• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyonda Doğru Bilinen Yanlışlar

bende lazer epilosyon yaptırmak istiyorum dogum yapalı iki ay oldu emziriyorum emzirirken yapılrmı şimdiden tşk

Rahatlıkla lazer yaptırabilirsiniz. Yüz bölgesinde lekelenmelere karşı dikkatli çalışılması gerekir. Bunun yanısıra genital bölge hamilelikte koyulaştığı için ilk tedavilerde yüksek doz uygulanamaz. Onun için bir süre beklerseniz daha iyi olur. İşlem ne kadar doğru dozla yapılırsa o kadar iyi ve hızlı snç alırsınız.

Lazer epilasyonda en iyi sonuç veren bölgeler alt bacak, kasık ve koltuk altıdır. Ben hastalarımda öncelikli olarak bu bölgelerden başlamayı tavsiye ediyorum doğrusu. Çünkü bu bölgedeki kıllar daha koyu renkli ve kalın oluyor. Bunun dışındaki bölgeler de ise hele de tüyler açık rankli hatta sarı ise hiç başlamamayı tercih ediyorum. Lazer epilasyon çalışmalarında sarı tüylere tam olarak sonuç veren lazerler söyleniyor ama hiç bir sonuç ben duymadım, literatürde de göremedim. Bence siz en kalın ve siyah tüyleriniz neredeyse oradan devam edin. Bunun dışında lazer uygulamasından sonra 2-3 haftada lazerin sonuç verip vermeyeceği kesinlikle belli olmaz. Gerçek tüy azalması 2. seanstan sonra başlar. Ancak Rötuşa gidince sarı tüyleriniz hala duruyorsa (dökülmemişse) Lazerin sonuç vermeyeceği belirtisi olur.Dolayısıyla açık tüylere başlayıp da sonradan üzülmeyinmafoldumben

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim bi sorum daha olcak bel bölgesinde hala sarı tüyler duruyo etki etmedi demekki 2. seans için yaptırmamayı düşünüyorum eski haline mi döner? fazlalaşma görülürmü ?:1no2:

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim bi sorum daha olcak bel bölgesinde hala sarı tüyler duruyo etki etmedi demekki 2. seans için yaptırmamayı düşünüyorum eski haline mi döner? fazlalaşma görülürmü ?:1no2:

Bunu ancak zaman gösterir. Bence de o bölgeyi yaptırmayın. Garantili bölgelerden başlamak her zaman daha doğru olur. Yapan kişi deneyimli ise ilerleyen tedavilerdeki tüy yyanıtına göre sizi yönlendirecektir. Sevgiler ve tüysüz günleeeer:hooray:

doktor hanım merhaba,
yeni üye olduğum için özel mesaj gönderemiyorum. bana iletişim bilgilerinizi özel mesaj ile gönderebilir misiniz?
teşekkür ederim.

ıpl k diye lazer diye birşey varmı
varsa hakkında bilgi verirmisiniz iyimi degilmi yaptırısak sonuç alabilirmiyiz şimdiden tşkler

Merhaba Doktor Hanım,
Frumda yazılarınızı özellikle inceledim ve tarafsız yorumlar yaptığınızı gördüm. Öncelikle zaman ayırıp bilgileri bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Ben 8 seans alex apollo 5500 cihazı ile epilasyon yaptırdım beyaz tenli ve koyu tüylüydüm tüylerim azaldı kalan tüyler ise inceldi yapan kişi doktor değildi merkezde çalışan bir çalışandı. Doktora 5. seansımda gösterildiğinde bizim hatamız tüylerinızın alt kısmı sararmış biraz daha devam etmelisiniz dedi. 3 seans daha devam ettim ve merkez el değiştirdi. son yaptırdığımda artık hiç lazer yapıldığını hissetmiyodum acım olmuyodu sanırım makina tüyleri görmüyodu. ardından tüylerim inceldiği için diode soprano xl cihazında 3 seans epilasyon yaptırdım azalma oldu ama çok az bir fark var. size sormak istediğim soru bu süreden sonra sizce hangi cihazla devam etmeliyim. bu anlattıklarım neticesinde sizce benim tüylerime uygun olan cihaz hangisi oluyor. her merkez kendi makinesini öneriyor ne yapacağımı şaşırdım lütfen yardımcı olurmusunuz çok teşekkür ederim.

iyi günler.

iyi günler bende lazer epilasyon yaptıranlardanım...6 seans yeni bitti..yaz boyunca temiz ve rahattım..tek korkum tekrar tüylerin çıkması...yorumlardan tekrar tüylerin çıkacağı kanıya vardım..birde ipl cihazı ile oldum ben.buda demektir ki herşey boşa gidecek öylemi:(((

neslihan aynen canımmm modern ağdadan başka bişey deil yani ...hele ıpl nin hiç bir şekilde faydası yokk üstüne birde yeni tüylerin olmutur nur topu gibi...seanslara ne akdar zmanda gidiyorsan biraz ara ver bak sende göreceksinkii hem zman hem paran gitmiş birde nur topu gibi tüylerin olmuşş.. zararın enresindne dönersen kardırr..çbende 3 sene enrdeyse lazere gittim şimdi kış mevsimi iğneliye başladım ilk senasım ayın 3 de idi..yarın bir daha gideceğim yanlız benim cildim biraz hassas normal reaksiyonlardan daha çok tepki verdi..daha çok kızardı ve kabardı...

yarın uzmanın bakacak ve kaarar verecek devam edip etmeme ama ben istiyoruma rtık kurtulacam bunlardann..

neslihan pardon cnm sen nerelerine yaptırdın lazeri...??

ıpl kesinlikle etki etmezz bu kesin..

ama ben yüz için konuştum tüm sölediklerimi..yüzümde ve kollarımda kesinlikle sonuç almadımm..
ama ben alt bacak ve koltuk altı yaptırdım alex le oralardan çok memnun kaldım..6 sene oldu sanırım yaptıralı çok büyük rahatlıkmış ..benim 10 günde çıkardı bacaklarım oralarda problemim olmadı ama yüzzz beter bişeyy bitmediği gibi boyuna doğru ilerledi tüylerr...

ıpl yi mutlaka bırak ama diğer lazerlele koltuk altı ve bacak öneririmm..ama oda iyi bir alet ve uzman biri yapacak ışını kararında verecek ne az verip uzatmayacak seansları çok verip yakmayacak tenini...

sevgiler.

Back