- Konu Sahibi Dr.JldBycn
-
Köke yapılan her türlü müdahele kökleri güçlendirir. Dolayısıyla kıllarda güçlenip artabilir. Belli seanslar sonrasında yapılan jilet ise neredeyse 1 ay, kişileri hem de tüyleri arttırmadan idare eder. Dolayısıyla lazer yapılan bölgelere sadece jilet ya da tüy dökücü kremler kullanılabilir. Ağda ve epilasyon makinesi asla ve asla önermiyorum.:1no2:
ben bugday tenliyim..alt bacakta kalin,ince ve sari tuylerim mevcut:))gozeneklerim buyuk(birde batiklar..ustte eskiden sariydi tuylerim.bu aralar belki kullandigim bir ilactan..siyah ve sert cikmaya basladi,digerleri sari yada siyah ince tuy..birde lazere giderken jilet mi yapmamiz gerekli?
Alt bacakta bir kaç renkli kıldan bahsetmişsiniz ve batıktan. Lazer özellikle siyah kıllarda sonuç verecektir. Eğer aynı rankta tüylere sahip değilseniz bunlar lazerde sizi biraz uğraştırabilir. Çünkü koyu kıllarda tedavi ilerledikçe iyice sararıp sonrasında sonuç vermeyebilir. Dolayısıyla iyi değerlendirip lazeri çok doğru dozda yapmak gerekir. Bazen kişiler kıllarını siyah olarak değerlendirseler de bu hep de doğru olmayabiliyor. Tüyler saramaya meyilli kökten açık renkli olabiliyor. Dolayısıyla tedavi de uzuyor. İlk tedavinizde mutlaka tüyleriniz uzun gidin. Jilet yapıyorsanız 10 gün , ağda yapıyorsanız 20 -25 gün bekleyin derim.Çünkü tüyün tam hali o uzunlukta anlaşılır. doktorunuz değerlendirdikten sonra da ilerleyen tedavilerde önerisine bağlı olarak jiletler ya da jiletlemezsiniz.
Unutmadan yazayım. Batıkta en süper çözüm kesinlikle lazerdir.:lepi:
cok tesekkur ederim..a.s.tuylerimi doktora gosterene kadar almayayim ozaman..ama bu haliylede gostermek zor olacakksırnaşık şey
birde cesitli lazer mak.soz etmistiniz hangisini tavsiye edersiniz?su batik ve lekelerden umarim yaza kadar kurtulurum.
Doğru doz çalışıldığında alexandrite, diod ve Nd Yag laserlerin hepsi ii sonuç verir. Cilt renginiz açıksa Alexandrite olabilir. Ben en uzun süre bu tip lazerle çalıştım . hasta memnuniyeti çok fazla. Tedavilere sıklıkla gitme gerekmez ve hızlı sonuç alınır. Alex de 2 cihaz çok iyi. apogee 5500 ve Candela. ikisinde de iyi sonuç alırsınız.
cok guzel bilgiler veriyorsunuz..hihoyyytbende hizli sonuc almak istiyorum..cunku istenildigi zaman gitme ihtimalim fazla yok..enson bir kuafore gitmistim lazer bolumunu acmislar.egitim aldiklarindan falan bahsetti.acikcasi ne kadar da egitim alsalar guvenemiyorum cildimde leke kalir yada eksik birseyler yapar diye..dediginiz gibi oncelikte doktordan yardim almam lazim bu konuda rastgele biryere hadi yaptirayim diye gitmek istemem..zaten oylede olmamasi lazim..makina konusunda soru isaretlerim gitti..simdi sira iyi bir yer bulmak icin arastirma yapmaktaahihoyyyt
Kullanılan lazer cihazları ile ilgili olabilir. Daha önce kullandığım lazer cihazlarından bazılarında ben de tedavi sırasında jiletle kısaltma yapardım. Bazı durumlarda tüylerin hiç ciltte olmaması gerekir çünkü uzun tüyler hem tedaviyi bozabilir hem de ,yanık gibi istenmeyen problemlere sebep olabilir. Benim şu an kullandığım cihazda tüyler 2 mm civarı görünmek zorunda. Dolayısıyla bir kaç gün önceden almak lazım.
