ZeytinKek Guru Kayıtlı Üye 24 Şubat 2008 3.183 1.093 373 1 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ZeytinKek #1 Braun un bir modelini inceliyorum çok başlıklı bişey aramıyorum. Daraltıcı başlığı biliyorum ama ataçman ne oluyor anlayamadım ... Önceden philips kullandım memnundum ama 9 senelik makinam artık iyi çekmiyor kılları yeni bakmaya başladım bu seferde braun a gözüm takıldı ... Bilgilendirir misiniz ?
Braun un bir modelini inceliyorum çok başlıklı bişey aramıyorum. Daraltıcı başlığı biliyorum ama ataçman ne oluyor anlayamadım ... Önceden philips kullandım memnundum ama 9 senelik makinam artık iyi çekmiyor kılları yeni bakmaya başladım bu seferde braun a gözüm takıldı ... Bilgilendirir misiniz ?
ZeytinKek Guru Kayıtlı Üye 24 Şubat 2008 3.183 1.093 373 5 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ZeytinKek #2 Duyanda beni cahil zannetmiştir.. Daraltıcı başlığın adı olmuş ataçman...
nunna Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2009 1.144 18 116 İstanbul 5 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ZeytinKek #3 Bende yeni duydum :) bende philips kullanıyorum bi 7-8 yıl olmuştu herhal evlenirken çeyizime yine philips almıştım. çok memnunum
Bende yeni duydum :) bende philips kullanıyorum bi 7-8 yıl olmuştu herhal evlenirken çeyizime yine philips almıştım. çok memnunum