Epilasyona kesin çözüm,adını bilen var mı?

Lütfen bul

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
............ benim bildiğim ingilizce'de ağdaya wax deniyor. dax diye de saç ürünleri falan vardı... benim de kafam karıştı

Aman işte burası Türkiye, ingilizce muhabbetini pek anlamazlar diye her kelimeden bişiler sokuşturmuşlar Ona bakardan hair saç demek ama kıl diye kullanıyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde ayaklarımda kıl dönmesi oldu ya epilatör den mi :26:

bacak demek istemiştim

ya o halde haftada 1-2 kez kese yapın. ya da ben şöyle yapıyorum daha çok işe yarıyor gibi geliyor bana, peeling ya da scrub denen ürünler var ya, ıslak bacağınıza onu sürüp iyice yediriyorsunuz, köpürüyor, sonra banyo fırçasıyla fırçalıyorsunuz. haftada 1 kez yapmak yetiyor. tabi banyodan çıktıktan sonra nemlendirmeyi unutmayın... bir de epilatörü bırakın, sir ağda yapın/yaptırın. çünkü sir ağda üst deriyi de temizliyor, bir çeşit peeling gibi... en azından yazın epilatör değil de ağda ile alın bacak tüylerinizi...

3 yıl ağda yaptırdım .. yağ gibi miss ti bacaklarım ..
epilatör aldım .. o epilatörüm güzeldi .. bu mahvetti bacaklarımı .. :26:
tamam dediklerinizi yazdım aklıma tesekkür ediyorum ..

Kızlar 3. Sayfadan sonra bıraktım okumayı.
Var mı bir gelişme bulundu mu ismi cismi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu toz sanırım, suyla karıştırmak gerekiyor diyor. Konu sahibinin bahsettiği şey macun kıvamındaymış. Ama bunda da kesin çözüm, bitkisel falan filan diyor.

Kızlar anca eve geldim hemen ürünlere bakıyorum,ondan önce güç bela otelde çalışan birinden mail adresini aldım,Rabbim affetsin hayati öneme sahip bir ilaç olduğunu söyledim,çünkü otel sahibi isim sormuş arkadaşa cevap veremeyince kötü duruma düştük,bu sefer ben aradım konuştum en sonunda alabildim,önce bir mail atıp sonra ürünlere bakıcam,ingilizcesi iyi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
Bir arkadaş Brezilya demiş ama aile siyahtı,brezilyalılar siyah olur mu ki bilemedim

Canım brezilya da afrika ülkesi olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…