myracc bazı yerler acık tenlıller ıcınde nd yaq lazerı kullanıyorlar bunun alex se bı ustunlugu var mıdır ve daha az seansta bıtırdıgı dogru mudur ?mesela genıtali kac senasta bıtırır nd yag ? ben ALEXANDRİTE APOGEE 5500 lazer cihazı ıle yaptırıyorum
Merhabalar,
ben yaklaşık 10 senedir bu sektörde her türlü laser cihazını kullanmış biri olarak sizi şaşırtıcı bir şey söylemek istiyorum .8 senedir alexandrite lazer kullanmama rağmen 1 tane bile hastamda ne yanık ne de buna bağlı lekeler oluşturdum. Doğru eller tarafından doğru dozlarda yapıldığı zaman hiç bir cihaz hiçbir dalga boyu lekelenme yapmaz. Dolayısıyla lekelere sebep olan şey ,şahıslardır. bu konuda biraz katıyım, Çünkü piyasada bu işi hiç bilmeden cayır cayır Nd Yagla hatta IPL ile bile yakılmış, tüyleri coşturulmuş insanlar dolu. İşte bu yüzden 10 senedir bütün lazerleri bizzat ben yapıyorum. Ya da tedavi esnasında asistanım yaparken ben de yanlarında oturuyorum. Bu arada düşük dozla bile çalışılsa alexandrit laserle bütün lazerlere göre daha iyi sonuçlar alınıyor. Tecrübemle sabit. Bu arada hassasiyetiniz içinde tebrik ve teşekkür ederim. Tabiki bende piyasada bulunan fotoepilasyonları ,Ipl cihazlarını, diod lazerleri, Nd yag lazerleri herbirini biliyorum ve kullandım. Kendi yerimi açarken de en iyi ve en sonuca giden lazer olarak da Alexandrite cihazını edindim. Verdiğim bilgile ryanlış değildir. Benim 10 senelik tecrübemle sabit doğruluğu tıp otoritelerince de kanıtlanmış bilgilerdir. Sevgiler
nd yaq lazer sadece koyu cılt tıpıne yapılır seklınde bır bılgı vermek dogru degıldır.alex koyu cılt tıpıne yapılamaz nd yaq butun cılt tıplerıne uygulanır seklınde doğrusudur.nd:yaq ıle 4* 6 seans ta sonuc alırsınız.nd yaq ın ustunlugu kıl kökune kadar atıs yapıp kılı kokunden yakması ve bır daha cıkma olasılıgı sıfır olusundan kaynaklanır.su an turkıyede bır cok unıversıte nd yaq ı tercıh etmektedır bu sebeple kanıtlanmıs hacettepe sonucları bulunmaktadır.opuyorumnanaktan
merhabalar,
ben koltukaltıma nd yag ile 7 seans lazer epilasyon yaptırdım ve yapan kişi de doktordu..başta bana 4-6 seansta tamamen biter dedi ama 7 seans gittim kılların %40 ı anca bitti..dünyanın parasıda gittiçok üzgünüm kimseye güvenim kalmadı..yazın ara verdi dr yapmadı,sen bu arada jilet yap güçlensin kökler,güçlü köke daha çabuk etki eder dedi,dinlemez olaydım,kökler güçlendi ve gittiğim son 2 seansta hiçbir azalma olmadı sadece güçlenen kıllar yumuşadı şimdi iğneliye başladım ama kıl yoğunluğunda çok azalma olmadığı için onun parasıda lazeri geçiyo..oooofff off...
teşekkur ederım cevabınız ıcın bende doktoruma sormustum ılk başladıgım zamanlarda nd yag cıkmıs yenı lazer çeşidi diye o cok derıne ındıgı için acısı cok fazla olur dedı o daha cok kılcal damar tedavılerı ıcın kullanılıyor demişti.son zamanlarda heryerde bu lazer kullanılınca ınsan bı an dusunuyor keske bununla mı başlasaydım ama acısı alex ten fazla olunca ve gıttıgm yerde alex ten memnun kalıp tavsıye uzerine gelenler olunca içim rahatladı inşallah herkes yaptırığı lazerden iyi sonuc alır:1rolleyes:
Cildiniz çok koyu değilse Alex ile başlamakla bence çok doğru karar vermişsiniz. Her zaman en derine giden ışın en güzel sonucu verecek diye bir şey yok tabiki. Dolayısı ile içiniz rahat olsun. En son teknoloji diyorsanız da bütün lazerlerin son üretilenleri bir önceki modellerine göre zaten daha iyi oluyor. :lepi:
Mrb,
bende ilk seansıma kasım 14 de başladım bel, göbek ve tüm bacak olarak yaptırıyorum. Bugün rutuş için gittim bel bölgesinde değişiklik olmadı doktorum belde sarı ve ince olduğu için etki etmeyebilir ilk seanstan sonra bi bakalım dedi bugün gittiğimde ise bel için 2 3 hafta daha beklemek gerektiğini söyledi dökülme falan olmadı çünkü siz ne düşünüyosunuz acaba cevap vermicekmi lazere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?