- Konu Sahibi Dr.JldBycn
-
ya ne yaptınız doktorum alex en koyu cılt tıpınde yanık olusturur bunun ıcın tek lazer cıkmıstır o da ND YAQ lazer... bu 25 yıldır boyledır hocam..iyi arastırın lutfen.. 7 yıldır lazer cıhazları uzerıne arastırma ve egıtımım var ılk defa sızden duyuyorum boyle bır sey kusura bakmayın...
ya ne yaptınız doktorum alex en koyu cılt tıpınde yanık olusturur bunun ıcın tek lazer cıkmıstır o da ND YAQ lazer... bu 25 yıldır boyledır hocam..iyi arastırın lutfen.. 7 yıldır lazer cıhazları uzerıne arastırma ve egıtımım var ılk defa sızden duyuyorum boyle bır sey kusura bakmayın...
myracc bazı yerler acık tenlıller ıcınde nd yaq lazerı kullanıyorlar bunun alex se bı ustunlugu var mıdır ve daha az seansta bıtırdıgı dogru mudur ?mesela genıtali kac senasta bıtırır nd yag ? ben ALEXANDRİTE APOGEE 5500 lazer cihazı ıle yaptırıyorum
Merhabalar,
Nd yag laser özellikle koyu renk ciltlilerde çok güvenli bir lazerdir. Fakat bu cihazlarda kıla etkili olabilmek içinçok yüksek dozlara çıkmak gerekiyor. Dolayısıyla Nd yag lazerde çok ciddi bir acı oluyor. Acıya dayanamayıp lazeri bırakan hastalarım o cihazı kullandığım zamanlarda tedavileri hep yarım bırakmışlardı. Size uygulanan lazer en iyilerden biri.( Benim cihazım farklı bir model olmasına karşı söylüyorum bunu.) Tedavi başında mutlak ve mutlak sizi bu işte deneyimli bir doktor görmeli ve dozunuzu belirlemeli. genital bölge lazerde en iyi sonucu verir. 5-8 seans arası sonuç verir. İlk 3 seansa 2-3 ayda bir sonrakilere 4-5 -6 ayda bir gidersiniz. Çok koyu ciltlilerde genital ön kısım hemen sonuç verirken iç dudak kısımları yumuşar incelir sayıca azalır fakat tam bitmeyebilir. Beyaz ciltlilerde ise tamamen bitme mümkündür ya da yılda 1-2 kez toplama gerekebilir. Siz cihazınıza bence devam adin, ama doktor kontrolünde. Sevgiler
bişey soracaktım..genitade ilk 2 seas boyunca 2 ay ara ile gel dediler benim şimdi aralık ayı başında 3 seansa gitmeme lazım ama hiç kıl çıkmadı..yani bu 2 ay ara ile gitmenin bir mantığı var mı
cevabınız ıcın cok teşekkur ederım içim rahatladı ve cok mutlu oldum dogru yolda ılerlıyorum demekki:) doktora yaptırıyorum .size bir sorum daha olucak saglık bakımından bı sorun olmadıkca kıllar gerı dönüşüm yapmaz değil mi? bunu doktoruma cok sordum ama sıze de soruyum dedım :)
Bana en çok sorulan soru yeniden çıkarlarmı şeklinde. mesela 6 seans yaptırmış kişilerde tedavi aralığı 1 seneye kadar uzayabiliyor. Kişiler ya da tedaviyi yapanlar artık tüy bitti diye yorumlayıp tek tük kalan kılları ağda veya makine ile temizlemeya devam ettikçe tüyler tekrar uyarılıp coşabiliyor. Bu da tüyler yaniden çıkıyormuş gibi yorumlanıyor.
yanı tuylerimiz azaldı artık gıtmeye gerek yok bişekılde kendımız de alırız demıcez bıtene kadar lazere devam edıcez bir tüy kalsa dahi öyle mi? yada şöyle düşünsek az mıktarda kalanları iğneli ile yaptırsak hanı gidip gelme olmasın hemen bitsin dıye bu konudakı fıkrınız nedır?
Çıkmadan gitmek bence dooru deil. Çıkınca giderseniz daha etkili tedavi olur. Zaten herkeste etkinlik farklı oluyor.Kiminde 1,5 ayda kiminde 3-4 ayda bir çıkıyor. İşlemi yapan yerle bir konuşursanız daha ii olur.şutarafagittibişey soracaktım bu genitale ilk 3 seanta 2 ay ara ile gitmenin mantığı nedir..yani niye böle yapılıyor...benimki daha çıkmadı da nasıl lazer olcam
Çıkmadan gitmek bence dooru deil. Çıkınca giderseniz daha etkili tedavi olur. Zaten herkeste etkinlik farklı oluyor.Kiminde 1,5 ayda kiminde 3-4 ayda bir çıkıyor. İşlemi yapan yerle bir konuşursanız daha ii olur.şutarafagitti
Bence kalan o 1-2 tüyü de kafaya takmamak lazım. Çünkü çok ince ve sarı oluyorlar. Ama illa ki 1 tane tüy bile istemiyorsanız ben olsam iineli epilasyon yapardım. Benim hastalarım çok da kalan tüyleri dert etmiyor. Geçende 5 seansını 1 sene önce yaptıım hastama mezoterapi yaparken bana 2-3 ayda 1 , 1 kez jilet yaptıını sööledi. Bu da yetiyormuş. Böyle durumlar da olabiliyordoğrusuu.:lepi:
benimde sorularim var bacaklarimda batik,kil donmeleri vs var.kuru cilt yapisina sahibim. agda yapsam bile 1 hafta icinde iceride kalanlar cikmaya basliyor..bas edemiyorum artik.lazer yaptirmak istiyorum..bir suru cihaz vs var siz ne tavsiye edersiniz?birde cilt doktoru var onu dusunuyorum cunku cildim sorunlu benim icin bu avantaj gibi geliyor.birde guzellik uzmanlari yapiyor salonlarda..ne gibi farki oluyor?
jilet kılları çoğaltır diye bir inanış var bu doğru mudur bır doktor olarak sıze sormak ıstedım ve makıne yada agda kullanımı kılları yenıden coşturabiliyor dedınız bu durum jilet içinde geçerli değil midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?