- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
bacak demek istemiştim
Canım şu kabak lifleri oluyor ya, kese gibi olanlardan, ağdadan önce kuru olarak onunla bacağını ov, ama bastırmadan, ağda yapmasanda o batık yada dönmelerde işe yarıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bacak demek istemiştim
Kızlar anca eve geldim hemen ürünlere bakıyorum,ondan önce güç bela otelde çalışan birinden mail adresini aldım,Rabbim affetsin hayati öneme sahip bir ilaç olduğunu söyledim,çünkü otel sahibi isim sormuş arkadaşa cevap veremeyince kötü duruma düştük,bu sefer ben aradım konuştum en sonunda alabildim,önce bir mail atıp sonra ürünlere bakıcam,ingilizcesi iyi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
Bir arkadaş Brezilya demiş ama aile siyahtı,brezilyalılar siyah olur mu ki bilemedim
Ben biliyorum yosun macunu deniyor sambacılar kullanıyor içinde ısırgan otuna benzer bitki karışımları ve yosun var.sürünce ısırgan dalamış gibi oluyor
Tüyleri yok etmiyor sadece uyutuyor .üstten gelenleri döküp kalanları çok uzun zaman uyutuyor jiletleme yapmadıktan sonra tabi.jilet değerse hepsi geri çıkıyor sürünce hep kökten almak lazım uzun aylar geri çıkmıyor Trde satışı yok diye biliyorum
Kızlar bır tek sonuncu sarı krem rengi kutuya benzetebıldım dışını ama tabı ıcınmı bilmiyorum ama bu daha çok Çin işi Japon işi gibi duruyor ama bellimi olur belki kadın ordan almıştır
Kadının adı taneisha ,nereye ait acaba isim?
O tarihte orda olan yabancı onlarmış,siyahi,,baska biri değildir herhalde?
Kadının adı taneisha ,nereye ait acaba isim?
O tarihte orda olan yabancı onlarmış,siyahi,,baska biri değildir herhalde?
kizlar bende biraz arastirdim ve bunu buldum boyle bisey de olabilir yani.. goruntu biraz igrenc ama idare ediverin
http://www.thewaxchick.com/wp-content/uploads/IMG_0540.jpg
bu arada ingilizce konusunda bende yardim edebilirim
zambia ve tunuslu adı çıkıyor
Teşekkür ederim kızlar,elleriniz dert görmesin
Yazıyorum
Sevgili taneisha
Geçen sene Temmuz ayında Trakya grand hotelde sizinle tanışmıştık,hatırlarsanız havuza giremediğim için bana yeşil renkli bir epilasyon kremi vermiştiniz ve çok yardımcı olmuştunuz.Bunun için size tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Kullandığım ürün gerçekten çok iyi geldi ve ben bu ürünü temin etmek istiyorum ,yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum ,en azından ürün ismini bile verebilirseniz size minnettar kalırım.
Mail adresinizi otelden iznim olmayarak aldığım için kusura bakmayın,umarım rahatsızlık vermemişimdir.
Sevgiler
Kızlar bu nasıl,direk konuya girdim ama
Brezilyalılar portekizce konuşuyor, portekizce cümle çeviriyle taratıyorum bildiğimiz veet çıkıyor orada, benim yazdığım kelime, brezilyalı kadınların yesil doğal renkli kıl dökücü kremi As mulheres brasileiras são naturalmente verde creme tydkc