinin bir çok türü var ve tamamen geçmediğini söylemek doğru değil. İyileşen pek çok insan var. Düzenli bir hayat, düzenli ilaç kullanımı gerektiriyor. Migrenin de epilepsi türü olduğu doğru değil. Hem epilepsi hem migren hastası biri olarak konuşuyorum. Doktorunuzu değiştirmenizi öneririm. Migrenin epilepsi çeşidi olduğunu söyleyen bi doktorun da diplomasını sorgularım şahsen.

Merhaba benim kızım dün gece odasında ayağa kalktığında çömeldiğini nefessiz kalmış gibi nefes almaya çalışmış sonra düşmüş bayılmış gibi ama çok titrediğini hatırlıyor doktora gittik eeg mr kan tahlilleri yapılacak çok korkuyorum epilepsi midir acaba genellikle hatırlıyor herseyi

Merhaba benim kızım dün gece odasında ayağa kalktığında çömeldiğini nefessiz kalmış gibi nefes almaya çalışmış sonra düşmüş bayılmış gibi ama çok titrediğini hatırlıyor doktora gittik eeg mr kan tahlilleri yapılacak çok korkuyorum epilepsi midir acaba genellikle hatırlıyor herseyi
Merhaba geçmiş olsun inşaallah değildir eeg çektirdiniz mi benim eeg de anlaşıldı birde doktorum hal hareketlerimden anladı

4ay önce koyuldu bana epilepsi teşhisi geçsin diye dua ediyorum hep ilaç kullanıyorum sizin de epilepsiniz mi var
Epilepsi tedavi ediliyor kullanmış olduğumuz bir ürün var oğluma çok iyi ilaç kullanmasına rağmen diş gicirtdatmasi horlama altına kaçırma vardı çok şükür şu anda kullandığımız ürün bütün hepsini bitirdi kesinlikle ısrarla tavsiye ediyorum

epilepsi tamamen bitmiyor malesef
ilac kullandim uzun sure ilacimi kestik su an
sinir stres aclik oldugunda nüksediyor maalesef.
ve su an migren var onun da epilepsinin bir cesidi oldugunu soylemisti doktorum
gecmis olsun
Tamamen hepsi noroljik bir hastalık kullanmış olduğum doğal tedavi yöntemi uygulanarak ilaç kullanmayarak hepsini yok edebilirsiniz hastalığı olan kişiler bana ulaşabilir elimden geleni yaparım.

Merhabalar kardeşim benim oğlumda yeni tanı kondu doktorunun verdiği ilaçla birlikte ilave olarak doğal tedavi yöntemi uyguluyoruz durumu çok şükür şu anda çok iyi deliksiz uyku uyuyor epilepsi ataklarıyla ilgili hiçbirşey görünmüyor yardıma ihtiyacı olanlara sesleniyorum yardımcı oluyorum çok zor değil bana ulaşın yardım edin hastalarınıza.

X