• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyona kesin çözüm,adını bilen var mı?

Kızlar anca eve geldim hemen ürünlere bakıyorum,ondan önce güç bela otelde çalışan birinden mail adresini aldım,Rabbim affetsin hayati öneme sahip bir ilaç olduğunu söyledim,çünkü otel sahibi isim sormuş arkadaşa cevap veremeyince kötü duruma düştük,bu sefer ben aradım konuştum en sonunda alabildim,önce bir mail atıp sonra ürünlere bakıcam,ingilizcesi iyi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
Bir arkadaş Brezilya demiş ama aile siyahtı,brezilyalılar siyah olur mu ki bilemedim

melez olurlar canım, ama genelde koyu derilidirler..

Şöyle ürün adı soran bir mail atsak nasıl yazılır acaba,ingilizcesi iyi olan arkadaşlar bir el atsa

Ben biliyorum yosun macunu deniyor sambacılar kullanıyor içinde ısırgan otuna benzer bitki karışımları ve yosun var.sürünce ısırgan dalamış gibi oluyor
Tüyleri yok etmiyor sadece uyutuyor .üstten gelenleri döküp kalanları çok uzun zaman uyutuyor jiletleme yapmadıktan sonra tabi.jilet değerse hepsi geri çıkıyor sürünce hep kökten almak lazım uzun aylar geri çıkmıyor Trde satışı yok diye biliyorum

Evet evet yosun,evet benzetemiyordum kokuyu ama yosun kokusuydu yalnız böyle nanemsi bir koku daha vardı içinde defne gibi sanki,adı neydi hatırlıyor musunuz.?

Kızlar bır tek sonuncu sarı krem rengi kutuya benzetebıldım dışını ama tabı ıcınmı bilmiyorum ama bu daha çok Çin işi Japon işi gibi duruyor ama bellimi olur belki kadın ordan almıştır

Kadının adı taneisha ,nereye ait acaba isim?

O tarihte orda olan yabancı onlarmış,siyahi,,baska biri değildir herhalde?

Kızlar bır tek sonuncu sarı krem rengi kutuya benzetebıldım dışını ama tabı ıcınmı bilmiyorum ama bu daha çok Çin işi Japon işi gibi duruyor ama bellimi olur belki kadın ordan almıştır

Kremi veren kadin su anda bu kadar kisinin onu aradigini bilse acaba ne dusunurdu inşallah bulursunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O zaman bu krem azaltmiyor yalniz daha gec zamanda cikartiyor.
Son sari krem Hindistan'da uretilmis iyi bir seye benziyor ama bilemedim.
Iyi oldu konuyu acmaniz belki daha iyi baska seyler bulabiliriz.

Kadının adı taneisha ,nereye ait acaba isim?

O tarihte orda olan yabancı onlarmış,siyahi,,baska biri değildir herhalde?

Ben yardim edebilirim istersen, ingilizcem cok iyi degil fakat derdimi anlatabiliyorum :D burada ingilizce ogretmenleri vardir onlar bir el atsa :D

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kız ishil senin bu konun yüzünden burada kıl tüy üzerine bilişim uzmanı olduk mübarek :60::60:

Teşekkür ederim kızlar,elleriniz dert görmesin

Yazıyorum

Sevgili taneisha

Geçen sene Temmuz ayında Trakya grand hotelde sizinle tanışmıştık,hatırlarsanız havuza giremediğim için bana yeşil renkli bir epilasyon kremi vermiştiniz ve çok yardımcı olmuştunuz.Bunun için size tekrar teşekkür etmek istiyorum.

Kullandığım ürün gerçekten çok iyi geldi ve ben bu ürünü temin etmek istiyorum ,yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum ,en azından ürün ismini bile verebilirseniz size minnettar kalırım.

Mail adresinizi otelden iznim olmayarak aldığım için kusura bakmayın,umarım rahatsızlık vermemişimdir.

Sevgiler

Kızlar bu nasıl,direk konuya girdim ama

Brezilyalılar portekizce konuşuyor, portekizce cümle çeviriyle taratıyorum bildiğimiz veet çıkıyor orada, benim yazdığım kelime, brezilyalı kadınların yesil doğal renkli kıl dökücü kremi :1: As mulheres brasileiras são naturalmente verde creme tydkc :1:

Teşekkür ederim kızlar,elleriniz dert görmesin

Yazıyorum

Sevgili taneisha

Geçen sene Temmuz ayında Trakya grand hotelde sizinle tanışmıştık,hatırlarsanız havuza giremediğim için bana yeşil renkli bir epilasyon kremi vermiştiniz ve çok yardımcı olmuştunuz.Bunun için size tekrar teşekkür etmek istiyorum.

Kullandığım ürün gerçekten çok iyi geldi ve ben bu ürünü temin etmek istiyorum ,yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum ,en azından ürün ismini bile verebilirseniz size minnettar kalırım.

Mail adresinizi otelden iznim olmayarak aldığım için kusura bakmayın,umarım rahatsızlık vermemişimdir.

Sevgiler

Kızlar bu nasıl,direk konuya girdim ama

güzel ve güzel açıklayıcı :1:

Brezilyalılar portekizce konuşuyor, portekizce cümle çeviriyle taratıyorum bildiğimiz veet çıkıyor orada, benim yazdığım kelime, brezilyalı kadınların yesil doğal renkli kıl dökücü kremi :1: As mulheres brasileiras são naturalmente verde creme tydkc :1:

Kedicik brezilya diye bir konu geçmemişti kadınla armızda ama,zambiaca mı araştırsak acaba?zambiaca bilen varmıdır acep sitede?

Back