Kedicik brezilya diye bir konu geçmemişti kadınla armızda ama,zambiaca mı araştırsak acaba?zambiaca bilen varmıdır acep sitede?
Teşekkür ederim kızlar,elleriniz dert görmesin
Yazıyorum
Sevgili taneisha
Geçen sene Temmuz ayında Trakya grand hotelde sizinle tanışmıştık,hatırlarsanız havuza giremediğim için bana yeşil renkli bir epilasyon kremi vermiştiniz ve çok yardımcı olmuştunuz.Bunun için size tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Kullandığım ürün gerçekten çok iyi geldi ve ben bu ürünü temin etmek istiyorum ,yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum ,en azından ürün ismini bile verebilirseniz size minnettar kalırım.
Mail adresinizi otelden iznim olmayarak aldığım için kusura bakmayın,umarım rahatsızlık vermemişimdir.
Sevgiler
Kızlar bu nasıl,direk konuya girdim ama
elindeki e postayı facebook twitter ve benzeri ağlardan tarat, hatta googleden bir tara
:) hemen bilen birini bulmak zambia da nece konusulur mesela :)). Kadin bu isin ticaretini yapsa buraya zengin olur :)))
:) hemen bilen birini bulmak zambia da nece konusulur mesela :)). Kadin bu isin ticaretini yapsa buraya zengin olur :)))
zambianın resmi dili ingilizceymiş ama 40 tan fazla dil kullanılıyormuş
Teşekkür ederim kızlar,elleriniz dert görmesin
Yazıyorum
Sevgili taneisha
Geçen sene Temmuz ayında Trakya grand hotelde sizinle tanışmıştık,hatırlarsanız havuza giremediğim için bana yeşil renkli bir epilasyon kremi vermiştiniz ve çok yardımcı olmuştunuz.Bunun için size tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Kullandığım ürün gerçekten çok iyi geldi ve ben bu ürünü temin etmek istiyorum ,yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum ,en azından ürün ismini bile verebilirseniz size minnettar kalırım.
Mail adresinizi otelden iznim olmayarak aldığım için kusura bakmayın,umarım rahatsızlık vermemişimdir.
Sevgiler
Dear Taneisha
We met you at Trakya grand hotel last year, you gave me a green cream for epilation as ı couldnt swim in the pool and it helped me very well. I thank you very much for your help again.
This cream so good and ı want to buy it, can you please help me , how can i get this green cream?and can you tell me the name of cream , i will be really grateful.
I got your mail adress from hotel , dont want to disturb you, forgive me but it is really important for me.
Thank you very much
Best wishes
Kızlar bu nasıl,direk konuya girdim ama
Çoook teşekkür ederım hemen gönderiyorum
Cpy paste yapıp yolladım kızlar,hadı bakalım
Cevabı dört gözle bekliyorum
Canım şu kabak lifleri oluyor ya, kese gibi olanlardan, ağdadan önce kuru olarak onunla bacağını ov, ama bastırmadan, ağda yapmasanda o batık yada dönmelerde işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?