Çocuk Hastalıkları Epilepsi çocuğu olan anneler lütfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
15aylık bebeğimin nöbet leri ilaca rağmen durmadı lütfen tecrübe si olan anneler çok çaresizim kime götüreıim her nöbet bir hasar diyo lar
siz ne yaptiniz bende 6 ilac kullanmama ragmen nobetleri durmuyor aksine her gecen gun artiyor gunde ozellikle uykuda 200 yakin kisa kisa nobetler geciriyor lutfen ne yaptiniz suanki durumu ne coucugunuzun nobetleri durdumu hangi doktora goturdumuz

siz ne yaptiniz bende 6 ilac kullanmama ragmen nobetleri durmuyor aksine her gecen gun artiyor gunde ozellikle uykuda 200 yakin kisa kisa nobetler geciriyor lutfen ne yaptiniz suanki durumu ne coucugunuzun nobetleri durdumu hangi doktora goturdumuz
Merhaba kaç aylık çocuğunuz nasıl durumlar oluştu acaba benim de kızim 55 günlük İrkilip sıçrama ktan uyuyamıyor 4 gün oldu yarın nörolog randevumuz var

Merhaba ürün nedir acaba benimde kızım 20 aylık şuan epilepsi hastası 3 ilaca rağmen durmadı nöbetler

Merhaba WolfiLütfen çocuğunuza ne iyi geldi söylermisniz. Benim kuzum daha 40 günlük epilepsi hastası. Özelden mesaj atamıyorum
Aaa benum de 1 aylıkken epilepsi çıktı biliyo musunuz ellimde nöbet geçirdi şuan 5 aylık oldu ama 5 ay benim için çok zor geçti özelden yazıyım isterseniz sohbet ederiz bebeklerimiz durumu aynı gibi

15aylık bebeğimin nöbet leri ilaca rağmen durmadı lütfen tecrübe si olan anneler çok çaresizim kime götüreıim her nöbet bir hasar diyo lar
Bnm kardeşimde epilepsi hastası istanbulda bir doktora götürüyorduk daha önce kürşat duman bi araştırın isterseniz gerçekten çok iyi bir doktor ama ulaşması baya zor ilaçları düzenliyor ayarlamalar yapıyor eğer ilaç düzgün ayarlanmazsa nöbetler tekrarlıyor gerçekten çok zor bi durum Rabbim yardımcınız olsun

Nasıl bir ürün bilgi verir misiniz

Herkese merhaba, bu başlık aktif mi? Çocuğu epilepsi olan anneler burada mı? Benim kızım 13 yaşında ve 1 yıldır ilaç kullanıyor. 1 kez büyük nöbet geçirdi. İlacın dozu azmış, sonradan farkedildi ayarlama yapıldı şimdi Ağustos tan beri dozunda kullanıyor. Cumartesi eeg çekilecek tekrar. Benimle tecrübelerini paylaşabilecek anneler var mı?

Merhaba benim oğlumada bugün teşhis konuldu konuşabilir miyiz acaba

Benim oğlum da epilepsi epix diye bir ilaç verdi dr.ana çok yan etkileri var özelden sizin ilacı yazbilir misiniz

Ürünün ne olduğunu yazarsam reklam olmuş olur ama kişi bana ulaşırsa gerekli bütün herşeyi açıklayacam.
Merhaba size nasıl ulaşabilirim oğlum epilepsi hastası ilaçlara rağmen nöbetleri durmuyor
@Mune konu sahibine ulaşma şansımız varmı , konu çocuk olunca ne yapabiliriz diye düşündünüyorum ,
en azından wolfi yle iletişime geçebilir

teşekkür ederim
merhaba ulaşabildiniz mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…