Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya benim annem hep alıyo ve tüylerdede azalma oluyo diyo.sende al diyo ama benim cesaretim yok ama makinem varsadece bacaklarımı ve koltuk altımı alıyorum.bikini bölgeme denedim etini filan sıkıştırdım ve çok acıdı ben sesu nun ılık ağdadan aldım ve çk memnunum ama makineyler keşke alabilsem ağdadan sonra bikaç tüy oluyo onları alıyorumda diğer şekildeyken asla alamam:18::18::18::18::18:
ben alıyorum öncesinde eldiven kullanıyorum sonra epilatör.. ağda çok zor oluyo hiç alamadım o bölgeyi ağdayla hem yapış yapış kızarıyo fln bence ağda sağlıksız epilatörde de dikkatli olmak lazım
Jiletten sonra direk epilatöre geçiş yapmayın çok canınız yanar... Muhtemelen çok kalınlaşmıştır tüyler... Epilatöre bende batık yapıyor o yüzden ağdayla aldırıyorum kuaförde ben...
ben bikere epiletorle aldım batık oldu evet canımda normal yandı yani fazla diyemem sonra kararma oldu sanırım ondan korktum bıraktım, jilet kulanıyorum ama ona hemen geri çıkarıyo oyüzden tekrar buna geçiş yapmalımıyım diye sorayım dedim. devamlı kullananlar varmı??? acaba kararma ondanmı oldu . 2. denememde ise çok canım yanmıştı ... bidahada almadım zaten.
peki önce neyle alcam agdaylamı. evet kalınlaştı agdada agrımazmı?? off şaşırdım
Benim şahsi fikrim apilatörde tek tek çektiği için daha çok canının yanacağı...O yüzden en azından tüyler sertliğini kaybeden kadar ağda ile alın...Daha az can yakar...
ben alıyorum öncesinde eldiven kullanıyorum sonra epilatör.. ağda çok zor oluyo hiç alamadım o bölgeyi ağdayla hem yapış yapış kızarıyo fln bence ağda sağlıksız epilatörde de dikkatli olmak lazım
eldivenle nasil aliniyo ki :S
doktor eldiveni varya onu takıp tek tek çekiyosun canım ben denemedim ama burdan duyduklarımla söylüyorum. tek tek dediysem gene 3_5 bişe geliyodur çektiginde.
cimbiz gibi galiba dmi
ben 7-8 sene epilatörle aldım, inanılmaz acıyor tabi ama dişimi sıkıyorum, 40-50 dk falan sürüyor, bu sene eldivenle almaya başladım, kalanları da epilatörle topluyorum sonradan. yaklaşık 1 saatimi alıyor. ağdayı beceremedim bi türlü, ağda bandı denedim, yapıştırıyorum, çekince ağda kılların üstünde, kağıt elimde kalıyor, soğuk ağda aldım, onu da beceremedim